Hoe kun je Netflix hacken om alle Netflix-inhoud te deblokkeren

Hoe kun je Netflix hacken om alle Netflix-inhoud te deblokkeren

Door Michael Smolski, 2019-04-11 13:58:20 in Entertainment


Netflix is ​​een geweldig platform dat gemakkelijk de behoefte aan een tv-abonnement kan vervangen, maar hoe geweldig het volledig afhangt van waar je woont. Bijvoorbeeld, Estland heeft slechts ongeveer 15% van de Netflix-inhoud. En terwijl die 15% van de inhoud nog steeds een vrij groot aantal films en shows biedt, wat als de show die u wilt niet beschikbaar is in uw land? Daar is een kans van 75% in Estland. En hetzelfde geldt in veel andere landen, zoals Saoedi-Arabië, China, en dat zijn er maar een paar.

Waarom moet je zoeken naar hoe je Netflix kunt hacken om alle Netflix-inhoud te deblokkeren? Waarom kun je niet meteen alles op Netflix bekijken?

Omdat het niet de rechten heeft om die inhoud te tonen.

Elk land heeft zijn eigen tv-kanalen, en die tv-kanalen concurreren om inhoud, waarbij ze vaak exclusieve rechten kopen om een ​​bepaalde show of film in een land te tonen. En daarmee concurreert Netflix in elk land. Hoe moet je iets laten zien als een bedrijf er al exclusieve rechten op heeft? Dat is een van de belangrijkste redenen waarom er zo'n enorme ongelijkheid in inhoud bestaat en waarom je Netflix wilt hacken om alle Netflix-inhoud te deblokkeren..

Zo kun je Netflix hacken om alle Netflix-inhoud te deblokkeren

Het komt erop aan de locatie van je Netflix-account te wijzigen. Dat is het enige dat u beperkt om alle inhoud van Netflix te bekijken, uw locatie. Er is geen behoefte aan Amerikaanse kaarten zoals bij Hulu, het is niet nodig om de locatie van uw app store te veranderen, het is slechts één stap.

En dit zal je helpen, ongeacht waar je bent. Zelfs de VS hebben niet alle inhoud beschikbaar op Netflix.

Hoe hack je Netflix om alle Netflix-inhoud te deblokkeren? Door een VPN te gebruiken.

Een VPN is een virtueel particulier netwerk en ja, het gebruik van VPN is volledig legaal en veilig, tenzij u zich in een land bevindt met censuur. Mensen als China hebben het gebruik van dergelijke diensten illegaal gemaakt. VPN-services worden door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt om veilig op internet te blijven, maar in uw geval kunt u ook Netflix of een andere service hacken door uw locatie op een andere plek te wijzigen.

Maar er is maar één manier om Netflix te hacken om alle Netflix-inhoud te deblokkeren.

U moet PrivateVPN gebruiken. En dat zeggen we niet alleen omdat we willen dat je onze service gebruikt, maar PrivateVPN ondersteunt de meeste Netflix-regio's op de markt met de ondersteuning van 21 verschillende regio's op de markt. Als u alleen Amerikaanse Netflix zoekt, zijn wij niet de enige oplossing. Als u op zoek bent naar de best mogelijke inhoud, zijn wij de enige oplossing.

Er zijn services die een veel groter aantal servers hebben, maar we geven om de kwaliteit van onze servers in plaats van kwantiteit. Honderden servers die niet werken met de services die u wilt gebruiken, hebben helemaal geen waarde, en het probleem met Netflix willen hacken om alle Netflix-inhoud te deblokkeren is dat Netflix maatregelen moet nemen tegen VPN-services vanwege de druk van de bedrijven die rechten op inhoud hebben.

Waarom zou iemand immers voor zijn tv-abonnement betalen om een ​​bepaald programma te bekijken als hij het goedkoper kan krijgen met Netflix??

Maar kwaliteit betekent niet alleen servers die werken, maar servers waarmee u in hoge kwaliteit kunt kijken. Dit is wat Lars over ons zegt:

Op welke apparaten kun je Netflix hacken?

Als je Netflix wilt hacken om alle Netflix-inhoud te deblokkeren, heb je een VPN nodig. Maar op welk type apparaten werkt deze methode?

Alle desktopapparaten, iPhone-apparaten en Android-apparaten, of dat nu je telefoon is of iets van de Fire TV Stick.

Helaas ondersteunen dergelijke gebruikers zoals Chromecast en Apple TV deze methode niet omdat ze geen VPN-services ondersteunen.

Zo kun je Netflix hacken om alle Netflix-inhoud te deblokkeren

Wil je andere platforms dan Netflix hacken? Wil je leren hoe je BBC iPlayer in het buitenland kunt bekijken? Misschien wil je Hulu of DAZN kijken? We hebben veel nuttige inhoud op onze blog, en hoewel de genoemde platforms moeilijker te deblokkeren zijn, werkt PrivateVPN met ze allemaal.

Klaar om ons uit te proberen, zodat u van de meeste content kunt genieten en zodat u uw tv-abonnement kunt achterlaten?

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me