Hoe ITV Hub in Ierland te bekijken

Hoe ITV Hub in Ierland te bekijken

Door Michael Smolski, 2019-04-08 14:53:13 in Entertainment


Het is niet zo dat RTE slecht is, het biedt gewoon niet veel inhoud die mensen als ITV Hub doen. Het probleem is dat ITV Hub niet werkt in Ierland. En daarom ben je hier. U wilt weten hoe u ITV Hub in Ierland kunt bekijken.

Eerlijk gezegd is het niet de moeilijkste taak die er is, en als je onze gids leest over het kijken naar BBC iPlayer in Ierland, dan weet je dat het relatief eenvoudig is en vrijwel dezelfde methode hier van toepassing is.

Wat is de reden achter waarom u ITV Hub in Ierland niet kunt bekijken en wat er moet gebeuren?

Als het gaat om entertainment, komt het vrijwel altijd neer op rechten op inhoud. Wanneer ITV rechten op inhoud koopt, koopt het rechten om die inhoud in het VK te tonen. Het kopen van rechten om iets wereldwijd te laten zien, is gewoon niet logisch voor ITV. ITV is geen Netflix. Uiteindelijk gaat het allemaal om geld, en voor ITV om inhoud in Ierland te tonen, zou het hen kosten, en dat geld zou niet worden terugbetaald.

Tenzij u bijdraagt ​​door een maandelijks abonnement te betalen. En in theorie kan dat. Maar we hebben een veel betere oplossing waarmee u dat geld veel beter kunt uitgeven.

Als u ITV Hub in Ierland wilt bekijken, hoeft u ITV alleen maar te laten denken dat u zich in het VK bevindt. Dat is alles wat u vrijwel hoeft te doen, op voorwaarde dat u alleen op uw laptop wilt kijken. Aan het einde van dit bericht gaan we kijken naar mobiele apparaten.

Hoe laat je ITV denken dat je in het VK bent? Door uw locatie vrijwel te wijzigen.

Hoe kunt u uw locatie wijzigen om ITV Hub in Ierland te bekijken?

Door een VPN te gebruiken. Een VPN is een virtueel particulier netwerk. Zie het als een filter. Wanneer u thuis water filtert, komt er hard water in het filter. Het filter verwijdert die hardheid en levert zacht water. Een VPN neemt internet op en maakt het beter.

In uw geval kunt u ITV Hub in Ierland bekijken. Met een VPN kunt u ook BBC iPlayer in Ierland of Amerikaanse Netflix in Ierland bekijken. De mogelijkheden zijn eindeloos als u de juiste VPN-provider gebruikt.

En dat is waar PrivateVPN binnenkomt.

PrivateVPN werkt met ITV Hub, het werkt met BBC iPlayer en het ondersteunt ook de meeste Netflix-regio's ter wereld. Wilt u Game of Thrones buiten de VS kijken? We ondersteunen HBO NU. DAZN, Hulu, Amazon Prime, noem maar op.

Natuurlijk kunt u elke andere service gebruiken die met ITV Hub werkt. Maar voordat u zich aanmeldt, moet u controleren of dit werkt met ITV. ITV-ers doen hun best om te voorkomen dat VPN-services met hun platforms werken.

PrivateVPN heeft misschien niet de meeste servers ter wereld, maar de servers die het heeft, werken met de services waartoe u toegang wilt hebben in plaats van alleen maar zinloos te zijn. En dat is belangrijk. Na het lezen hiervan verschijnen er advertenties over VPN-services, en je zult zien dat services een enorme hoeveelheid servers adverteren. Wat ze je niet zullen vertellen, is hoeveel van die servers werken met de services waar je om geeft.

Je kunt ervoor kiezen om dat ITV-abonnement te betalen of je kunt PrivateVPN kiezen en een VPN hebben waarmee je meer Netflix dan ooit kunt bekijken, en dat werkt ook met BBC en dat je veilig op het internet houdt met 256-bit encryptie en sterk Zweedse wetgeving die ons verhindert logboeken over uw gebruik op te slaan. Dat is echter jouw beslissing.

Maar er is nog steeds een kwestie van kijken op mobiele apparaten als u ervoor kiest om dit te doen, hoe dan ook, omdat ITV niet beschikbaar is in winkels buiten de ondersteunde regio.

Bekijk ITV Hub in Ierland op uw Apple-apparaten

U moet zich afmelden bij uw iCloud-account.

Nadat je dat hebt gedaan, maak je gewoon een nieuwe aan, met details in het VK.

Hiermee kunt u ITV en elke andere app downloaden die alleen beschikbaar is in het VK.

U kunt teruggaan naar uw huidige winkel nadat u ITV Hub hebt gedownload.

Zorg ervoor dat u de locatie van uw huidige account niet wijzigt. Als je dat doet, verlies je alles.

Bekijk ITV Hub in Ierland op uw Android-apparaten

Op Android-apparaten moet u uw locatie in uw huidige account wijzigen.

Google leidt u door hoe u dat kunt doen, en we hebben een link toegevoegd. Zorg ervoor dat u uw regio wijzigt zodat u zich in het VK bevindt.

Hiermee kunt u ITV Hub in Ierland downloaden.

Dat is hoe ITV Hub in Ierland te bekijken

Er is niets moeilijks aan het kijken naar ITV Hub in Ierland. Je hoeft alleen maar het juiste hulpmiddel te kennen en de app te downloaden.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me