Hoe Hulu in 2019 in Canada te laten werken

Hoe Hulu in 2019 in Canada te laten werken

Door PrivateVPN, 09-09-2019 11:47:09 in Entertainment


Wil je weten hoe je Hulu in 2019 in Canada kunt laten werken? Natuurlijk doe je dat. Als je het belangrijk vindt om shows te bekijken direct nadat ze zijn uitgezonden in plaats van nadat een seizoen voorbij is, is Hulu een veel betere keuze dan Netflix of Amazon Prime. Vooral omdat mensen op internet wreed kunnen zijn en spoilers kunnen leveren in de meest onverwachte delen van het internet.

Het ding met Hulu is echter dat het shows veel sneller laat zien, maar het is niet echt overal ter wereld verkrijgbaar in de VS en Japan, waarbij Japan alleen Japanse shows laat zien. En dat is of u nu in Canada, Europa of ergens anders woont.

Maar waarom is Hulu in de eerste plaats niet beschikbaar in Canada?

Simpel gezegd, Hulu is niet beschikbaar in Canada omdat het veel meer kost om shows te tonen nadat ze zijn uitgezonden versus wanneer een seizoen voorbij is. En voor elk tv-programma dat u in een ander land wilt laten zien, moet u rechten hebben om het daar te laten zien. En dat is veel geld dat meerdere keren moet worden uitgegeven. Oh, en laten we niet vergeten dat bepaalde tv-zenders in andere landen al rechten hebben op bepaalde content Hulu-shows in de VS..

Het is gewoon logischer voor Hulu om de inhoud naar de VS te verdubbelen dan veel meer geld uit te geven aan andere markten.

Dus om Hulu in 2019 in Canada te laten werken, moet je Hulu gewoon voor de gek houden door te denken dat je in de VS bent.

Wat is nodig om Hulu in 2019 in Canada te laten werken?

Je hebt een Amerikaanse kaart nodig. Je moet Hulu laten denken dat je in de VS bent. En tot slot moet u de Hulu-app downloaden. Dat is wat er moet gebeuren voordat Hulu in 2019 in Canada werkt.

Gemakkelijk? Op papier. In werkelijkheid is het echter een stuk ingewikkelder.

Laten we ermee aan de slag gaan.

Een Hulu-account maken om Hulu in 2019 in Canada te laten werken

Om Hulu te laten werken, hebt u eerst een account nodig.

En ja, het is zo simpel als het maken van een ander account, maar er zijn twee dingen die je moet doen.

  1. U moet een Amerikaanse adresgenerator gebruiken die u op Google kunt vinden voor uw adres.
  2. Je hebt een Amerikaanse kaart nodig om Hulu op te zetten.

Zonder een Amerikaanse kaart kunt u geen account aanmaken.

Gelukkig heb je het alleen nodig om een ​​account aan te maken, omdat je cadeaubonnen kunt gebruiken, maar om een ​​account te maken, moet je er een hebben.

Hoe krijg je er een?

  1. Vraag een vriend in de VS.. Ofwel voor uw kaart of om hun account te delen. Aanbieding om te betalen indien nodig. Misschien zelfs een andere service aanbieden in ruil. Mensen die van entertainment houden, houden van entertainment en ze willen meer. Misschien kunt u uw DAZN-account opgeven als u DAZN gebruikt.
  2. Koop een prepaid kaart. Deze zijn geweldig maar werken niet altijd. Je moet ook wachten tot er een binnenkomt. Het is het beste om hiernaar onderzoek te doen. De meeste zouden echter moeten werken, omdat de meeste prepaidkaarten als een creditcard werken als u ooit in de VS bent. De sleutel is om er geld aan te hebben. Dat is een belangrijk element dat veel mensen missen.

Hulu voor de gek houden door te denken dat je in de VS bent

Dit is een veel eenvoudigere stap dan het maken van een Hulu-account, maar het is belangrijker omdat deze stap elke seconde moet worden toegepast wanneer u Hulu gebruikt.

Er zijn twee manieren om in de VS te zijn. Door er heen te gaan, of door er virtueel te zijn.

