Hoe Italiaans DAZN te deblokkeren (werkt overal)

Hoe Italiaans DAZN te deblokkeren (werkt overal)

Door Michael Smolski, 2019-05-02 11:32:49 in Entertainment


Wilt u de Italiaanse DAZN deblokkeren zodat u de Serie A in het Italiaans kunt bekijken? Op onze blog hebben we gedeeld hoe je Canadian DAZN vele malen eerder kunt deblokkeren, maar vandaag gaan we je helpen Italiaans DAZN te deblokkeren met een methode die overal werkt, terwijl Canadian DAZN veel inhoud heeft, elke regio heeft iets exclusiefs.

Er zijn 3 stappen die u moet nemen als u Italiaans DAZN wilt deblokkeren.

 1. Voordat u het Italiaanse DAZN kunt deblokkeren, je moet DAZN voor de gek houden door te denken dat je in Italië bent.
 2. U moet een Italiaans DAZN-account maken waarvoor een Italiaanse kaart nodig is (er zijn alternatieven).
 3. Als u wilt kijken op uw Amazon Fire TV Stick / Cube of telefoon, je moet de app downloaden wat niet zo eenvoudig is als gewoon je app store binnengaan.

Dit zijn de enige 3 stappen die u moet nemen. De stappen lijken misschien meteen moeilijk in vergelijking met het hacken van Netflix-content om bijvoorbeeld Netflix-content te bekijken, maar we zullen de stappen op de meest eenvoudige manier afbreken, zodat je het proces van het deblokkeren van Italiaans DAZN vrij eenvoudig vindt.

DAZN doen denken dat je in Italië bent om het Italiaanse DAZN te deblokkeren

Deze stap is niet de moeilijkste, maar het is zeker de belangrijkste. Zonder DAZN voor de gek te houden, kunt u niet eens proberen een DAZN-account te maken.

Wat je nodig hebt is een VPN.

Je leest dit op een VPN-site, dus je weet waarschijnlijk dat we deze blogpost niet zouden maken als onze service het Italiaanse DAZN niet kon deblokkeren.

Als u ons een kans wilt geven, bieden we een 30-dagen geld-terug-garantie, en eerlijk gezegd, een van de belangrijkste redenen waarom onze klanten van ons houden is dat in plaats van ons te concentreren op het bieden van zoveel mogelijk servers, we focus op het leveren van kwaliteitsservers. Servers die werken met services die u wilt deblokkeren, zoals Italiaans DAZN, dus hoewel we misschien niet de 3.000 servers hebben, zullen we servers hebben die werken met wat u wilt openen, zoals HBO NOW voor Game of Thrones of de meeste Netflix regio's mogelijk op de markt.

De reden achter het feit dat er niet veel handleidingen zijn over het deblokkeren van Italiaans DAZN is dat de meeste services dit eenvoudigweg niet ondersteunen. PrivateVPN? Het ondersteunt Italiaans, Canadees en Amerikaans DAZN. En ja, je kunt ze allemaal openen met slechts één account.

Hoe dan ook, de sleutel is om een ​​VPN te hebben die werkt met het Italiaanse DAZN. Als je Italiaanse DAZN maar Canadese DAZN niet wilt deblokkeren, heb je in dat geval een VPN nodig die werkt met Canadese DAZN enzovoort.

Een DAZN-account maken om het Italiaanse DAZN te deblokkeren

In de vorige gidsen zouden we gezegd hebben dat je een kaart nodig hebt uit de regio waar je je registreert om een ​​account aan te maken. En dat geldt, maar Canadese en Amerikaanse kaarten werken ook.

Op internet bestaat er een grote misvatting dat uw DAZN-account alleen werkt met de regio waarin u uw account aanmaakt. Voordat we de Italiaanse en Amerikaanse DAZN steunden, konden we die belachelijke theorie niet testen. Nu we echter meer dan één DAZN-locatie ondersteunen, testen we de theorie en het blijkt dat de mensen die deze gidsen hebben geschreven, niet echt hebben geprobeerd waar ze over schreven. U kunt probleemloos tussen regio's schakelen, mits u van VPN-locatie wisselt.

