Hoe ESPN online in het VK te bekijken (en waarom u dit momenteel niet kunt)

Hoe ESPN online in het VK te bekijken (en waarom u dit momenteel niet kunt)

Door PrivateVPN, 2019-10-10 08:30:03 in Entertainment


We snappen het, u bent het zat om te veel te betalen voor sportpakketten met uw tv-abonnement en kijkt liever naar ESPN online in het VK, aangezien het slechts $ 4,99 per maand kost. Immers, wie wil £ 30 per maand betalen om naar hun voetbal te kijken?

We hebben ESPN + gedeblokkeerd en laten je zien hoe je het ook kunt doen, zodat je goedkoper van geweldige content kunt genieten.

En het beste? Deze exact dezelfde methode werkt ook met Hulu en stelt u ook in staat om Amerikaanse Netflix te bekijken, waardoor u duizenden extra shows en films kunt deblokkeren.

Klaar?

Wat u moet doen om ESPN online in het VK te bekijken

Als u ESPN online in het VK wilt bekijken, moet ESPN denken dat u zich in de VS bevindt.

Er is geen andere manier omheen.

Op dit moment, terwijl ESPN in het algemeen wereldwijd is, is ESPN + alleen beschikbaar in de VS..

Dat komt hoogstwaarschijnlijk omdat ESPN + niet heeft betaald voor rechten om hun content wereldwijd te tonen, wat waarschijnlijk ook de reden is waarom de abonnementsprijs ook zo laag is.

Als gevolg hiervan werkt ESPN + niet buiten de VS..

Er zijn twee stappen die u moet nemen om dat te veranderen:

  1. U moet ESPN + voor de gek houden door te denken dat u in de VS bent
  2. U moet ook een ESPN + -account maken.

Bij de meeste services zou u ook uw locatie in de VS moeten wijzigen om de app te laten zien, maar de ESPN + -app is wereldwijd beschikbaar, dus het is gemakkelijk te downloaden omdat het beschikbaar is in de app-winkels wereldwijd.

Je zou hier naar kunnen kijken en denken dat het vrij eenvoudig is, en dat is het over het algemeen, maar het maken van een ESPN + -account is niet zo eenvoudig als het lijkt waarop we zullen ingaan als je blijft lezen.

ESPN + voor de gek houden om ESPN Online in het VK te bekijken

ESPN + voor de gek houden door te denken dat je in de VS bent, is relatief eenvoudig.

U moet virtueel verbinding maken met de VS..

Hoe doe je dat? Door een VPN te gebruiken.

Dit werkt alleen als u verbinding maakt met de juiste server.

Dat komt omdat platforms zoals ESPN actie moeten ondernemen tegen VPN-services. Als ze dat niet doen, kunnen ze in de problemen komen door inhoud weer te geven in landen waar ze geen rechten voor hebben.

En dat is waar PrivateVPN binnenkomt als een service met servers die zijn toegewijd aan ESPN, DAZN, Hulu, HBO, Netflix, nog veel meer die u kunt lezen over onze blog. Oh, en het is helemaal gratis om het uit te proberen. Geef uw e-mailadres en wachtwoord op en u bent klaar om te gaan.

U hebt echter een ESPN + -account nodig om ESPN online in het VK te bekijken, en dat is waar het enigszins ingewikkeld wordt.

Een ESPN + -account maken om ESPN Online in het VK te bekijken

Dit is het gedeelte dat de meeste ESPN UK-gidsen niet vermelden.

Als u ESPN online in het VK wilt bekijken, hebt u een Amerikaanse kaart nodig om een ​​account aan te maken.

Dat maakt het leven erg ingewikkeld.

Bij PrivateVPN hebben we echter ontdekt dat het Britse bedrijf Revolut om de een of andere reden met ESPN werkt, net zoals met Hulu..

We weten niet of dit op de lange termijn het geval zal zijn, noch zijn we op enige wijze verbonden met Revolut, maar we weten dat zowel de premium- als de virtuele Revolut-kaarten op dit moment met ESPN + werken.

En dat maakt het voor u super eenvoudig om ESPN online in het Verenigd Koninkrijk te bekijken, omdat het slechts enkele seconden kost om u aan te melden voor een PrivateVPN-account en het maken van een Revolut-account ook erg snel is.

Ik wil Revolut niet gebruiken om ESPN in het VK te bekijken?

Geen probleem, hier zijn de alternatieven:

1. Vraag iemand met een in Amerika uitgegeven kaart of hij of zij een account voor u kan maken of een account met u kan delen.

2. Ontvang een prepaidkaart uitgegeven in de VS..

3. Ontvang een virtuele prepaidkaart uitgegeven in de VS..

Stap 2 en 3 vereisen wat onderzoek op internet en zijn misschien niet zo veilig voor een weddenschap of zo snel als het gebruik van Revolut, maar hoe dan ook, als u ESPN online in het VK wilt bekijken, heeft u veel opties.

Dingen om te weten voordat je ESPN online in het VK bekijkt

ESPN + biedt een heleboel live-inhoud, of het nu de Premier League of de hogeschoolsport is en eerlijk gezegd veel meer dan je op een reeks kanalen kunt passen, maar het mist de werkelijke ESPN-kanalen.

Maakt het uit? Voor de meesten niet omdat ESPN + over het algemeen veel meer inhoud biedt dan ESPN-kanalen zelf, maar met dat gezegd, biedt het niet alles.

...Maar het is slechts $ 4,99 per maand, en met de proef van PrivateVPN, kun je snel zien of ESPN geschikt is voor jou, en als dat niet zo is, zal DAZN misschien zijn als je virtueel verbonden bent met Canada.

DAZN is net als de Netflix van sport, en ironisch genoeg, hoewel een Brits bedrijf, niet beschikbaar in het VK. Je kunt er veel over lezen op onze blog.

Er is nog een ding...

Met deze methode kunt u ESPN online in het VK bekijken, maar niet op elk apparaat.

Waarom? Omdat niet alle apparaten VPN-services ondersteunen.

Zoals Apple TV, Chromecast, Roku, PS4, XBOX ONE en de meeste smart-tv's ondersteunen geen VPN-services.

Wat kan je doen? Je kunt een Amazon Fire TV-stick kopen die VPN-services ondersteunt en deze verbinden met je tv om ESPN online in het VK op een groot scherm te bekijken, of je kunt een VPN installeren op een router die we niet aanbevelen. Het is alleen zo dat de meeste routers niet krachtig genoeg zijn om VPN-verbindingen te verwerken, maar dat is een optie als u echt op een specifiek apparaat wilt kijken, en we bespreken hoe u dit op onze site kunt doen.

Als je dat goed vindt, ben je nu klaar om ESPN online in het VK te bekijken, en als je problemen hebt, neem dan contact met ons op via de site, op onze Instagram op @ Privatevpn of e-mail ons op support @ privatevpn .com. En zorg ervoor dat je onze andere gidsen bekijkt, zodat je volledig kunt profiteren van je entertainment en PrivateVPN.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me