Hoe HBO NU buiten de VS te bekijken in 2019

Hoe HBO NU buiten de VS te bekijken in 2019

Door Michael Smolski, 18-01-2019 20:33:46 in Entertainment


We schreven veel over hoe je toegang hebt tot Hulu of Amazon Prime buiten de VS, maar HBO NU is ook een zeer belangrijk onderdeel van entertainmentdiensten, maar net als Hulu is het alleen beschikbaar in de VS, waardoor je op zoek bent naar hoe je kunt kijken HBO NU buiten de VS in 2019.

Het goede nieuws is dat het een stuk eenvoudiger is dan met Hulu. Het slechte nieuws? Deze methode werkt niet op Chromecast of Apple TV, omdat de tool die nodig is om HBO NU buiten de VS te bekijken in 2019 niet beschikbaar is op die apparaten vanwege de limieten die zijn vastgesteld door de bedrijven die ze bezitten.

Ongeacht waar u zich bevindt, in het Verenigd Koninkrijk, Polen, Australië of zelfs China, u kunt HBO NU in 2019 buiten de VS bekijken als u deze stappen volgt. Dit betekent dat je toegang hebt tot legendarische tv-programma's zoals Game of Thrones.

Hoe HBO NU buiten de VS te bekijken in 2019

Om HBO NU in 2019 buiten de VS te bekijken, hoeft u, afgezien van het hebben van een account, alleen maar te denken dat u in de VS bent. Het is zo simpel.

Tenzij je al een Amerikaans tv-abonnement hebt bij HBO, heb je toegang tot HBO GO.

Het is echter niet zo eenvoudig om een ​​account te krijgen als je het nog niet hebt, want het vereist een Amerikaanse kaart.

Gelukkig kun je, anders dan bij het opzetten van Hulu buiten de VS, een HBO NOW-account maken door alleen een HBO NOW-cadeaubon te gebruiken die u online kunt kopen, gevolgd door naar een pagina te gaan waar u uw cadeaubon kunt verzilveren. Dit maakt het aanzienlijk eenvoudiger om u aan te melden voor HBO NOW ten opzichte van de concurrentie. En dat is logisch omdat de inhoud op HBO grotendeels in handen is van HBO en terwijl HBO NU mogelijk alleen beschikbaar is in de VS., er zijn niet zoveel redenen voor HBO om te voorkomen dat anderen zich aanmelden, wat niet het geval is met andere diensten.

Als je in 2019 geen cadeaubon wilt krijgen om HBO NU buiten de VS te bekijken, dan:

 • Vraag een Amerikaanse vriend of je hem kunt betalen, dus ze maken je een account.
 • Koop een prepaid Amerikaanse kaart.
 • TGebruik een virtuele kaart.
 • Vraag iemand of je accounts kunt delen.

Maar voordat je zelfs een HBO NOW-account kunt maken, moet je HBO NOW misleiden door te denken dat je in de VS bent.

Hoe HBO te misleiden om HBO NU buiten de VS te bekijken in 2019

Als je wilt weten hoe je HBO NU buiten de VS kunt bekijken, gaat het gewoon om virtueel in de VS zijn. Iets waar een VPN je mee zal helpen.

Een VPN is een virtueel privénetwerk waarmee je ergens kunt zijn zonder daar te zijn, en in dit geval zal het je helpen in de VS te zijn, ongeacht waar je bent in 2019.

PrivateVPN heeft Amerikaanse servers die werken met HBO, maar het ondersteunt ook een breed scala aan andere services zoals de meeste Netflix-regio's op de markt of dergelijke zoals Hulu, Amazon Prime of DAZN.

Maar om HBO NU buiten de VS in 2019 te bekijken, heb je ook apps nodig

Dit is niet van toepassing op desktop-apparaten, maar het is zeker van toepassing op mobiele apparaten en dergelijke zoals de Amazon Fire TV Stick of Cube.

Als je HBO NU buiten 2019 in de VS op iets anders dan een computer wilt bekijken, moet je de locatie van je app store wijzigen.

Hoe HBO NU te installeren op Apple-apparaten buiten de VS in 2019

 • Meld u af bij uw iCloud-account.
 • Nu maak een nieuw iCloud-account met uw locatie in de VS..
 • Zoek NU naar HBO in uw app store.
 • Download het.

Nadat u dat hebt gedaan, logt u uit bij uw iCloud-account en logt u opnieuw in op uw oude account.

De reden achter het maken van een nieuw account is dat als u gewoon van regio verandert, al uw inhoud verloren gaat.

Hoe HBO NU op Android-apparaten buiten de VS te installeren in 2019

Op Android-apparaten moet u het tegenovergestelde doen van wat op Apple-apparaten. U moet uw locatie op uw huidige account wijzigen.

 • Ga daarvoor naar payments.google.com en klik op instellingen.
 • Daar drukt u op land tab.
 • Daar moet u de selecteren ONS als uw locatie. U kunt een adresgenerator gebruiken om het juiste adres te vinden.
 • Nadat je dat hebt gedaan, ga je terug naar instellingen waar u de zult vinden Google Play Store. Zodra u daar bent, klikt u op Forceer stop.
  Ga ten slotte naar opslagruimte en druk op VERWIJDER GEGEVENS in de omgeving van Google Play Store.

Hoe HBO NU te installeren op Amazon Fire TV-apparaten buiten de VS in 2019

De Amazon Fire TV Stick is waarschijnlijk je beste keuze als je HBO NU buiten 2019 in de VS op een groot scherm wilt bekijken. Het is ook het meest gecompliceerde platform voor zover het installeren van inhoud gaat.

 • Ga eerst naar de Amazon-website. Dit kan enigszins verschillen voor u, afhankelijk van uw regio, maar u moet hoe dan ook op uw account drukken.
 • Daar zou je moeten kunnen vinden Mijn inhoud & apparaten tabblad waar u uw regio moet wijzigen om in de VS te zijn.
 • Nadat u dat hebt gedaan, moet u meld uw Amazon-account af wat je kunt doen door je Amazon Fire TV Stick aan te zetten, gevolgd door in te gaan instellingen gevolgd door Mijn rekening, en Uitschrijven.


U moet dan uw gegevens opnieuw opgeven.

Hiermee zou je HBO NU moeten downloaden.

Zo zie je HBO nu buiten de VS in 2019

Als je HBO NU buiten de VS wilt bekijken, dan kan dat. Het is ook niet moeilijk. Het gaat gewoon om het leren van een paar trucs. En hetzelfde geldt voor andere services zoals Hulu, Amazon Prime en Netflix die we allemaal behandelen op onze blog, of anders gewoon contact opnemen met onze klantenservice.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me