Hoe Facebook te deblokkeren wanneer het wordt geblokkeerd

Hoe Facebook te deblokkeren wanneer het wordt geblokkeerd

Door Michael Smolski, 30-05-2018 09:34:36 in Entertainment


Ik ben twee jaar geleden gestopt met Facebook. Er zijn mensen zoals ik, en dan zijn er ook mensen die willen weten hoe ze Facebook kunnen deblokkeren wanneer het wordt geblokkeerd. Of hun Facebook wordt geblokkeerd vanwege een webfilter op school of wanneer ze zijn verbonden met een mobiele operator of dat het komt doordat Facebook wordt geblokkeerd door de overheid van een land.

De reden? Het maakt niet uit. Het gaat erom dat je Facebook wilt deblokkeren wanneer het wordt geblokkeerd en dat het, ongeacht of het wordt geblokkeerd door een school of een overheid, volledig mogelijk is.

Wat u moet weten over Facebook voordat u het deblokkeert

U wilt waarschijnlijk Facebook gebruiken omdat u het als een geweldig hulpmiddel voor communicatie beschouwt. En het is. Maar let op. Facebook heeft grote privacyfouten waar we het eerder over hadden. Een paar weken later verklaart Facebook tenminste alles beter.

Maar de echte reden waarom je zou moeten nadenken of Facebook geschikt voor je is, is dat Facebook is als deze grote nieuwsbron. En het nieuws is graag negatief omdat ze meer grip krijgen. Behalve wanneer je het nieuws bekijkt en leest, kies je ervoor om op Facebook niet de keuze te hebben, en daarom is het vrijwel 24/7. Een vliegtuigcrash. Een schietpartij. Als je dat altijd ziet, heeft het een grote impact op je leven.

Als je problemen hebt, denk er dan over na of Facebook geschikt is voor jou. Onze blog bevat inhoud over de toegang tot andere sites die mogelijk in uw land zijn geblokkeerd. Misschien zullen die beter voor u zijn. Telegram bijvoorbeeld.

En als het geweldig is, is het zonder twijfel een geweldig hulpmiddel voor communicatie. Tenzij je in bijvoorbeeld China woont en de rest van je familie in de Verenigde Staten woont, omdat Facebook in China wordt geblokkeerd, waardoor technologie die bedoeld is om te helpen bij communicatie absoluut nutteloos is.

Deblokkeer Facebook wanneer het wordt geblokkeerd Niet door de overheid

Werk, school, bibliotheek, uw internetprovider, enzovoort. Als je Facebook wilt deblokkeren wanneer het niet door de overheid wordt geblokkeerd, is dit proces een stuk leuker.

Laten we het uitleggen.

Om Facebook te deblokkeren wanneer het wordt geblokkeerd, niet door de overheid, je moet de school of internetprovider of wat dan ook of wie dan ook Facebook of een andere site blokkeert doen denken dat je er geen toegang toe hebt.

Hoe doe je dat?

Welnu, je kunt niet aan je internetprovider vertellen dat je geen toegang hebt tot Facebook, maar in plaats daarvan naar een andere site, maar je kunt maken dat je toegang tot onzin lijkt voor elk blokkeerprogramma..

Als iets op "onzin" lijkt, is het geen Facebook.

En dat is wat je nodig hebt.

Facebook kan niet worden geblokkeerd als niemand weet dat je er toegang toe hebt.

En daar helpt een VPN, ook bekend als een virtueel particulier netwerk, mee.

Je downloadt onze PrivateVPN-client, gevolgd door verbinding te maken met een van onze servers, en alles wat je op internet doet, is gecodeerd met 256-bit codering.

Maar de reden waarom het gemakkelijker is om Facebook te deblokkeren wanneer het niet door de overheid wordt geblokkeerd, is dat u met onze service verbinding kunt maken met een server in uw land. We bieden servers op 56 locaties, maar bekijk zeker de lijst om er zeker van te zijn dat jouw land er in zit.

Wanneer u verbinding maakt met een server in uw land, hebt u toegang tot alles wat beschikbaar is in uw land.

Als u geen verbinding maakt met een server in uw land, heeft u mogelijk toegang tot meer of minder inhoud, afhankelijk van de server waarmee u verbinding maakt.

Deblokkeer Facebook wanneer het wordt geblokkeerd door de overheid

Dit is een probleem in China. Dit is een probleem in Iran. En niet alleen die.

Als u Facebook wilt deblokkeren wanneer het wordt geblokkeerd door de overheid, moet u verbinding maken met een VPN-server in een land dat Facebook niet blokkeert. En dat is een grote lijst van landen, dus daar zul je geen problemen mee hebben.

Zoals eerder vermeld, maakt verbinding met een server in een ander land mogelijk minder inhoud voor u beschikbaar. Maar als het gaat om landen waar Facebook wordt geblokkeerd, zal het vrijwel zeker meer inhoud voor u beschikbaar maken.

Hoe installeer je PrivateVPN?

U klikt rechtsboven in het scherm op de knop Kopen, waarna u ons registratieproces van 30 seconden doorloopt met een terugbetalingsbeleid van 30 dagen. Als Facebook niet voor u werkt, krijgt u een terugbetaling als u hierom vraagt ​​binnen 30 dagen.

Nadat u een account hebt, downloadt u onze klant en maakt u verbinding met uw gegevens, gevolgd door verbinding te maken met een server in uw land of buiten uw land, afhankelijk van waar u bent en wat of wie uw Facebook-toegang blokkeert..

Geschreven door Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me