Hoe toegang te krijgen tot Hulu in het VK (stap voor stap)

Hoe toegang te krijgen tot Hulu in het VK (stap voor stap)

Door Michael Smolski, 2019-05-07 15:38:55 in Entertainment


Wilt u toegang krijgen tot Hulu in het VK? Natuurlijk doe je dat. Wie wil er geen tv-afleveringen kijken een dag nadat ze zijn uitgezonden? Terwijl Netflix je maanden laat wachten, brengt Hulu geweldige shows van mensen als CBS, NBC, ABC, BBC, en dat is om er maar een paar te noemen, op je tv, telefoon of laptop, vrijwel onmiddellijk. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het shows laat zien die Netflix of Amazon Prime niet kunnen bieden.

Maar omdat je hier bent, ben je erachter gekomen dat het niet zo eenvoudig is als alleen maar naar de site van Hulu gaan als je Hulu in het VK wilt bekijken. Dat komt omdat hoewel Hulu geweldige shows aanbiedt, het niet beschikbaar is in het VK. Eigenlijk is het vrijwel nergens buiten de VS en Japan beschikbaar.

Totdat je weet hoe je Hulu moet bedriegen.

Er zijn 3 stappen die u moet nemen als u toegang wilt krijgen tot Hulu in het VK, en we gaan ze stap voor stap doorlopen, dus het is zo gemakkelijk voor u als het kan worden.

Om toegang te krijgen tot Hulu in het VK, moet u:

 1. Ontvang een Amerikaanse kaart om te maken
 2. Laat Hulu denken dat je in de VS bent.
 3. Gebruik je app store om Hulu te downloaden.

U kunt meteen worden uitgeschakeld door het feit dat u een Amerikaanse kaart moet gebruiken. Dat is alleen voor het aanmelden. Natuurlijk is de behoefte aan een dergelijke kaart in de eerste plaats niet ideaal, maar dat is de verificatiemethode van Hulu dat u in de VS bent en we zullen u door onze suggesties voor het verkrijgen van een Amerikaanse kaart leiden terwijl u doorgaat met lezen.

Een Hulu-account instellen voor toegang tot Hulu in het VK

Het registratieproces is vrij eenvoudig. Het is alsof u zich registreert op een andere site, behalve dat u zich moet gedragen alsof u zich in de VS bevindt. Als u een Amerikaans adres moet opgeven en dit niet weet, zijn er genoeg adresgenerators op Google.

Dus hoe zit het met het krijgen van een Amerikaanse kaart om Hulu in het VK op te zetten?

 1. Vraag een vriend in de VS om je te helpen door je een van hun kaarten te laten gebruiken of door een Hulu-account voor je te maken. Bied aan om het met hen te delen.
 2. Vraag iemand die al een Hulu-account heeft of je kunt delen. Bied aan om een ​​deel van het abonnement te betalen of bied in ruil daarvoor een andere service aan.
 3. Ontvang een prepaidkaart uitgegeven in de VS..
 4. Ontvang een virtuele prepaidkaart uitgegeven in de VS..

Met betrekking tot stap 3 en 4 is de reden waarom sommige kaarten niet werken met Hulu dat ze in de meeste gevallen geen geld op de kaarten hebben. En dat lukt gewoon niet.

Als je je afvraagt ​​of je een kaart moet gebruiken om in de toekomst te betalen, heb je alleen een kaart nodig om je aan te melden.

Dat is de eerste stap van deze stapsgewijze handleiding.

Hulu bedriegen om toegang te krijgen tot Hulu in het VK

Als je geen Hulu-account hebt, heb je geen toegang tot Hulu in het VK, zelfs niet als je Hulu voor de gek houdt.

De eerste stap was de moeilijkste, maar deze is de belangrijkste.

Je moet Hulu laten denken dat je niet in het VK bent.

We komen meteen ter zake. U doet dat door een VPN te gebruiken.

Met VPN-services kunt u uw locatie ergens anders wijzigen, zonder dat u hoeft te verhuizen.

Daarom kun je in de VS zijn zonder in de VS te zijn en heb je dus toegang tot Hulu in het VK.

Of u toegang krijgt tot Hulu in het VK, is echter volledig afhankelijk van de VPN-service die u gebruikt.

In de wereld van entertainment is het niet zo eenvoudig als verbinding maken met een Amerikaanse server om Amerikaanse services te deblokkeren. VPN-services zijn zeer bekend en daarom worden voorzorgsmaatregelen genomen om te voorkomen dat deze services werken met platforms zoals Hulu, DAZN of Netflix. Voorzorgsmaatregelen zoals het nodig hebben van een Amerikaanse kaart om een ​​Hulu-account aan te maken, worden genomen om te voorkomen dat mensen zoals Hulu buiten de VS gebruiken.

