Hoe NFL te kijken op DAZN

Hoe NFL te kijken op DAZN

Door Michael Smolski, 26-08-2019 13:51:12 in Entertainment


Wil je NFL ON DAZN kijken? Eerlijk gezegd werkt de NFL op elk DAZN-account, met enkele aanpassingen. En als DAZN momenteel niet beschikbaar is in uw land, maakt u zich dan geen zorgen. We hebben ook iets voor jou. En dat is of u 24/7 NFL RedZone, NFL Sunday Ticket of NFL Network wilt bekijken.

Hoe NFL op DAZN te kijken als u in de VS bent

Als u in de VS woont, bent u eraan gewend om alle entertainmentplatforms meteen zonder problemen te hebben, of het nu Netflix, Hulu of Amazon Prime is. DAZN? Het is ook beschikbaar, maar enorm beperkt en meer, dus een concurrent van UFC Pass in plaats van een platform om alle sporten te bekijken, als het gaat om de VS.

Als je NFL op DAZN in de VS wilt bekijken, moet je DAZN laten denken dat je in Canada bent, want daar is NFL op DAZN.

Canadees DAZN? Het komt met MLB, Premier League, MLS, UEFA Champions League, La Liga, Ligue 1, Serie A, en natuurlijk de NFL, en dat is slechts een paar van de meest populaire competities. Er is veel meer dat DAZN biedt.

Hoe krijg je Canadian DAZN in de VS.?

Door een VPN te gebruiken om uw locatie virtueel te wijzigen.

VPN-services bieden veel voordelen, zoals codering, maar 51% van de mensen gebruikt VPN-services voor entertainment, zoals het bekijken van de NFL op DAZN.

De sleutel om NFL op DAZN met een VPN te bekijken? Een VPN die DAZN ondersteunt. Veel mensen vallen voor de fout te denken dat alleen omdat een service veel servers heeft, deze de meeste services ondersteunt.

En dat is niet de realiteit.

Natuurlijk lees je dit op onze site en zijn we een VPN-bedrijf, maar we gaan je niet vertellen dat PrivateVPN de enige service is waarmee je NFL op DAZN kunt bekijken. Wij zijn niet. Maar we zijn een van de weinige services die DAZN ondersteunen, en u kunt ons zonder risico proberen om te zien of onze service aan uw normen voldoet.

Onze beoordelingen zijn geweldig, maar de mensen die beoordelingen achterlaten, wonen niet bij jou thuis, dus het is beter om het zelf uit te proberen. En om dit zonder risico's te doen.

Wanneer u de PrivateVPN-app inschakelt, ziet u DAZN. Maak verbinding met de Canadese server en u bent binnen. Schakel gewoon DAZN in en u hebt toegang tot de Canadese DAZN waarmee u NFL op DAZN kunt bekijken. Anders kunt u ook verbinding maken met onze andere ondersteunde DAZN-regio's die ook enkele unieke inhoud hebben die niet beschikbaar is in Canada of de VS.

Hoe NFL te kijken op DAZN buiten de VS.

Als u zich buiten de VS bevindt en NFL op DAZN wilt kijken, en in een land bent dat DAZN al ondersteunt, zijn dezelfde exacte stappen van toepassing als wanneer u NFL op DAZN in de VS wilt bekijken..

U kunt zich aanmelden voor een risicoloze proef met PrivateVPN gevolgd door een verbinding met een van de servers die DAZN ondersteunen. Zo simpel is het.

Wat niet zo eenvoudig is, is NFL kijken op DAZN als je in een land bent dat DAZN momenteel helemaal niet ondersteunt.

Hoe NFL op DAZN te kijken als uw land helemaal geen DAZN ondersteunt

Deze methode laat je niet alleen zien hoe je NFL op DAZN kunt bekijken. Hiermee kunt u elk DAZN bekijken dat PrivateVPN ondersteunt, of het nu Amerikaans, Canadees of Italiaans is.

Natuurlijk is de eerste stap om een ​​VPN te hebben die het DAZN-blok kan omzeilen, maar als je NFL op DAZN wilt bekijken, moet je ook een account hebben en daarvoor moet je een kaart uit de regio hebben u meldt zich aan.

Of dat nu een Amerikaanse, Canadese of Italiaanse kaart is, het maakt niet uit zolang je er een hebt. (Naarmate meer DAZN-ondersteuning wordt toegevoegd, kunt u meer kaarten gebruiken.)

Hier zijn enkele van onze suggesties om een ​​kaart te krijgen die werkt met DAZN:

  1. Vraag iemand rond. Als iemand al een DAZN-account heeft, kunnen ze misschien delen. Vraag anders of ze een kaart hebben uitgegeven in een van de regio's. Misschien bieden om uw account te delen voor hun hulp.
  2. Ontvang een prepaid / betaalpas uitgegeven in een van de reeds genoemde landen.
  3. Ontvang een virtuele prepaid / betaalpas uitgegeven in een van deze landen.