En dat maakt het een stuk eenvoudiger om een ​​DAZN-account te maken om Italiaans DAZN te deblokkeren, omdat je bijvoorbeeld een Canadees of Amerikaans DAZN-account kunt maken als het voor jou gemakkelijker wordt om een ​​van die kaarten te krijgen, en dan kun je gewoon verbinden met een Italiaans DAZN.

Hoe krijgt u de juiste kaart zodat u Italiaans DAZN kunt registreren en deblokkeren??

 1. Vraag iemand met een Italiaanse, Amerikaanse of Canadese of je zijn kaart kunt gebruiken om een ​​DAZN-account te maken. Anders, als ze al een DAZN-account hebben, vraag dan of u deze kunt gebruiken en in ruil daarvoor misschien een andere service kunt aanbieden.
 2. Ontvang een prepaidkaart uitgegeven in Italië, de VS of Canada. Zorg ervoor dat je er geld aan hebt. Lege kaarten worden niet geaccepteerd.
 3. Ontvang een virtuele prepaidkaart uitgegeven in Italië, de VS of Canada. Dit is veel sneller dan een prepaidkaart krijgen, maar niet noodzakelijk zo succesvol. Zorg er nogmaals voor dat je geld op je kaart hebt.

Afgezien daarvan is registreren voor het deblokkeren van Italiaans DAZN hetzelfde als registreren op elke andere site.

Zodra u een account hebt en PrivateVPN gebruikt om verbinding te maken met DAZN, of dat nu via een van onze Canadese servers, Amerikaanse servers of Italiaanse servers is, kunt u DAZN deblokkeren en dat is een methode die overal werkt.

Totdat je Italiaans DAZN op je telefoon wilt deblokkeren, moet je je app store misleiden.

Hoe de Italiaanse DAZN op de Amazon Fire TV Stick / Cube te deblokkeren

Als je DAZN op de Fire TV Stick wilt bekijken zodat je op het grote scherm van sport kunt genieten, dan begint het door naar je Amazon-account in je webbrowser te gaan.

Wat je moet doen, verschilt afhankelijk van waar je bent, dit is tenslotte een gids die overal werkt, en daarom kan de formulering op Amazon verschillen, hoewel het over het algemeen allemaal vergelijkbaar is.

 1. Ga erheen Uw account of account & lijsten met je muis of klik er anders op.
 2. druk op Beheer uw inhoud en apparaten.
 3. Wijzig uw regio waar u uw account heeft geregistreerd.
 4. Ga naar je Amazon Fire TV Stick. druk op instellingen gevolgd door Mijn rekening.
 5. Uitschrijven. U moet zich opnieuw aanmelden bij uw account.

Mogelijk moet u kaartgegevens opgeven van de locatie waarnaar u uw winkel hebt gewijzigd, afhankelijk van uw huidige betalingsgegevens om DAZN te kunnen downloaden.

Hoe Italiaans DAZN op Apple-apparaten te deblokkeren

Om Italiaans DAZN op Apple-apparaten te deblokkeren, moet u een nieuw iCloud-account maken.

Meld u eerst aan bij uw huidige account, gevolgd door het maken van een account in Italië, de VS of Canada. Het maakt niet uit wat, zoals we al eerder zeiden, je kunt veranderen welk DAZN je gebruikt door alleen maar je PrivateVPN-server te schakelen.

VERANDER UW REGIO NIET MET UW HUIDIGE ACCOUNT! Als je dat doet, verlies je alles!

Hoe Italiaanse DAZN op Android-apparaten te deblokkeren

Op Android-apparaten, in tegenstelling tot op Apple-apparaten, moet u inderdaad uw locatie wijzigen met uw huidige account.

Hier is een link naar de handleiding van Google over hoe u dit kunt doen. Zorg ervoor dat u uw locatie wijzigt in een door DAZN ondersteunde regio. Anders verschijnt DAZN niet.

Zo kunt u Italiaans DAZN deblokkeren met een methode die overal werkt

Vond u dit nuttig en kreeg u PrivateVPN? Er zijn veel andere services die u mogelijk al gebruikt en die u met behulp van een VPN optimaal kunt benutten. Bekijk daarvoor onze blog of neem contact op met onze klantenservice!

Geschreven door Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me