Hoe Hulu in Australië te krijgen (STAP VOOR STAP)

Hoe Hulu in Australië te krijgen (STAP VOOR STAP)

Door Michael Smolski, 03-06-2019 20:24:27 in Entertainment


Wil je Hulu in Australië krijgen? Het zijn niet alleen mensen in Australië die met dit probleem te maken hebben. Mensen in het VK, waar je zou verwachten dat content gemakkelijk beschikbaar zou zijn, moeten ook zoeken naar hoe je Hulu kunt krijgen en waarom het in de eerste plaats niet beschikbaar is. Op dit moment is Hulu alleen beschikbaar in de VS en Japan.

...En overal ter wereld als je deze stapsgewijze handleiding leest over hoe je Hulu in Australië kunt krijgen.

De stappen die u moet nemen om Hulu in Australië te krijgen

We zullen eerlijk tegen je zijn. Je moet geduld hebben als je Hulu in Australië wilt krijgen. Hulu is het waard om te hebben, maar het is niet altijd mogelijk om het meteen te laten werken.

Dat komt omdat de eerste stap om Hulu in Australië te krijgen een Amerikaanse kaart vereist. De seconde? Je moet Hulu voor de gek houden door te denken dat je in de VS bent, en bij de derde moet je je app store voor de gek houden door te denken dat je in de VS bent.

Hoewel dit allemaal ingewikkeld klinkt, geeft deze gids het stap voor stap op om Hulu zo pijnloos mogelijk in Australië te krijgen.

Een Hulu-account aanmaken om Hulu in Australië te krijgen

Als u naar hulu.com gaat, ziet u meteen twee opties. Een voor het ontvangen van Live TV met Hulu waarover we onlangs schreven en een andere voor het standaard Hulu-account.

De live TV Hulu-optie biedt een 7-daagse proef, terwijl de standaard Hulu-opties een 30-daagse proef bieden, wat geweldig is, alsof je besluit dat Hulu niet voor jou is, je kunt doorgaan met je leven zonder Hulu.

De sleutel tot het maken van een Hulu-account is echter om een ​​Amerikaanse kaart te hebben. En dat kan moeilijk zijn.

Onze suggesties?

  1. Vraag iemand met een Amerikaanse kaart of hij of zij een account voor u kan maken met zijn kaart. Bied zelfs aan om uw account te delen.
  2. Vraag iemand die al een Hulu-account heeft of hij of zij met u kan delen. Aanbieding om de helft van het account te betalen.
  3. Ontvang een prepaidkaart uitgegeven in de VS..
  4. Ontvang een virtuele prepaidkaart uitgegeven in de VS..

Stap 3 omdat u in Australië bent, moet u ergens wachten voordat de kaart komt, waardoor stap 4 overblijft als uw snelste oplossing als stap 1 of 2 geen optie is. Er zijn tal van services die Amerikaanse kaarten aanbieden als je snel onderzoek doet op Google.

Ons advies als je Hulu in stap 3 of 4 in Australië wilt krijgen? Heb geld op uw kaart. DAZN moet kaarten verifiëren, zodat iemand zich niet kan blijven aanmelden met virtuele kaarten. Als u geen saldo op uw kaart heeft, kan dit niet.

Nadat je een Hulu-account hebt in Australië, kun je een Hulu-cadeaubon kopen en in plaats daarvan die methode gebruiken.

Afgezien daarvan, als je Hulu in Australië wilt krijgen, als het gaat om het maken van een account, zijn de stappen daarvoor over het algemeen vrij eenvoudig. Het is alsof je een ander account maakt.

Hulu voor de gek houden om Hulu in Australië te krijgen

Hulu voor de gek houden om Hulu in Australië te krijgen, is veel eenvoudiger dan de meesten zouden veronderstellen.

Het enige dat u nodig hebt is een VPN die werkt met Hulu, en dat is alles.

Het belangrijkste is om de juiste VPN-service te krijgen.

Het is niet genoeg om verbinding te maken met een Amerikaanse server als u Hulu in Australië wilt krijgen. Hulu kan VPN-services detecteren en kan voorkomen dat deze werken.

