Hoe The Mandalorian in Ierland te bekijken (Star Wars TV Show)

Hoe The Mandalorian in Ierland te bekijken (Star Wars TV Show)

Door Michael Smolski, 22-12-2019 09:34:14 in Entertainment


Als je die baby Yoda zag, weet je dat je naar het Star Wars tv-programma, The Mandalorian, moet kijken. Behalve, Disney + is nog niet beschikbaar in Ierland. Er is echter een manier om de Mandalorian in Ierland te bekijken, en we gaan hier in deze gids op in, eerlijk gezegd, deze Star Wars-show is het bekijken waard.

Wat moet er gebeuren zodat je Mandalorian in Ierland kunt bekijken

De enige manier om The Mandalorian in Ierland of andere toekomstige Star Wars tv-shows te bekijken, is door Disney + in Ierland te hebben. Kun je er gemakkelijk een krijgen? Met wat geduld en deze gids, yup.

Er zijn uiteindelijk 3 stappen om toe te passen als je The Mandalorian in Ierland wilt bekijken.

 1. Disney + moet denken dat je je in een ondersteunde regio bevindt.
 2. Je hebt de juiste kaart nodig die met Disney werkt+.
 3. Ten slotte heb je de app nodig, hoewel daar ook manieren voor zijn.

Het kijken naar het Star Wars tv-programma begint met Disney + laten denken dat je in de VS bent

De VS is niet het enige platform dat Disney + ondersteunt, maar het enige dat werkt met wat we gaan noemen, plus ook het gemakkelijkste tot stap 2.

Op dit moment, in Ierland, kun je The Mandalorian niet bekijken op Disney + gewoon omdat Disney + kan vertellen dat je in Ierland bent.

Maar wat als het niet in staat was dit te doen?

Als u uw locatie virtueel kunt wijzigen in de VS, is dat het probleem van de locatie opgelost.

En dat is waar VPN-services binnenkomen.

Met VPN-services die Virtual Private Networks worden genoemd, kunnen mensen hun locatie overal ter wereld wijzigen, met als enige beperking de servers van de service die u gebruikt. Behalve dat het niet uitmaakt hoeveel servers een VPN-service heeft als het gaat om het kijken naar The Mandalorian, maar de kwaliteit van de servers die ertoe doen.

Waarom? Omdat alle streamingdiensten inspanningen leveren om te voorkomen dat VPN's werken, meestal vanwege rechten. Het ding over Disney is dat het Disney, Fox, Marvel, National Geographic en nog veel meer bezit, wat betekent dat het enorme rechten heeft op epische inhoud zoals Avatar. Behalve, al deze platforms worden betaald voor het weggeven van rechten voor andere bedrijven om hun inhoud te streamen of publiceren. En totdat deze contracten volledig zijn afgelopen, kunnen landen als Ierland niet naar The Mandalorian kijken.

En dit is waar PrivateVPN binnenkomt.

PrivateVPN net zoals het in staat is om Disney-eigendom Hulu en ESPN + te deblokkeren, net zoals het in staat is om BBC iPlayer te deblokkeren, is ook in staat om Disney Plus te deblokkeren zodat je het Star Wars tv-programma in Ierland kunt bekijken, door te focussen op minder servers, maar op kwaliteit, in plaats daarvan.

Er is een risicovrije proefperiode van 7 dagen die niet eens vraagt ​​om een ​​kaart om je aan te melden voor een PrivateVPN, zodat je het kunt proberen. Disney + heeft ook een proefperiode van 7 dagen, zodat als je het niet leuk vindt, hoewel we wedden dat je het geweldig zult vinden, je kunt annuleren.

...Behalve, zoals de meeste gidsen suggereren, is dat niet genoeg om The Mandalorian in Ierland te bekijken.

Een VPN is slechts het halve werk.

Aanmelden voor Disney + in Ierland is het echte probleem, net als overal waar Disney + niet bestaat.

Hoe maak je een Disney + account aan om de Mandalorian in Ierland te bekijken

Hulu en ESPN + maken het gemakkelijk omdat we ontdekten dat de Revolut-bank die u waarschijnlijk al gebruikt, met die platforms werkt, of in ieder geval deed op het moment dat we die platforms testten.

Niet het geval met Disney +.

Als je The Mandalorian in Ierland wilt bekijken, moet je een Amerikaans uitgegeven kaartje hebben.

Er is geen andere manier omheen.

Wat kan je doen?

Vraag die vriend van je uit de VS om je te helpen. Of de vriend van een vriend.

Je kent waarschijnlijk iemand uit de VS..

Als u dat niet wilt, dan moet u nog een beetje meer doen.

In theorie kun je iemand die in een van de andere ondersteunde Disney + -landen zoals Canada of Nederland woont, vragen om een ​​account voor je te maken en deze gewoon met je te delen. Dat zou in de VS werken wanneer het virtueel verbonden zou zijn met een VPN.

Kan dat niet?

Welnu, dan moet u een Amerikaans uitgegeven Amerikaanse kaart krijgen.