Het verkrijgen van een kaart om DAZN in te stellen en vervolgens NFL op DAZN te kijken, vereist geduld, maar eerlijk gezegd is wachten op DAZN de moeite waard. Candian DAZN is slechts $ 150 voor het eerste jaar. Dat is slechts € 100. Minder dan € 10 per maand voor toegang tot een pakket dat € 30 per maand bundelt van standaard kabel-tv niet bieden.

BONUS TIP: Heb geld op uw prepaid of virtuele kaart. Bedrijven moeten kaarten verifiëren en als er helemaal geen geld aan is, kunnen ze het niet. U kunt zich dus niet aanmelden, zelfs niet als u zich registreert voor een gratis account.

Als je een VPN gebruikt die DAZN + ondersteunt en de juiste kaart hebt, kun je NFL bekijken op DAZN.

Op sommige apparaten is het echter mogelijk dat u de DAZN-app nodig hebt (of wilt) die u geen problemen ondervindt bij het downloaden als u zich al in een ondersteunde regio bevindt, maar die niet verschijnen als regio's waar DAZN niet werkt. We zullen dat hieronder bespreken.

Wat we hieronder ook behandelen, is hoe je NFL kunt bekijken op DAZN op platforms zoals Apple TV, Roku, PS4, Xbox en Chromecast die niet werken, zelfs als DAZN normaal gesproken in jouw land werkt, als het geen Canadese DAZN is.

Hoe NFL te bekijken op DAZN op Apple-apparaten

Meld u af bij uw huidige iCloud-account, gevolgd door het maken van een nieuw account in de VS of een andere ondersteunde regio.

Dat is het. Je winkel zal je nu DAZN tonen.

Zorg ervoor dat u een nieuw account maakt in plaats van uw instellingen in uw huidige account te wijzigen, omdat u dan al uw gegevens zou verliezen.

PrivateVPN werkt natuurlijk op Apple-apparaten, net als op andere platforms die we zullen noemen.

Hoe NFL te bekijken op DAZN op Android-apparaten

Als het gaat om Android-apparaten, is het de moeite waard om de gids van Google te raadplegen over het wijzigen van de locatie van uw winkel.

Schakel net als op Apple-apparaten over naar een door DAZN ondersteunde regio.

De beperking van deze methode is dat u uw winkelregio slechts eenmaal per jaar kunt schakelen, maar u kunt ook een geheel nieuw account maken of schakelen tussen. Anders is het op Android relatief eenvoudig om de app van Google te downloaden. Zorg er gewoon voor dat u het doet vanuit een vertrouwde bron.

Hoe NFL te kijken op DAZN op Amazon Fire TV-apparaten

  • Ga naar je Amazon-account in de webbrowser.
  • Klik op accounts & lijsten, gevolgd door Beheer uw account en inhoud.
  • Wijzig uw regio in de VS of een andere ondersteunde regio.
  • Ga naar je Amazon Fire TV-apparaat. kiezen instellingen en Mijn rekening.
  • Uitschrijven en log opnieuw in op uw account.

Mogelijk wordt u gevraagd om nieuwe betalingsinformatie te verstrekken wanneer u dat doet wanneer u DAZN probeert te downloaden. Als u dit doet, geeft u de kaart op die u hebt gebruikt.

Als dat niet werkt, is het wellicht de beste optie om de app uit andere bronnen te downloaden.

In onze gids over het jailbreaken van de Fire TV Stick bespreken we hoe je dat gedeeltelijk kunt doen. Zorg ervoor dat u een betrouwbare versie van DAZN vindt om te downloaden.

Hoe NFL op Dazn op alle andere apparaten te bekijken

Of het nu in een door DAZN ondersteunde regio is, maar buiten Canada, of in een regio die helemaal niet door DAZN wordt ondersteund, u zult problemen ondervinden bij het kijken naar NFL op DAZN op apparaten zoals Roku, Apple TV, Chromecast, PS4, Xbox en veel van slimme tv's.

De oplossing? In het ideale geval koop je gewoon de Fire TV Stick.

Natuurlijk wil niet iedereen geld investeren in een Fire TV Stick. De oplossing daarvoor?

Gebruik een VPN met uw router. Door dit te doen, zal alles in uw netwerk van locatie veranderen, wat zowel goed als slecht is, maar voorlopig een enige oplossing. We hebben enkele basisgidsen die u hierbij kunnen helpen. We werken ook aan het vrijgeven van meer van degenen die u op onze blog zult vinden, zodra ze uitkomen.

Dat is hoe NFL te kijken op DAZN

Afhankelijk van waar je woont en welk platform je gebruikt, zal het proces verschillen, maar hoe dan ook, je zou NFL op DAZN moeten kunnen bekijken aan het einde van deze gids.

En als u zich aanmeldt voor PrivateVPN, vindt u misschien ook onze handleidingen over hoe u toegang krijgt tot alle Netflix-inhoud of hoe u DAZN handig kunt instellen. We hebben veel inhoud op onze blog over hoe u de meeste geblokkeerde services kunt deblokkeren, of die nu worden genoemd, of HBO NU, Amazon Prime, Hotstar, Hulu, vele andere.

Bekijken.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me