Om er virtueel naartoe te gaan, hebt u een VPN nodig, een virtueel particulier netwerk. Als je Hulu in 2019 in Canada wilt laten werken, moet je een VPN gebruiken om virtueel in de VS te zijn.

Maar je hebt een VPN nodig die Hulu ondersteunt. Het feit dat er een Amerikaanse server beschikbaar is, betekent niet dat deze met Hulu werkt. Servers doen er niet toe. Het gaat erom wat ze ondersteunen en Hulu wordt niet zo breed ondersteund als Netflix.

Als je toegewijd genoeg bent om al deze post te doorlopen om Hulu te laten werken, dan is de kans groot dat je ook de Amerikaanse en Britse Netflix wilt, samen met andere Netflix-locaties. En dat is wat PrivateVPN u zal laten doen. We bieden ondersteuning aan de meeste Netflix-locaties op basis van 5000 tests van 59 VPN-services door Comparietech. We ondersteunen 21 verschillende Netflix-locaties voor een zo breed mogelijke inhoud. Terwijl ook Hulu wordt ondersteund.

U maakt een PrivateVPN-account. U downloadt onze klant op uw platform. En ten slotte maakt u verbinding met onze door Hulu ondersteunde Amerikaanse server.

Het downloaden van de Hulu-app om Hulu in 2019 in Canada te laten werken

Amazon Fire TV Stick, Apple-apparaten en Android-apparaten zijn de meest voorkomende apparaten waarvoor je een Hulu-app nodig hebt. Als je een computer gebruikt, gaat het prima zonder een, dus je kunt dit deel overslaan.

Het downloaden van de Hulu-app om Hulu in 2019 in Canada te laten werken op Apple-apparaten

Op Apple-apparaten moet u een nieuw iCloud-account maken.

Meld u hiervoor eerst aan bij uw account. De reden dat u dat moet doen, is omdat u niets verliest.

Zorg er bij het maken van een nieuw iCloud-account voor dat het in de VS is gevestigd met een Amerikaans adres dat u kunt verkrijgen door een adresgenerator te gebruiken met een snelle zoekopdracht op Google.

Download daarna Hulu en meld u opnieuw aan bij uw oude account als u dat wilt.

Downloaden van de Hulu-app om Hulu in 2019 in Canada te laten werken op Android-apparaten

Op Android-apparaten hoeft u geen nieuw account aan te maken. U hoeft alleen uw gegevens te wijzigen.

  • Ga naar payments.google.com. Klik op instellingen. Druk op de land tab.
  • Wijzig uw locatie in de VS..
  • Ga naar instellingen op uw apparaat en klik op Apps waar u de Google Play Store vindt. Zorg ervoor dat u klikt Forceer stop.
  • Ga in opslagruimte, zoek de Play Store en druk op VERWIJDER GEGEVENS.

Herhaal indien nodig de laatste 2 stappen.

De Hulu-app downloaden om Hulu in 2019 in Canada te laten werken op de Amazon Fire TV Stick

Dit is mogelijk het moeilijkste apparaat om Hulu te installeren op de apparaten waarop u het kunt installeren.

Hiervoor moet je naar de Amazon-site gaan en vervolgens op drukken Jouw rekening.

Ga naar de Beheer uw inhoud en apparaten sectie. Daar kunt u uw winkel veranderen in de VS..

Maar mogelijk moet u ook uw betaalmethoden bijwerken, afhankelijk van uw kaart om geen fouten te krijgen bij het downloaden van Hulu. Je hebt sowieso een Amerikaanse kaart nodig voor Hulu, dus dat zou geen probleem moeten zijn. Als je al eerder toegang had gehad tot een Hulu-account, koop dan gewoon een virtuele kaart.

Dit is hoe Hulu in 2019 in Canada kan werken

Het is niet zo moeilijk om Hulu in 2019 in Canada te laten werken. Het vereist gewoon de juiste kennis om Hulu te misleiden. En dit bericht behandelt alles wat je moet weten voor zover het gaat.

En dat geldt ook voor onze andere berichten op onze blog over andere platforms.

Oké, ga nu op je Hulu letten!

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me