Hoe ESPN online buiten de VS te bekijken (stap voor stap)

Hoe ESPN online buiten de VS te bekijken (stap voor stap)

Door Michael Smolski, 2019-09-01 20:14:38 in gidsen


Wilt u ESPN online buiten de VS bekijken? Daar kunnen wij u mee helpen. Maar in tegenstelling tot andere gidsen, zullen we je ook waarschuwen dat het niet zo eenvoudig is als ESPN gewoon voor de gek houden door te denken dat je in de VS bent.

We gaan uitleggen waarom dat hieronder is, terwijl we een aantal geweldige alternatieven bieden. En leer je stap voor stap hoe je ESPN online buiten de VS kunt bekijken.

Waarom het voor de meesten niet praktisch is om ESPN online buiten de VS te bekijken

Als je niet in de VS woont, heb je geen tv-provider in de VS, wat betekent dat je geen toegang krijgt tot ESPN-kanalen.

ESPN +? Het geeft je nog steeds toegang tot ongelooflijke wedstrijden, sportdocumentaires en veel hogeschoolsporten, maar als er iets niet wordt gespeeld op ESPN +, moet je een tv-abonnement hebben om toegang te krijgen. Daarom vinden veel mensen het kijken naar ESPN online buiten van de VS beperkend.

Dat is de reden waarom voor veel DAZN, en met name het Canadese DAZN voor velen de beste optie is. Het heeft niet veel van wat ESPN + heeft, maar het heeft ook veel dat ESPN + niet richt op professionele competities boven universiteitscompetities. En er is een gratis proefversie om te kijken of je het leuk vindt.

DAZN of ESPN +? Het hangt echt af van je sportbehoeften. Als je van Amerikaanse competities houdt, is ESPN + hier de plaats voor, maar het Canadese DAZN biedt je sowieso NFL's, terwijl het ook Europese topcompetities voor voetbal aanbiedt, waaronder de Champions League.

Hoe dan ook, op onze blog hebben we handleidingen over hoe u beide kunt deblokkeren, evenals vele andere entertainmentplatforms.

Hoe ESPN online te bekijken buiten de VS.

Er zijn 2 stappen om dit te doen.

  1. Maak een account met een Amerikaanse kaart als u die nog niet heeft.
  2. Laat ESPN denken dat je in de VS bent.

We zullen je helpen hoe dit te doen, zelfs als je momenteel geen Amerikaanse kaart hebt.

Een ESPN + -account maken om ESPN online buiten de VS te bekijken

Als je al een Amerikaanse kaart hebt, kun je dit deel natuurlijk overslaan. Hetzelfde geldt natuurlijk als u al een ESPN + -account hebt.

Als u dat niet doet?

Het wordt voor jou het gemakkelijkst in Europa.

Waarom?

Om de een of andere reden werkt de in het VK gevestigde Revolut zowel met Hulu als ESPN. We hebben zowel de premium-, metal- als virtuele kaarten geprobeerd die ze aanbieden, en om een ​​of andere reden werken ze.

Zal dat altijd het geval zijn? We weten het niet. Maar voorlopig werkt Revolut.

ESPN-gidsen vermelden nooit de noodzaak van een Amerikaanse kaart. Dat komt omdat de meeste mensen die deze handleidingen schrijven, niet echt de stappen doorlopen die nodig zijn om zich aan te melden voor een service. Bij PrivateVPN doen we dat omdat we uw problemen willen oplossen, of het nu om veiligheidsredenen of om entertainment gaat.

Een premium Revolut-account geeft u meteen toegang tot virtuele kaarten. En het beste? Omdat het een online bank is, is het veel eenvoudiger in te stellen dan een standaardbank. Het duurt maar een paar minuten.

We zijn op geen enkele manier verbonden met Revolut en als we een andere bank tegenkomen die het gemakkelijk maakt om u aan te melden bij ESPN, zullen we ze ook vermelden. Voor ons gaat het erom uw probleem volledig op te lossen, en Revolut doet dat voor klanten in Europa en sommige andere regio's.

Als Revolut hier om een ​​of andere reden ooit mee stopt, neem dan contact met ons op zodat we anderen die ESPN buiten de VS proberen te bekijken weten en kunnen helpen.

Woon je niet in Europa of wil je een alternatief? Zeker.

  1. Vraag iemand met een Amerikaanse kaart of hij of zij een account voor u kan maken. Bied aan om het indien nodig te delen.
  2. Vraag iemand in de VS om een ​​account met u te delen. Bied aan om ervoor te betalen indien nodig.
  3. Ontvang een prepaidkaart uitgegeven in de VS..
  4. Ontvang een virtuele prepaidkaart uitgegeven in de VS..

Stap 3 en 4?

Er is wat Google-onderzoek nodig om het juiste bedrijf voor uw regio te vinden. Het is niet onmogelijk maar ingewikkelder dan alleen Revolut gebruiken.

Voordat u zich zelfs registreert om ESPN online buiten de VS te bekijken, moet u ESPN natuurlijk voor de gek houden door te denken dat u in de VS bent. We zullen dat hieronder doornemen.

ESPN voor de gek houden om ESPN online buiten de VS te bekijken

ESPN + moet denken dat u in de VS bent.

En daarvoor heb je een VPN nodig.

Met VPN-services kunt u uw locatie virtueel wijzigen. In dit geval kunt u ESPN online bekijken buiten de VS, waarbij ESPN denkt dat u zich in de VS bevindt als u verbinding maakt met de juiste Amerikaanse server.

Zie, ESPN werkt niet met alle Amerikaanse servers. Hetzelfde geldt voor Hulu en Amerikaanse Netflix. Entertainmentplatforms moeten inspanningen leveren om te voorkomen dat VPN-services anders werken, ze breken de overeenkomst met bedrijven omdat ze u buiten de VS laten kijken.

Daarom is het zo belangrijk om de juiste VPN voor entertainment te gebruiken. PrivateVPN? Het heeft niet duizenden servers over de hele wereld. Het heeft wel servers over de hele wereld, maar in plaats daarvan richten we ons op kwaliteit en zorgen we ervoor dat alle servers die we hebben van waarde voor u zijn. Daarom ondersteunen we de meeste Netflix-regio's op de markt; ondertussen hebben sommige VPN-bedrijven duizenden servers meer.

Is PrivateVPN de enige service waarmee u ESPN online buiten de VS kunt bekijken? Het is niet. Er zijn er nog een paar. We bieden echter een risicovrije proefperiode van 7 dagen aan, zodat u het zelf kunt uitproberen en daarna? Nou, onze klanten houden van ons vanwege de waarde die we bieden. Oh, en we werken ook met mensen als Hulu, Amazon Prime, Hotstar, HBO en nog veel meer waarover je kunt lezen op onze blog.

Zo kunt u ESPN online kijken buiten de VS.

Als u ESPN online buiten de VS wilt bekijken, is wat we in deze handleiding hebben genoemd essentieel, maar afhankelijk van het apparaat waarop u ESPN online wilt bekijken, kunt u problemen ondervinden alsof de ESPN-app beschikbaar is in app-winkels wereldwijd worden VPN-services niet op elk platform ondersteund.

Apparaten zoals Apple TV, Chromecast en Roku ondersteunen helemaal geen VPN-services. Wat kunt u doen als uw apparaat geen VPN-services ondersteunt? U kunt een VPN op een router installeren. Het zal helemaal niet handig zijn, en je bent gewoon beter af om het soort Amazon Fire TV Stick te krijgen, maar het is een optie die we op onze site behandelen.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me