Hoe ESPN + in Australië te bekijken (stap voor stap)

Hoe ESPN + in Australië te bekijken (stap voor stap)

Door PrivateVPN, 26-09-2019 09:43:17 in Entertainment


ESPN + is een van de beste en goedkoopste opties voor het online bekijken van live sport. $ 4,99 per maand voor enkele van de beste voetbal-, universiteitssporten, UFC, MLB en vele andere sporten en competities. Het probleem? Dat je ESPN + niet kunt bekijken in Australië. Tenminste niet zonder enkele stappen te nemen die we in deze gids behandelen.

Welke stappen? Als het gaat om ESPN +, zijn er maar 2.

  1. Maak een ESPN + -account aan met een Amerikaanse kaart.
  2. Houd ESPN + voor de gek door te denken dat je in de VS bent.

Met bijvoorbeeld Hulu die eigendom is van Disney, die ook eigenaar is van ESPN +, is er ook een stap waarbij de locatie van uw app store moet worden gewijzigd om de app te downloaden, maar de ESPN-app is beschikbaar in app-winkels wereldwijd.

Je denkt misschien dat het niet gemakkelijk zal zijn om ESPN + in Australië te bekijken vanwege de eerste stap, en het zal zeker niet zo eenvoudig zijn als het is om Amerikaanse Netflix in Australië te bekijken, maar voor $ 4,99 per maand is het misschien toch de moeite waard zijn om te krijgen, en we zullen u er stap voor stap doorheen leiden.

Een ESPN + -account maken om ESPN + in Australië te bekijken

ESPN + voor de gek houden door te denken dat je in de VS bent, is de eerste stap als het gaat om het maken van een ESPN + -account. We behandelen dat in de volgende stap.

Gedaan? Super goed.

Om een ​​ESPN + -account te maken, zoals we al zeiden, heb je een in Amerika uitgegeven kaart nodig.

Het is echter misschien niet zo ingewikkeld als het klinkt.

Probeer het eerst met uw kaart. Sommige kaarten van sommige banken of diensten worden uitgegeven in de VS, zelfs als u daar niet woont.

Als dat niet werkt, is uw beste weddenschap misschien Revolut.

Revolut werkt om de een of andere reden zowel met ESPN + als Hulu (op dit moment) en is beschikbaar als bèta in Australië.

We hebben zowel de premium Revolut-kaarten als de virtuele kaarten geprobeerd en ze werkten allemaal.

We weten niet of het altijd zal werken, noch is PrivateVPN op welke manier dan ook verbonden met Revolut, maar het is momenteel een vertrouwde methode die werkt en ook de snelste.

Wil je Revolut niet gebruiken? Hier zijn enkele andere suggesties:

  1. Vraag een vriend in de VS of zij een account voor u kunnen maken of als ze hun huidige kunnen delen. Aanbieding om te betalen indien nodig.
  2. Ontvang een prepaidkaart uitgegeven in de VS..
  3. Ontvang een virtuele prepaidkaart uitgegeven in de VS..

De alternatieven zijn misschien niet zo snel of veilig als Revolut, maar met wat onderzoek op Google zul je een aantal alternatieven vinden die met ESPN werken+.

Bekijk ESPN + in Australië door ESPN te laten denken dat u in de VS bent

De enige manier om ESPN + voor de gek te houden is door praktisch in de VS te zijn.

Dat doe je met een VPN.

Met VPN's kunt u uw locatie virtueel wijzigen terwijl u ook op internet wordt beschermd door uw IP-adres te wijzigen en met codering. In dit geval is het het feit dat u hiermee uw locatie vrijwel kunt wijzigen.

Alleen is een VPN alleen niet voldoende.

U moet ervoor zorgen dat de VPN-service die u gebruikt ESPN ondersteunt+. Er zijn honderden VPN-providers en ze adverteren graag op hoeveel servers ze hebben. En dat is slim. We houden tenslotte van kwantiteit. Als het op entertainment aankomt, is het echter niet de hoeveelheid die telt. Het is kwaliteit.

