Hoe je de 18/19 Champions League in het VK gratis op internet in HD kunt bekijken

Hoe je de 18/19 Champions League in het VK gratis op internet in HD kunt bekijken

Door Michael Smolski, 26-09-2018 09:57:20 in Entertainment


Je kunt de 18/19 Champions League in het VK niet meer gratis op tv bekijken, maar wel op internet. De meeste mensen kunnen illegale streams in 2007-kwaliteit vinden, maar wat als je legaal in HD wilt kijken en zonder te hoeven wachten tot je inhoud om de paar minuten buffert vanwege te veel mensen die kijken naar wat de servers aankunnen? Nou, dit bericht gaat over hoe je de Champions League in het VK gratis op internet in HD kunt bekijken.

Waarom je de 18/19 Champions League in het VK niet gratis meer kunt bekijken

BT verwierf exclusieve rechten op de Champions League in het VK voor het volgende 3 seizoen voor £ 1,2 miljard. Dat betekent dat BT het enige bedrijf in het VK is dat de Champions League de komende 3 seizoenen kan tonen.

ITV en BBC zullen dat niet kunnen, en dat zijn de platforms die de Champions League in het VK gratis hebben gemaakt. Nu kan BT natuurlijk besluiten om rechten te geven aan de BBC en ITV voor sommige Champions League-wedstrijden in het VK, maar het kost BT veel geld om die rechten te krijgen. Feitelijk hebben ze teveel betaald, wat betekent dat BT geeft geen rechten voor goedkope wedstrijden weg. En dat betekent dat je de wedstrijden die je wilt bekijken meer dan waarschijnlijk misloopt.

En daarom zoeken de meeste mensen naar de naam van de wedstrijd die ze gaan bekijken met een "gratis" aan het eind. Of je vindt een site die er veelbelovend uitziet, maar die je naar advertenties brengt die vaak malware bevatten, of je vindt een legitieme stream die vaak stopt met spelen en die niet van de beste kwaliteit is. Maar een stream waar je uiteindelijk naar zult kijken, omdat je kunt zien dat iemand met een bal rent, zelfs als je niet zeker weet wie het is, is zeker beter dan helemaal niets?

We hebben een veel betere oplossing!

Bekijk de 18/19 Champions League in het VK gratis op internet in HD

We leven in 2018, in een wereld waar vrijwel elk tv-kanaal online een streamingplatform heeft. En de free to air-kanalen die natuurlijk geen kosten in rekening brengen voor online toegang. Dus wat als je platforms zou vinden die de Champions League tonen en een online speler hebben? Dat is wat je moet doen.

Het enige probleem? Welnu, de meeste van deze platforms hebben het recht om de Champions League alleen te tonen in dat land waarop ze zijn gebaseerd, en daarom blokkeren ze de toegang tot mensen buiten deze landen.

RTE en TV3 of nu Virgin Media Two genoemd, zijn twee voorbeelden van online platforms waarmee je de 18/19 Champions League in het VK gratis op internet in HD kunt bekijken. Op voorwaarde dat u in de meeste gevallen een VPN gebruikt om in Ierland te zijn.

Nu, als je niet weet wat een VPN-service is, is het een virtueel privénetwerk waarmee je in wezen op een andere locatie kunt zijn zonder daar te zijn, wat het internet betreft.

Maar deze platforms zullen niet alle aanwezige games tonen. Daarom moet je de Wikipedia-pagina bezoeken met de juiste houders voor de Champions League. Op die manier kun je andere spelers vinden. Waarschijnlijk moet u voor deze services ook een VPN gebruiken. Zorg ervoor dat u verbinding maakt met een land waarin de kanalen zijn gevestigd.

Als je PrivateVPN gebruikt, kun je gratis verbinding maken met een VPN-locatie in de meeste landen waar de Champions League wordt getoond.

En zo kijk je de 18/19 Champions League in het VK gratis op internet in HD!

Er is een manier die u kost om elke wedstrijd van uw keuze te bekijken, echter in het Engels.

Gebruik DAZN om de 18/19 Champions League in het VK te bekijken, ongeacht de wedstrijd

We weten hoe het voelt als je geen topteam steunt. Misschien kom je niet uit het VK maar woon je daar. Wat als je een team uit je land in de Champions League wilt zien spelen, maar dat kan niet omdat alleen de meest populaire wedstrijden worden getoond?

Dat is waar DAZN binnenkomt. DAZN is een abonnementsservice voor streaming sport. Het kost iets minder dan £ 12 per maand en of je de 18/19 Champions League in het VK gratis wilt bekijken of dat je op zoek bent naar Serie A, met DAZN kun je de meeste sportevenementen bekijken.

Alleen als u een VPN hebt, omdat DAZN niet beschikbaar is in het VK.

Behalve, met DAZN, is het een stuk ingewikkelder omdat DAZN de hele tijd VPN-services blokkeert en zowat alle VPN-servers niet werken met DAZN.

PrivateVPN is een van de weinige services die DAZN ondersteunt. Als u verbinding maakt met onze tweede Toronto-server, werkt deze.

Het is echter niet zo eenvoudig als het gebruik van een VPN als het gaat om DAZN. Het instellen van DAZN is veel gecompliceerder, vooral als het gaat om het installeren van apps. Daarom raden we u aan ons bericht over het instellen van DAZN te lezen. Deze methode werkt voor alle landen!

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me