Hoe ESPN + in het VK te bekijken (stap voor stap)

Hoe ESPN + in het VK te bekijken (stap voor stap)

Door Michael Smolski, 01-09-2019 20:33:42 in Entertainment


De meeste handleidingen over hoe je ESPN + in het VK kunt bekijken, missen het belangrijkste aspect van het krijgen van ESPN + in het VK, dat de juiste kaart gebruikt om zich aan te melden bij ESPN+. Dit is zelfs het geval op de grotere "betrouwbare" sites. Het is niet voldoende om ESPN + te laten denken dat u zich in de VS bevindt.

In deze gids doorlopen we het hele proces om ESPN + in het VK te krijgen, variërend van registratie tot het voor de gek houden van ESPN om te denken dat je in de VS bent.

Iets om te weten voordat u deze handleiding leest over hoe u ESPN + in het VK kunt bekijken

ESPN + biedt u niet alle ESPN-inhoud.

Met een ESPN + -lidmaatschap krijgt u toegang tot de originele inhoud van ESPN en tot enkele topsportdocumentaires samen met veel live sporten, of het nu gaat om hogeschool of profsport, maar u krijgt geen toegang tot de ESPN-kanalen. Daarvoor moet je een Amerikaans tv-abonnement hebben.

ESPN + biedt u nog steeds het grootste deel van die inhoud, maar niet alles. Iets om op te letten. Oh, en als u toegang wilt tot meer Europese inhoud, raden we u ten zeerste aan om onze DAZN-gids te bekijken. Het biedt mensen zoals de Premier League en Champions League voor de fractie van uw tv-abonnementsprijs en we hebben een gids over hoe u de blokkering kunt opheffen.

Hoe dan ook, op onze blogs behandelen we hoe u de entertainmentinhoud waartoe u toegang wilt, deblokkeren, inclusief hoe u toegang krijgt tot Hulu in het VK..

Hoe ESPN + in het VK te bekijken

Er zijn slechts 2 stappen die u moet nemen als u ESPN in het VK wilt bekijken.

  1. Maak een ESPN + -account aan waarvoor een Amerikaanse kaart nodig is.
  2. Laat ESPN denken dat je in de VS bent.

We zullen je helpen hoe dit te doen, zelfs als je momenteel geen Amerikaanse kaart hebt.

Een ESPN + -account maken om ESPN + in het VK te bekijken

Als u naar het Verenigd Koninkrijk reist en een Amerikaanse kaart heeft, hoeft u deze stap niet eens te lezen.

Voor de rest die wel in het VK woonde en geen Amerikaanse kaart had?

Gebruik Revolut dat je misschien al hebt.

Revolut werkt om de een of andere reden zowel met Hulu als ESPN+. We hebben zowel de premium-, metal- als virtuele kaarten geprobeerd die ze bieden, en ze werken gewoon.

Nu weten we niet of dit altijd het geval zal zijn, maar voor nu kunt u met Revolut ESPN + in het VK bekijken.

PrivateVPN is op geen enkele manier verbonden met Revolut. We willen alleen al uw veiligheids- en entertainmentproblemen oplossen die we op onze blog doen.

Het mooie van Revolut is dat het ongelooflijk eenvoudig is in te stellen, omdat het een online bank is die dingen anders doet, en omdat ze premium en metalen gebruikers virtuele kaarten bieden, kun je meteen aan de slag met ESPN +. Oh, en het is ook gemakkelijk om te annuleren als deze methode in de toekomst niet meer werkt.

En als dit het geval is, laat het ons dan weten zodat we anderen kunnen helpen proberen te achterhalen hoe ze ESPN + in het VK kunnen bekijken.

De alternatieven?

  1. Vraag iemand met een Amerikaanse kaart of zij u kunnen helpen bij het maken van een account of als ze een account met u kunnen delen.
  2. Ontvang een prepaidkaart uitgegeven in de VS..
  3. Ontvang een virtuele prepaidkaart uitgegeven in de VS..

Stap 3 en 4 vereisen wat onderzoek op Google en dit kan enige tijd duren, maar zou u een werkkaart moeten geven, met wat geduld.

In deze stap hebben we besproken hoe je een ESPN + -account kunt maken om ESPN + in het VK te bekijken, maar je moet ESPN + nog steeds voor de gek houden door te denken dat je in de VS bent, wat we hieronder behandelen.

Hoe ESPN + voor de gek te houden om ESPN + in het VK te bekijken

Als u ESPN + in het VK wilt bekijken, moet ESPN + denken dat u altijd in de VS bent. En daarvoor moet je een VPN gebruiken.

Met VPN-services kunt u uw locatie vrijwel overal ter wereld wijzigen, op voorwaarde dat de VPN-service die u gebruikt daar servers heeft. PrivateVPN? Hiermee kun je geen verbinding maken met elke stad ter wereld. Wat het je zal laten doen, is de entertainmentdiensten deblokkeren die je wilt deblokkeren, zoals ESPN +, DAZN, Hulu, American Netflix en American Amazon Prime. Het doet dat door zich te concentreren op kwaliteit in plaats van kwaliteit.

Voor zakelijke doeleinden kan het zinvol zijn om verbinding te maken met een specifieke locatie, maar voor entertainmentdoeleinden is dat niet het geval.

Zie, platforms zoals ESPN + moeten inspanningen leveren om te voorkomen dat VPN-services werken om niet in problemen te raken. Ze zijn tenslotte niet de eigenaar van de Serie A. Als je het op hun platform in het VK bekijkt, en ze hebben alleen rechten om het in de VS te laten zien, kunnen ze in de problemen komen omdat ze hun wettelijke overeenkomsten hebben overtreden. Daarom werken de meeste standaard VPN-servers niet met dergelijke services.

Bekijk onze app of onze blog voor een volledige lijst met services die we ondersteunen. En als u ziet dat de service waartoe u toegang wilt hebben niet wordt vermeld, neem dan contact op met onze klantenservice, of zelfs beter, probeer het zelf uit, want we bieden een risicovrije proefperiode van 7 dagen aan. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en u bent klaar om te gaan, met de mogelijkheid om op elk gewenst moment op maximaal 6 apparaten te worden aangesloten, zonder snelheidsbeperkingen.

Dat is hoe u ESPN + in het VK kunt bekijken

Op onze blog doen we dingen anders omdat we dingen testen voordat we erover schrijven. En als u dit nuttig vond en van plan bent om PrivateVPN te gebruiken om ESPN + in het VK te bekijken, dan zult u zeker onze blog nuttig vinden om uit te vinden welke andere diensten u kunt deblokkeren, evenals over hoe u beter beschermd kunt blijven op internet.

Het enige dat we niet hebben genoemd? Dat je ESPN + in het VK niet kunt bekijken op de meeste smart-tv's en platforms zoals Apple TV, Chromecast en Roku, omdat deze platforms eenvoudigweg geen VPN-services ondersteunen. Wat kan je doen? Installeer een VPN op uw router - geen fantastische optie maar een mogelijkheid die we op onze site behandelen.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me