Met wat onderzoek, kunt u een prepaid vinden die kan worden verzonden, of u kunt proberen een virtuele te vinden die sneller kan zijn. Als je voor een prepaid gaat en deze alleen naar de VS wordt verzonden, kun je een service zoals AdressPal van de Ierse post gebruiken.

De sleutel bij het registreren voor Disney+? Om een ​​Amerikaans adres met Amerikaanse postcode te gebruiken, en nog belangrijker, om geld op je kaart te hebben, zelfs als je je aanmeldt voor een proefperiode, moet Disney + je kaart verifiëren zodat je je niet aanmeldt voor veel proeven als je weet wat we bedoelen. Vervolgens wordt dat kleine bedrag terugbetaald zodra uw kaart is geverifieerd.

Dit deel is zeker het moeilijkste, en daarom biedt PrivateVPN de al genoemde 7-daagse proefversie waarvoor geen kaart nodig is. PrivateVPN heeft veel gebruik, zoals de meeste Netflix-regio's op de planeet, en vele andere platforms, zoals hieronder afgebeeld die je graag zult gebruiken, maar je bent hier omdat je The Mandalorian in Ierland wilt bekijken.

Wanneer u zich aanmeldt, moet u ook een Amerikaanse postcode opgeven.

De laatste stap om The Mandalorian in Ierland te bekijken? Om een ​​Disney + -app op uw apparaat te krijgen, die niet op computers nodig is, maar op andere platforms.

Op welke platforms kun je de Star Wars-show in Ierland niet bekijken

Unforenrelty, Apple TV, Roku, Chromecast en de meeste smart-tv's hebben één ding gemeen. Dat ze helemaal geen VPN-services ondersteunen.

Dat betekent dat je Disney + niet op hen kunt krijgen in Ierland.

Wat kunt u in plaats daarvan doen??

Je kunt een VPN op een router installeren, wat we eerlijk gezegd niet aanbevelen, omdat routers niet vaak krachtig genoeg zijn om VPN-services te verwerken, of je kunt de Amazon Fire TV Stick / Cube krijgen die VPN-services ondersteunt.

Mandalorian op een groot scherm in Ierland

 1. Koop een Amazon Fire TV-stick. Ze verkopen wat bij Argos.
 2. Ga naar uw huidige Amazon-account in de webbrowser.
 3. Klik op accounts & lijsten, en toen Beheer uw account en inhoud.

Selecteer voor uw regio in de VS..

 1. Ga naar je Amazon Fire TV-apparaat. druk op instellingen en Mijn rekening.
 2. Meld u af en meld u opnieuw aan bij uw Amazon-account.
 3. Download Disney +, meld je aan en begin Mandalorian te kijken.

Hoe Disney + App op iPhones te krijgen & iPads in Ierland

 • Ga op uw apparaat naar uw instellingen en log uit.
 • Maak vervolgens een nieuw account met uw locatie in de VS..
 • Disney downloaden+.

Het is van cruciaal belang dat u een nieuw account maakt, omdat u anders alles verliest als u uw regio zou wijzigen.

Of download Google Chrome vanuit uw app store en selecteer Desktop Site in de instellingen van Chrome. Hiermee kunt u de Mandalorian in Ierland vanuit uw webbrowser bekijken.

Hoe Disney + App op Android-apparaten te krijgen

 • Maak verbinding met een Amerikaanse locatie met PrivateVPN.
 • Druk op 3 balken links bovenaan het scherm in uw Play Store.
 • Google Play Store geeft u nu de optie om naar een Amerikaanse locatie in uw Google Play Store te schakelen.
 • U moet hiervoor uw betaalmethode bijwerken. Voeg daarvoor een nieuwe kaart toe.
 • Download Disney + en bekijk het Star Wars tv-programma in Ierland.

Google stelt dat het zo'n 48 uur kan duren om een ​​dergelijke update uit te voeren, hoewel het meestal meteen gebeurt nadat je je Google Play Store of je telefoon opnieuw hebt opgestart.

...Of u kunt gewoon zoeken naar de Disney + app op internet en deze daar downloaden. Zorg ervoor dat het van een vertrouwde bron is.

Zo zie je The Mandalorian in Ierland

Onze suggestie? Dat je niet alleen Disney + krijgt, maar dat je kiest voor de Disney Plus-bundel die ook Hulu en ESPN + heeft voor slechts $ 12,99. Al die werken met PrivateVPN.

Geschreven door Michael Smolski.

Disclaimer: Hoewel PrivateVPN momenteel met Disney + werkt, net als met veel andere platforms, kunnen we niet garanderen dat elke server op elk gegeven moment zal werken. Vanwege de aard van entertainmentdiensten die altijd voorzorgsmaatregelen nemen tegen VPN-services, is het mogelijk dat een service op een bepaald moment stopt met werken ... totdat we hem weer laten werken. Neem bij problemen contact op met onze klantenservice via [email protected] of via onze chatbox en we zullen proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me