Hoe kijk je naar live sport in het VK zonder tv-abonnement in 2019

Hoe kijk je naar live sport in het VK zonder tv-abonnement in 2019

Door Michael Smolski, 25-01-2019 15:59:56 in Entertainment


De Champions League. De Premier League. Serie A. De Bundesliga. Ligue 1. Europa League. NBA. NHL. NFL. Wil je in 2019 zonder sportabonnement naar live sport kijken in het VK? Je kunt deze allemaal bekijken. Wettelijk. In HD. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of een stream waartoe u toegang hebt stopt met werken. Waar ter wereld u ook bent, in het Verenigd Koninkrijk, op vakantie in Zuid-Korea of ​​in China met zware censuur. Voor veel goedkoper dan een tv-abonnement, op aanvraag, overal zodat altijd toegang kan worden verkregen tot wat u wilt.

Het lijkt een droom. Rechtsaf? Over wat voor soort zwendel hebben we het? Goed...

Je hebt nooit van deze service gehoord omdat deze niet beschikbaar is in het VK

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe je bedoeld bent om toegang te krijgen tot een service die niet werkt in het VK, maar dat is wat we op deze blog doen. We helpen mensen toegang te krijgen tot de service op locaties waar ze niet worden ondersteund. We helpen mensen bijvoorbeeld toegang te krijgen tot Amerikaanse Netflix in het VK, omdat het veel meer inhoud heeft. Als je van Hulu hebt gehoord, helpen we daar ook mee.

Maar als je in 2019 zonder abonnement toegang wilt tot live sport in het VK, heet de service die je nodig hebt DAZN. Je hebt er nog nooit van gehoord, want het is niet beschikbaar in het VK. Hoewel DAZN een bedrijf is dat is opgericht in het Verenigd Koninkrijk.

DAZN is net als Netflix of Hulu voor live sport. Alle competities die we bij de start hebben genoemd, zijn beschikbaar op DAZN. En nog veel meer. Voor veel minder dan een tv-abonnement. In feite kunt u vrijwel een jaar DAZN financieren en de tool die nodig is om het te laten werken binnen 2 maanden na betaling voor een tv-abonnement. Dat is hoeveel u gaat besparen!

Hoe kijk je naar live sport in het VK zonder tv-abonnement in 2019

  1. U moet DAZN laten denken dat u zich buiten het VK en in een ondersteunde regio bevindt.
  2. U moet een account maken met een geldige kaart voor die regio.
  3. U moet de app op bepaalde apparaten downloaden.

Dat is wat er moet gebeuren.

Hoe DAZN te laten denken dat je buiten het Verenigd Koninkrijk bent om in 2019 zonder sportabonnement naar live sport in het Verenigd Koninkrijk te kijken

Als u nu toegang probeert te krijgen tot de DAZN-website, zal deze u vertellen dat u zich in het verkeerde land bevindt. DAZN is een van de moeilijkste services om te deblokkeren, maar er is een manier. Een VPN natuurlijk. VPN-services deblokkeren zoals Netflix doordat u vrijwel in een ander land bent. Het probleem is dat deze services zich terdege bewust zijn van het gebruik van VPN en zich inspannen om te voorkomen dat ze werken. En DAZN doet dat goed.

Daarom is het moeilijk om een ​​VPN te krijgen die werkt met DAZN. PrivateVPN? Het doet. Het is ook de beste VPN voor Netflix op basis van tests van Comparitech als je onderweg je Netflix wilt upgraden.

Als u verbinding maakt met de juiste Canadese server en afhankelijk van wanneer u deze leest, een Italiaanse server, zal DAZN u toegang geven om u binnen te laten.

Maak een DAZN-account om live sport te kijken in het Verenigd Koninkrijk zonder tv-abonnement in 2019

Als je eenmaal PrivateVPN hebt, kun je de DAZN-site bezoeken. Maar om een ​​account aan te maken, hebt u ook de juiste betaalkaart van dat land nodig waarin u zich vrijwel bevindt.

Dit is wat je kunt doen:

  • Vraag iemand om een ​​DAZN-account te delen in ruil voor toegang tot een andere dienst.
  • Vraag een vriend in een ondersteunde regio om u zijn kaart te verstrekken of een account voor u aan te maken.
  • Krijg een virtuele kaart.
  • Ontvang een prepaid kaart.

Virtuele kaarten zijn misschien de snelste manier, maar ze werken niet altijd. Hoe dan ook, u moet geld hebben op een kaart waarmee u zich aanmeldt. Zodra u zich aanmeldt, zouden betalingen veel eenvoudiger moeten zijn.

DAZN installeren op uw apparaten om live sport te kijken in het Verenigd Koninkrijk zonder tv-abonnement in 2019

Dit verschilt per apparaat en is slechts een must op mobiele apparaten en de Fire TV Stick / Cube om het voor gebruikers buiten de ondersteunde regio's moeilijker te maken toegang te krijgen tot DAZN. Als u vanuit een webbrowser kijkt, komt het wel goed. Als je dat niet kunt, bekijk dan ons bericht over toegang tot DAZN in het VK en waarom je dat in eerste instantie niet kunt.

Zo kunt u in 2019 zonder sportabonnement naar live sport kijken in het VK

Het is niet zo moeilijk om live naar sport te kijken in het VK zonder een tv-abonnement in 2019. Je moest gewoon de juiste tools kennen. DAZN is het juiste hulpmiddel. Gewoon niet dat veel mensen erover praten. Ze weten het gewoon niet van DAZN omdat het niet beschikbaar is in het VK.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me