Daarom is het cruciaal om een ​​VPN te gebruiken waarvan bekend is dat het werkt met Hulu.

PrivateVPN is er een die Hulu ondersteunt, net zoals het DAZN in Australië ondersteunt.

Het enige harde deel van het voor de gek houden van Hulu om Hulu in Australië te krijgen, is in feite het vinden van de juiste VPN die met Hulu werkt.

Velen doen dat gewoon niet.

Om Hulu in Australië te krijgen, is een VPN die werkt met Hulu in combinatie met een Hulu-account voldoende, maar afhankelijk van waar u Hulu wilt bekijken, moet u mogelijk doorgaan met lezen om de Hulu-app op uw apparaat te installeren. Het wordt alleen in uw app store weergegeven als u bent verbonden met een Amerikaanse app store.

Hoe Hulu in Australië te krijgen op Apple-apparaten

Om Hulu op uw Apple-apparaten in uw winkel te laten verschijnen, moet u zich afmelden bij uw iCloud-account en vervolgens een nieuw iCloud-account maken met uw locatie in de VS..

Als je dit doet, zie je de Amerikaanse App Store en kun je Hulu dus op Apple-apparaten in Australië krijgen.

Het is echter van cruciaal belang dat u niet probeert uw regio op uw huidige account te wijzigen. Dat zal ertoe leiden dat je alles verliest.

Als je wilt, kun je je opnieuw aanmelden bij je oude account en schakelen tussen, zonder iets te verliezen, nadat je Hulu hebt gedownload.

Hoe Hulu in Australië op Android-apparaten te krijgen

Als het gaat om Android-apparaten, Google heeft een kleine handleiding over het wijzigen van de locatie van uw Google Play Store. Moet je dat zien.

Zorg er natuurlijk voor dat u uw locatie in de VS wijzigt wanneer u uw locatie wijzigt.

Hoe Hulu in Australië te krijgen op Amazon Fire TV-apparaten

Als het gaat om TV's Android en Fire TV Stick zijn je enige opties.

Roku, Apple TV en de Chromecast ondersteunen vooralsnog geen VPN-services.

Als je Hulu in Australië wilt krijgen zonder je laptop op je tv aan te sluiten, raden we ten zeerste aan om gewoon een Fire TV-stick te kopen.

  • Om Hulu op uw Fire TV Stick te downloaden, gaat u naar uw huidige Amazon-account in de webbrowser.
  • Klik op accounts & lijsten, gevolgd door Beheer uw account en inhoud.
  • Terwijl er uw regio verandert in de VS..
  • Ga naar je Amazon Fire TV-apparaat. kiezen instellingen en Mijn rekening.
  • Uitschrijven en log opnieuw in op uw account.

Hiermee kun je Hulu in Australië op je Fire TV-stick krijgen.

Zal dit altijd het geval zijn dat u moet zoeken om Hulu in Australië te krijgen?

Zo krijg je Hulu stap voor stap uitgelegd, maar we weten dat het vervelend is om deze handleidingen te moeten lezen om een ​​service te laten werken.

De afgelopen weken is er echter een licht in een tunnel verschenen.

We willen niet beginnen met speculaties zoals andere sites, maar Disney heeft onlangs Hulu voor een zeer groot deel overgenomen en stemde ermee in om de resterende belangen van Hulu in de komende jaren te kopen, wat betekent dat een nieuwe groep de leiding heeft. Dat betekent niet dat Hulu wereldwijd beschikbaar zal zijn, zoals sommigen suggereren, maar het vergroot desalniettemin de mogelijkheden, vooral omdat Disney geen probleem heeft om geld uit te geven, en ze richten zich op de wereldwijde markt met hun recente bewegingen, zoals Disney Plus sprak onlangs veel over.

Vond u dit nuttig? Wist je dat je de meest mogelijke Netflix-regio's op de markt kunt deblokkeren door PrivateVPN te gebruiken? Raadpleeg onze blog voor meer handige handleidingen en neem contact op met onze klantenservice waar onze gebruikers dol op zijn als u ooit problemen ondervindt!

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me