Hoe Kodi op de Amazon Fire TV Stick te installeren zonder een computer

Hoe Kodi op de Amazon Fire TV Stick te installeren zonder een computer

Door Michael Smolski, 04-01-2018 16:31:22 in Entertainment
Chromecast is geweldig voor het streamen van inhoud, maar het is niets vergeleken met de Amazon Fire TV-stick. Waarom? Daar kun je Android-apps op installeren. Ja, je kunt Kodi zelfs op de Amazon Fire TV-stick installeren. Dat brengt vrijheid die veel apparaten niet hebben.


Maar wacht. Als je Android-apps kunt installeren, kun je dan niet gewoon naar de Amazon Appstore gaan en Kodi downloaden, zoals je zou doen op je telefoon? Het klinkt goed totdat je je realiseert dat er een vangst is. Amazon staat alleen de installatie van goedgekeurde apps op de Fire TV Stick toe.

Maar omdat het mogelijk is om Android-apps te installeren, is het ook mogelijk om Kodi op de Amazon Fire TV-stick te installeren. Het moet worden geladen.

Hoe Kodi op de Amazon Fire TV Stick te installeren zonder een computer met ES Explorer

Schakel eerst uw tv in en selecteer de Amazon Fire TV Stick.
Hoe Kodi op de Amazon Fire TV Stick te installeren zonder een computer
Nu is Kodi geen officiële app op de Amazon Fire TV Stick, daarom kun je het niet zomaar downloaden zoals elke andere app.

Je moet ingaan instellingen gevolgd door Systeem en ten slotte moet u aantikken Ontwikkelaarsopties.

Daar moet je alles inschakelen wat je ziet. ADB DEBUGGING, USB DEBUGGING, APPS VAN ONBEKENDE BRONNEN.

Nadat dat is gebeurd, kunt u alles installeren dat op de Amazon Fire TV Stick kan worden geïnstalleerd en dat niet beschikbaar is om te downloaden in de Amazon Appstore.

Maar om Kodi op de Amazon Fire TV-stick te installeren, moet je deze app downloaden ES-bestandsverkenner. Het is behoorlijk populair met 180 miljoen wereldwijde downloads. Om het te installeren, tikt u op het zoekvak en zoekt u het door te typen. ES-bestandsverkenner. Installeer het en schakel het in.

Je zult een zien Toevoegen knop links bovenaan het scherm. Klik erop en typ: http://kodi.tv.
Dan moet u een naam opgeven. Typ gewoon alles in wat u wenst. Klik ten slotte op toevoegen.

Wat doe je hierna? Je tikt op die naam die je zojuist hebt gemaakt. Het zal de Kodi-website tonen. U moet op de klikken downloads secties. Scroll om de te vinden ARM versie voor Android. Druk op Meer gevolgd door Openen in browser. De download zou dan moeten beginnen.

Open ten slotte het bestand en wacht tot Kodi is geïnstalleerd.

Hoe Kodi op de Amazon Fire TV-stick te installeren zonder een computer met Apps2Fire op uw telefoon

Dit is waarschijnlijk een veel snellere aanpak.

Nogmaals, u moet ervoor zorgen dat al uw ontwikkelaaropties zijn ingeschakeld, zoals u hebt gezien met de eerste methode. Je doet dit door naar te gaan instellingen gevolgd door Systeem gevolgd door Ontwikkelaarsopties.
Hoe Kodi op de Amazon Fire TV Stick te installeren zonder een computer
ADB DEBUGGING, USB DEBUGGING, APPS VAN ONBEKENDE BRONNEN moeten ingeschakeld zijn.

ten tweede, ga terug naar Systeem en tik op Over gevolgd door Netwerk. U moet het IP-adres van uw Fire TV Stick noteren.

Nu moet je eigenlijk ook hebben Kodi op uw Android-telefoon samen met uw Apps2Fire om dit te laten werken.
Hoe Kodi op de Amazon Fire TV Stick te installeren zonder een computer
Schakel Apps2Fire op uw telefoon in en voer daarna het IP-adres van uw Fire TV-stick in. Je moet nu Kodi uploaden. Klik hiervoor op de optie Apps uploaden en selecteer Kodi.

Dat is het.

Onbeperkte inhoud, tenzij u op een slechte locatie woont ....

Met Kodi en andere apps op de Amazon Fire TV-stick kun je bijna alles bekijken als je op de juiste plek woont. Natuurlijk kunt u uw NBC bekijken, maar alleen als u in de VS bent. Hetzelfde met veel andere services. Tenzij u een VPN hebt geïnstalleerd en PrivateVPN toevallig waanzinnig eenvoudig te installeren is op de Amazon Fire TV Stick.

Voordat we ingaan op hoe u het kunt installeren, laten we ingaan op wat een VPN doet. Zie, een VPN is een virtueel particulier netwerk. Hiermee kunt u overal ter wereld zijn zonder te bewegen. U maakt verbinding met een van de servers die worden aangeboden door de VPN-bedrijven, we bieden bijvoorbeeld 56 verschillende serverlocaties en als u dat doet, bent u automatisch op die locatie zonder dat u daar bent.

Ga naar Categorieën en druk op Nut. Scroll naar beneden totdat u PrivateVPN vindt. Of u kunt ernaar zoeken in het zoekvak. Voordat u het installeert, gaat u naar PrivateVPN.com en maakt u een account door op de knop Kopen te drukken. Nadat u zich hebt geregistreerd, voert u uw gegevens in de app in. Kies vervolgens een server naar keuze en je bent klaar om te gaan!
Hoe Kodi op de Amazon Fire TV Stick te installeren zonder een computer
Het is vrij eenvoudig om Kodi op de Amazon Fire TV Stick te installeren.

Wil je Netflix op Kodi installeren? Daar is een handleiding voor.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me