Hoe HBO in het VK te bekijken

Hoe HBO in het VK te bekijken

Door Michael Smolski, 23-08-2019 13:01:41 in Entertainment


Wil je HBO kijken in het VK? Game of Thrones is misschien voorbij, maar dat betekent niet dat HBO de moeite niet meer waard is. Series als Tsjernobyl laten zien dat HBO niet alleen gaat over Game of Thrones, met prequels van GOT die trouwens in ontwikkeling zijn.

Hoe doe je het? Met een paar trucs waarmee je HBO voor de gek kunt houden.

Kun je HBO in het VK op internet bekijken als je HBO hebt als onderdeel van je tv-abonnement?

HBO? Het is niet eerlijk tegenover zijn Britse publiek dat al betaalt om HBO als onderdeel van hun tv-pakket te hebben.

Zie voor klanten in de VS en selecteer andere locaties zoals Polen, HBO biedt HBO GO.

Tot zover: "Het is HBO. Overal."

HBO GO? Hiermee kun je HBO gratis bekijken op je telefoon, laptop of smart tv, als je onderweg bent of gewoon weg van je standaard tv-abonnement, gratis. Als u zich op de juiste locaties bevindt ... En u betaalt tenslotte al voor HBO.

Als je echter HBO in het VK wilt bekijken en het niet bij je tv-abonnement hebt en het online wilt bekijken, moet je NU HBO krijgen.

Hoe HBO NU in het VK te bekijken met HBO

NU HBO? Het is net als HBO GO, behalve voor degenen die niet betalen voor een HBO-abonnement.

Het spijt ons als u dat al doet. U moet hiervoor nog steeds betalen. Het is klote, maar het is wat het is.

Het probleem? Met HBO NOW kun je HBO in het VK niet bekijken zoals het is omdat het niet beschikbaar is in het VK op het moment van schrijven.

Dat gezegd hebbende, het is mogelijk om HBO te bekijken in het Verenigd Koninkrijk, of ergens waar HBO niet wordt ondersteund, en we behandelen alle stappen daarvoor hieronder.

Het begint met het voor de gek houden van HBO door te denken dat je in de VS of in een andere ondersteunde regio bent.

U doet dat door een VPN te gebruiken.

VPN-services? Stel je voor dat je je privévliegtuig had dat overal naartoe kon vliegen, behalve binnen enkele minuten. Dat is wat VPN-services zijn als het gaat om internet.

Download gewoon PrivateVPN en maak verbinding met een server die HBO ondersteunt en waar u ook bent. Het is over het algemeen zo eenvoudig.

Hoewel, niet zo eenvoudig met elke service die je probeert te gebruiken en elke VPN die je gebruikt. Met Hulu wordt het bijvoorbeeld een stuk ingewikkelder; daarom hebben we er een volledige diepgaande gids omheen. Hetzelfde geldt voor DAZN.

Waarom werkt niet elke VPN? Het is moeilijk om alles te verklaren, want er zijn honderden, zo niet duizenden verschillende VPN-services, maar over het algemeen ligt het grootste probleem bij kwantiteit in plaats van kwaliteit, en VPN-services zijn hier niet volledig verantwoordelijk voor. Wij mensen denken vaak dat meer beter is en gaan er natuurlijk voor. Daarom gaan veel diensten voor kwantiteit als een methode om klanten te winnen. Dat doen we niet bij PrivateVPN. Wij geloven in kwaliteit en zullen nooit in kwantiteit boven kwaliteit investeren, want hoewel duizenden servers geweldig zijn, zullen klanten die van entertainment houden, de problemen snel beseffen.

Dat is natuurlijk gemakkelijk te zeggen. Uiteindelijk zijn we een bedrijf en willen we ons, net als elk ander bedrijf, op een voor u aantrekkelijke manier positioneren. Daarom bieden we PrivateVPN volledig gratis, zonder enige beperking, aan om het uit te proberen en zelf te ontdekken.

Maar of u nu met PrivateVPN werkt of niet, afhankelijk van het apparaat waarop u wilt kijken, hebt u ook de HBO-app nodig of geeft u deze anders de voorkeur. Dat is wat we hieronder zullen behandelen.

Hoe HBO in het VK te bekijken op Apple-apparaten

Met Apple-apparaten bedoelen we iPads en iPhones.

Hoe kijk je hier naar HBO in het VK??

  • Meld u eerst af bij uw iCloud-account.
  • Zodra u dat doet, maakt u een nieuwe aan in de VS..
  • Download HBO NU.

Eenvoudig, maar tegelijkertijd enigszins gecompliceerd alsof u besluit de regio van uw huidige account te wijzigen, verliest u alles. Daarom is het cruciaal om een ​​nieuwe te maken.

En u kunt natuurlijk terugschakelen naar een ander account zonder gegevens te verliezen.

Hoe HBO in het VK te bekijken op Android-apparaten

Als het gaat om Android-apparaten, verschillen de stappen. In dit geval moet u uw regio in uw huidige account wijzigen.

Google heeft een geweldige gids eromheen. Zorg er alleen voor dat u uw regio wijzigt in het Verenigd Koninkrijk of op een andere locatie die PrivateVPN ondersteunt voor HBO.

Hoe HBO in het VK op je tv te bekijken

Helaas, als het aankomt op het kijken naar HBO in het VK als je het nog niet bij je tv-aanbieder hebt, ben je erg beperkt.

Vergeet meteen dat u de meeste smart-tv's ervoor gebruikt.

Alleen apparaten met Android TV of Amazon Fire TV Stick kunnen HBO in het VK op je tv draaien.

Waarom? Aangezien standaard smart-tv's en platforms zoals Apple TV, Roku of zelfs Chromecast geen VPN-services ondersteunen en u dus geen HBO in het VK op uw tv kunt bekijken, pas nadat HBO officieel beschikbaar is in het VK.

Onze oplossing Koop Amazon Fire TV Stick of een Android TV-box / stick. Ze kosten niet veel en ondersteunen VPN-services die ongelooflijke opties creëren als je andere services in het VK wilt bekijken, of dat nu DAZN of Hulu is.

Dat is hoe je HBO in het VK kunt bekijken

Moeilijk? Niet de moeilijkste. Gelukkig is het vrij eenvoudig om HBO in het VK te bekijken, hoewel het natuurlijk veel eenvoudiger zou kunnen zijn.

Maar totdat dit niet het geval is, is dit je beste kans.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me