Gratis VPN-services werken niet meteen met Hulu. Zelfs als ze dat deden, zouden ze niet consistent genoeg snelheden bieden om van Hulu in het Verenigd Koninkrijk te genieten.

Als je toegang wilt krijgen tot Hulu in het VK, is PrivateVPN een optie die werkt met Hulu, net zoals het de meeste Netflix-regio's op de markt, Amazon Prime, HBO en vele anderen ondersteunt..

Zoals Jamie zei, PrivateVPN heeft niet zoveel servers als sommige andere VPN-services, maar het richt zich op kwaliteit boven kwantiteit. Er zijn diensten met meer dan 3000 servers, maar PrivateVPN werkt met de meeste Netflix-regio's op de markt, en dat is wat er gebeurt als je in hoeveelheid investeert.

Natuurlijk gaan we niet zeggen dat we de enige VPN zijn die met Hulu werkt, maar als u op zoek bent naar een VPN voor entertainmentdoeleinden, is kwaliteit belangrijk, met meer dan 3.000 servers is geweldig, maar u verspilt uw geld als die servers werken niet met de services waartoe u toegang wilt.

PrivateVPN + een Hulu-account is voldoende om toegang te krijgen tot Hulu in het VK, maar als u toegang wilt krijgen tot Hulu in het VK op uw iPhone, iPad, Android of Amazon Fire TV Stick, zijn er enkele extra stappen die u moet nemen omdat Hulu niet automatisch in uw app store zal zijn.

Hulu downloaden op een iOS-apparaat om toegang te krijgen tot Hulu in het VK

Op Apple-apparaten moet u naar uw instellingen gaan waar u zich moet afmelden bij uw iCloud-account. Daar moet u een nieuw account maken met uw locatie in de VS..

Hiermee krijgt u toegang tot de Amerikaanse Apple App Store, waarmee u Hulu kunt downloaden om toegang te krijgen tot Hulu in het VK.

Zorg ervoor dat u een nieuw account maakt, want als u van regio verandert op uw huidige account, gaan al uw gegevens verloren.

Nadat u Hulu hebt gedownload, kunt u zich natuurlijk opnieuw aanmelden bij uw oude account en blijft Hulu er nog steeds.

Hulu downloaden op een Android-apparaat om toegang te krijgen tot Hulu in het VK

Op Android-apparaten is het proces een beetje anders. U moet de instellingen in uw huidige account wel wijzigen.

We raden u aan een stuk van Google te bekijken over het wijzigen van uw regio.

Vergeet natuurlijk niet om uw locatie in de VS in te stellen.

Als alternatief kun je de app downloaden van een andere goed vertrouwde Android Store.

Hulu downloaden op de Amazon Fire TV-stick om toegang te krijgen tot Hulu in het VK

Als u Hulu in het VK op de Apple TV of iets dergelijks van Google Chromecast wilt bekijken, is dat niet mogelijk omdat deze platforms geen VPN-services ondersteunen. Amazon Fire TV-serie maakt het echter je beste optie als je Hulu in het VK op een groter scherm wilt gebruiken.

 • Het proces om Hulu op de Fire TV Stick te krijgen begint met het gaan naar amazon.co.uk
 • Ga erheen accounts & lijsten en druk vervolgens op Beheer uw account en inhoud.
 • Wijzig uw regio in de VS..
 • Ga naar je Amazon Fire TV Stick. Ga naar instellingen gevolgd door Mijn rekening.
 • Uitschrijven.
 • Meld u opnieuw aan bij uw account.

Hiermee kun je Hulu downloaden op de Amazon Fire TV Stick.

In zeer zeldzame gevallen moet u uw huidige betaalmethode verwijderen en mogelijk een Amerikaanse toevoegen.

Dat is hoe toegang te krijgen tot Hulu in het VK

Wanneer je deze stapsgewijze handleiding begint te lezen over hoe je toegang krijgt tot Hulu in het VK, lijkt dit misschien een moeilijk proces te worden, en hoewel Hulu niet het gemakkelijkste platform is om te gebruiken in het VK, als je het stap zet stap voor stap zul je beseffen dat het ook niet zo moeilijk is.

Uiteindelijk of je deze gids volgt die het op de meest eenvoudige manier mogelijk verklaart of dat je het opgeeft, hangt af van hoeveel je toegang wilt krijgen tot Hulu in het VK. We willen toegang hebben tot het entertainment dat we verdienen in Europa. Doe je?

Amerikaanse kaart + PrivateVPN + voor de gek houden van uw app store = Hulu in het VK.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me