Hoe TVN Player in het VK te bekijken

Hoe TVN Player in het VK te bekijken

Door Michael Smolski, 22-01-2019 09:53:05 in Entertainment


Netflix is ​​geweldig, maar wat als jij of je ouders TVN-speler in het VK willen kijken? Zij of jij kunnen het niet, want het is alleen beschikbaar in Polen. Nou, tenzij ze een speciaal pakket kopen voor mensen buiten Polen, kun je geen TVN-speler in het VK kijken. En zelfs als je dat doet, heb je nog steeds geen toegang tot alle inhoud op TVN Player, wat betekent dat je in wezen betaalt voor toegang tot shows zoals Kuba Wojewódzki waartoe je gratis toegang hebt in Polen.

U betaalt ofwel geld voor beperkte inhoud, of u leest wat we moeten delen, zodat u de beperkte inhoud zonder problemen kunt bekijken telkens wanneer u uw locatie wijzigt en zelfs als u zich buiten de EU bevindt. Met deze methode kunt u ook IPLA buiten Polen bekijken met vele andere voordelen, zoals toegang hebben tot Amerikaanse Netflix.

Maar waarom kunt u niet gratis naar TVN Player in het VK kijken??

Als je naar player.pl gaat of naar TVN Player op Google zoekt en iets op TVN Player in het VK probeert te bekijken, krijg je alleen te horen wat je te horen krijgt wanneer je probeert toegang te krijgen tot BBC iPlayer buiten het VK, die u niet kunt vanwege licentieproblemen. Maar op BBC kun je het niet doen, op TVN Player zeggen ze dat je kunt betalen zodat je het kunt doen.

Lees verder om te leren hoe je dat kunt vermijden.

Hoe TVN Player in het VK te bekijken

Om TVN Player in het VK te bekijken zonder te betalen, moet u TVN Player laten denken dat u in Polen bent. Dat is alles wat u hoeft te doen.

Behalve dat het ook niet zo eenvoudig is als je zou denken, maar daarover meer in een minuut.

We helpen mensen zoals u om toegang te krijgen tot inhoud waartoe u normaal gesproken geen toegang zou hebben vanwege geoblokken. Of het nu gaat om mensen helpen om toegang te krijgen tot geblokkeerde sites op luchthavens in China, mensen helpen DAZN op te zetten in Australië, of alleen mensen helpen om Amerikaanse Netflix in het VK te bekijken, wat het ook is, wij helpen.

Hoe TVN Player te laten denken dat u in Polen bent om TVN Player in het VK te bekijken?

Als u TVN Player wilt bekijken, moet u iets hebben dat VPN wordt genoemd, een virtueel privénetwerk en waarmee u zich vrijwel op een andere locatie bevindt dan u bent. PrivateVPN heeft bijvoorbeeld 59 verschillende serverlocaties en dat aantal neemt maandelijks toe.

Als u TVN-speler in het VK wilt bekijken, meld u dan aan voor PrivateVPN, download onze client die wordt ondersteund op alle belangrijke platforms, maak verbinding met een Poolse server en bekijk TVN Player in het VK.

Hoe TVN Player in het VK op mobiele apparaten te bekijken

Net als bij de meeste apps met geoblokken, heeft TVN Player ook een app die alleen beschikbaar is om te downloaden op de Poolse markt, wat vrij dom is gezien het feit dat sommige mensen misschien betalen voor een abonnement, maar de app niet kunnen downloaden op hun mobiele apparaat.

Als u TVN Player in het VK op een mobiel apparaat wilt bekijken, hebt u een app nodig.

Wat Apple-apparaten betreft, moet u zich afmelden bij uw iCloud-account, gevolgd door het maken van een nieuwe in Polen. Als u uw locatie op uw huidige account wijzigt, raakt u alles kwijt.

Voor Android-apparaten geldt het tegenovergestelde. U moet uw regio wijzigen om op uw zichtrekening in Polen te zijn.

  • Om dat te doen, ga naar payments.google.com, Klik op instellingen en toen land.
  • Selecteer daar Polen als uw locatie.
  • Nadat je dat hebt gedaan, ga je naar instellingen, en druk op Apps waar u de moet vinden Google Play Store, en druk op Forceer stop. Tot slot terwijl nog steeds in instellingen, ga naar opslagruimte, druk op Apps, zoek de Google Play Store en klik op de knop in hoofdletters die staat VERWIJDER GEGEVENS.

Hiermee zou je TVN Player in het VK moeten kunnen downloaden.

Je zou kunnen vragen "Waarom PrivateVPN in plaats van een andere VPN?"

Ten eerste zijn er geen gratis VPN-services die werkende Poolse servers bieden. PrivateVPN is ook niet gratis, maar het werd gekozen als de beste service voor 2018, en waarschijnlijk voor 2019, maar in vergelijking met de populairste VPN-services in Polen, is PrivateVPN ver vooruit, tegen zeer vergelijkbare prijzen. Als u Stealth VPN nodig hebt als u toegang wilt tot geblokkeerde inhoud in China, hebben wij dat. Als u vrijheid op het gebied van codering of volledige bescherming tegen lekken wilt, heeft PrivateVPN dat.

Het belangrijkste voor u, PrivateVPN is de beste VPN voor Netflix. Als u verschillende regio's van Netflix in het Verenigd Koninkrijk of Polen wilt bekijken, ondersteunt PrivateVPN het meest, en dat is niet iets dat alleen door ons is gezegd, maar ook wordt geconcludeerd door Comparitech op basis van 5000 handmatige tests. We ondersteunen ook alle andere grote entertainmentplatforms zoals DAZN, Hulu en Amazon Prime met vele anderen.

En als u het uitprobeert en besluit dat we niet bieden wat u wilt, bieden we 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me