Hoe Hulu in België op alle apparaten te bekijken

Hoe Hulu in België op alle apparaten te bekijken

Door PrivateVPN, 27-11-2018 18:24:16 in Entertainment


Wil je weten hoe je Hulu in België op alle apparaten kunt bekijken? Natuurlijk doe je dat. Het is alsof Europa wordt gediscrimineerd als het gaat om inhoud. Niet genoeg Netflix- en Amazon Prime-inhoud, en helemaal geen toegang tot Hulu. Dus hoe doe je het eigenlijk??

Er zijn 3 stappen betrokken bij deze methode. Ze zijn allemaal even belangrijk en daarom is het belangrijk dat je alles in dit bericht leest. U moet een Hulu-account kunnen maken. Maar om er een te maken, moet je eerst Hulu voor de gek houden om te denken dat je in de VS bent in plaats van België, oh, en ten slotte, of ten eerste, moet je de Hulu-app installeren.

En laten we beginnen met het installeren van de Hulu-app om Hulu in België op alle apparaten te bekijken.

Installeer Hulu om Hulu in België op alle apparaten te bekijken

Je eerste obstakel zal het installatiedeel zijn. Om Hulu in België te bekijken, moet je de hele situatie 'niet beschikbaar' omzeilen, of je je nu op de Amazon Fire TV Stick, je Android- of Apple-apparaat bevindt.

Oh, en als je een Chromecast hebt, vergeet dit dan. Dit bericht helpt je niet. Investeer in plaats daarvan in een Fire TV-stick.

De stappen voor het installeren van Hulu verschillen afhankelijk van het apparaat dat u heeft, maar we zullen ze hieronder allemaal bespreken.

Bekijk Hulu in België op alle apparaten voor zover het Apple betreft

Als je een Mac hebt, kun je deze overslaan, omdat je deze rechtstreeks vanuit je webbrowser kunt bekijken, net als in Windows. Maar als u een mobiel apparaat zoals een iPad of een iPhone bezit, moet u deze stappen doorlopen.

Om Hulu in uw App Store te laten verschijnen, moet u zich afmelden bij uw iCloud en een nieuw account met details in de VS maken. Als je je locatie net zou veranderen, zou je alles verliezen.

Als u Hulu in België op al uw apparaten wilt bekijken wat Apple betreft, moet u een nieuw account maken. Om uit te loggen, ga je naar Instellingen en klik je op je naam. Daar hebt u een optie om uit te loggen nadat u uw wachtwoord hebt opgegeven. Maak daarna een nieuw account aan. Je weet hoe je dat moet doen, dus we hoeven het niet te bespreken. Zorg ervoor dat u een Amerikaans adres opgeeft. U kunt er een vinden door te zoeken naar een adresgenerator op Google.

Daarna zou Hulu in je winkel moeten verschijnen. En als u ooit terug wilt schakelen naar uw Belgische winkel, logt u gewoon opnieuw in.

Bekijk Hulu in België op alle apparaten voor zover het Android betreft

Om de Hulu-app op Android te installeren, hoeft u geen nieuw account aan te maken zoals op de Apple-apparaten. In plaats daarvan hoeft u alleen uw locatie te wijzigen.

  • Ga eerst naar payments.google.com en klik op instellingen gevolgd door op te drukken land tab.
  • Daar moet u de VS als uw locatie selecteren. Gebruik daarvoor gewoon een adresgenerator.
  • Nadat je dat hebt gedaan, ga je terug naar instellingen waar u de zult vinden Google Play Store. Zodra u daar bent, klikt u op Forceer stop.
  • Om dit hele proces te voltooien ga je verder opslagruimte en druk op VERWIJDER GEGEVENS.

Dit zou voldoende moeten zijn en ervoor zorgen dat Hulu in je Play Store wordt getoond. En als dit niet het geval is, voert u de laatste twee stappen opnieuw uit.

Bekijk Hulu in België op alle apparaten voor zover het Amazon-apparaten betreft

Als je Hulu in België op je Fire TV-stick of -kubus wilt bekijken, is het eigenlijk iets moeilijker dan op je mobiele apparaten, maar deze stap is hoe dan ook van toepassing op al je apparaten wanneer je je registreert voor Hulu.

Ga eerst naar de Amazon-site. druk op Jouw rekening over je naam. Afhankelijk van de huidige locatie van uw winkel, kan de inhoud ervan verschillen, maar uw naam is ongeacht aanwezig. Druk daar op.

Vanaf daar ga je naar Uw inhoud en apparaten, en wijzig uw locatie in de VS. Gebruik voor uw adres een willekeurige adresgenerator.

U moet ook de betalingsopties van Europen verwijderen, gevolgd door de toevoeging van een Amerikaanse betaalmethode, anders kunt u Hulu niet downloaden, zelfs niet als dit wordt weergegeven. En over een Amerikaanse kaart gesproken, die nodig is om een ​​Hulu-account aan te maken.

Nadat u dit hebt gedaan, moet u uw account afmelden. Ga naar instellingen gevolgd door Mijn rekening, en klik op Amazon-account. Druk ten slotte op Uitschrijven.

Laat Hulu denken dat je in de VS bent om Hulu in België op alle apparaten te bekijken

De reden dat we dit nu vermelden versus nadat we je hebben verteld hoe je een account kunt maken, is dat als je Hulu niet laat denken dat je in de VS bent, je geen Hulu-account kunt maken.

Om Hulu te laten denken dat je in de VS bent, moet je een VPN gebruiken. Een VPN is een virtueel privénetwerk waarmee u uw locatie kunt wijzigen wat betreft internet.

Het probleem is het vinden van de juiste VPN-service die werkt met Hulu en die u ook niet vertraagt.

PrivateVPN werkt met Hulu, maar ook met services zoals DAZN zonder u te vertragen. Begrijp ons niet verkeerd. We maken je streaming-ervaring niet geweldig als je internet nu slecht is, we maken het alleen niet erger dan het is.

Als u PrivateVPN hebt en verbinding maakt met onze Amerikaanse door Hulu ondersteunde server, zal Hulu denken dat u zich in de VS bevindt.

Maar je hebt nog steeds een account nodig. En dat is een groot probleem als je Hulu op alle apparaten in België wilt bekijken.

Hoe maak je een Hulu-account om Hulu in België op alle apparaten te bekijken

We gaan deze stap niet diepgaand behandelen. Een Hulu-account maken is net als een account maken op een ander platform, behalve dat u Amerikaanse gegevens en een Amerikaanse kaart moet verstrekken. En ja, het moet Amerikaans zijn. Koop een prepaid kaart op internet. Of misschien een virtuele kaart, hoewel deze wat dit betreft minder betrouwbaar is.

De beste oplossing? Vraag je Amerikaanse vriend om hulp.

Bekijk Hulu in België op All Devices

Als je Hulu in België op alle apparaten wilt bekijken, dan kan dat. Niets houdt je tegen. Dit bericht bevat alles wat u moet weten over het kijken naar Hulu in België op alle apparaten.

Maar vergeet niet dat dit niet werkt bij de Chromecast of Apple TV.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me