Dat komt omdat platforms zoals ESPN + actie ondernemen om te voorkomen dat VPN-services werken. Zij moeten. Er staat veel geld op het spel, en als ze iemand buiten de VS laten kijken naar ESPN + wanneer ze niet betalen voor de rechten om die inhoud ergens anders te laten zien, dan breken ze contractovereenkomsten. Het gevolg is dat platforms zoals ESPN + actie ondernemen tegen VPN-services.

PrivateVPN ondersteunt zowel ESPN + als Hulu naast vele andere geblokkeerde services in Australië.

En het beste? U kunt het zelf proberen, zonder risico. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en u bent klaar om 7 dagen te gaan met onze gratis proefperiode. Oh, en omdat het een proefperiode van 7 dagen is, kunt u erop vertrouwen dat ESPN + aan het werk gaat, en in het ergste geval verliest u niets.

Kunt u een gratis VPN gebruiken om ESPN + in Australië te bekijken?

Misschien overweegt u hiervoor een volledig gratis VPN te zoeken.

Er is er geen.

Gratis VPN-services deblokkeren niet vermaak. Ze bieden alleen basis VPN-functies.

En zelfs als ze entertainmentdiensten zoals ESPN + ondersteunen, zou die verbinding niet sterk genoeg zijn voor streaming, laat staan ​​live streaming.

Bij PrivateVPN begrijpen we dat niet iedereen dubbele cijfers per maand kan besteden aan een VPN-service. We begrijpen ook dat kwaliteit belangrijk is. We hebben zowel het aanbieden van de kwaliteit waar mensen om geven als ondersteuning voor services die er echt toe doen, voor een ongelooflijke waarde gecombineerd.

Dingen om te weten over het kijken naar ESPN + in Australië

ESPN-kanalen worden niet ondersteund op ESPN+.

ESPN + biedt u een breed scala aan streams, maar u vindt ze niet allemaal omdat een klein deel ervan exclusief is voor ESPN-kanalen die geen deel uitmaken van ESPN+. Als je ze online wilt gebruiken, heb je een tv-abonnement nodig dat bij ESPN wordt geleverd, en dat is het de meeste niet waard omdat het te veel kost en te ingewikkeld is.

Dat gezegd hebbende, ESPN + zou voor de meesten voldoende moeten zijn, omdat het over het algemeen veel meer inhoud biedt dan beschikbaar is op ESPN-kanalen, waarbij bepaalde inhoud ontbreekt. En als ESPN + niet genoeg voor u is, is DAZN de Netflix van sport, en we hebben eerder besproken hoe we het in Australië konden laten werken.

Voordat u vertrekt, als u ESPN + in Australië wilt bekijken, moet u nog een ding weten...

ESPN + werkt niet op uw Apple TV, Chromecast, Roku, gameconsoles of smart TV's. Die platforms ondersteunen alleen geen VPN-services en deze methode werkt dus niet. Dat gezegd hebbende, als je ESPN + echt op een van deze apparaten in Australië moet bekijken, is er een manier om dit te doen ... als je een VPN op je router installeert.

Het is helemaal geen ideale methode en niet iets dat we zeer aanbevelen, maar het is een optie die we op onze site behandelen. Anders krijgt u gewoon een Fire TV-stick en sluit u deze aan op uw tv. Het is betaalbaar en ondersteunt VPN-services zoals PrivateVPN.

Zo kunt u ESPN + in Australië bekijken

Het is iets eenvoudiger om ESPN + in Australië te bekijken dan Hulu of DAZN, maar niet zo eenvoudig als het kijken naar Amerikaanse Netflix in Australië.

PrivateVPN? Hiermee kun je ze allemaal bekijken en nog veel meer die we op onze blog behandelen. Probeer het zelf uit met onze risicovrije proefperiode van 7 dagen.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me