Hoe een vakantie te boeken in Iran (zelfs met Amerikaanse sancties)

Hoe een vakantie te boeken in Iran (zelfs met Amerikaanse sancties)

Door Michael Smolski, 25-08-2018 00:37:48 in Reizen


Wil je een vakantie boeken in Iran? Dat kan je niet. Niet meer. Of u nu boekt voor een plaats in of buiten Iran, het maakt niet uit, waar u ook vandaan komt. Tenzij je iets weet dat de meeste mensen niet weten.

Stel je voor dat je na het dromen over die vakantie wakker wordt dat je eindelijk genoeg geld hebt om te boeken, of het nu een appartement op Airbnb of een hotel op Booking.com betreft, of je van plan bent om naar Parijs, Dubai of Canada te gaan, maar niet in staat bent omdat iemand buiten Iran besloot dat Iran geen toegang zou moeten hebben tot diensten.

Nou, dat is hoe de mensen in Iran zich recent voelden.

"De Amerikaanse droom" die andermans dromen neemt in een vorm van sancties.

Bij PrivateVPN geloven we in rechten om internet te gebruiken en vooral in de mogelijkheid om op vakantie te gaan, vooral omdat mensen niets te maken hebben met acties van een overheid, maar toch zijn ze daarvoor gestraft.

Maar we weten ook dat dit is gebeurd en dat je de situatie niet ongedaan kunt maken, maar dat je deze kunt omzeilen. De regering in Iran censureert al meer dan 50% van de beschikbare inhoud.

Om een ​​vakantie te boeken in Iran, moet je Trick Booking.Com en Airbnb laten denken dat je buiten Iran bent!

De eenvoudigste optie als u een vakantie wilt boeken in Iran, is natuurlijk niet in Iran zijn. We weten ook dat de meeste mensen dat niet kunnen doen.

We weten ook dat internet een krachtig hulpmiddel is en dat het mogelijk is om Booking.com en Airbnb te laten denken dat je buiten Iran bent wanneer je een vakantie wilt boeken in Iran.

U hoeft Iran alleen te verlaten voor zover het internet betreft.

Als Booking.com of Airbnb u niet als iemand in Iran, de Krim, Syra of Noord-Korea zien, zullen ze werken.

Hoe kun je Iran zo goed als verlaten om een ​​vakantie te boeken in Iran?? U gebruikt een VPN.

Een VPN is een virtueel privénetwerk dat niet alleen alles codeert wat u doet terwijl u uw IP-adres wijzigt, maar u kunt ook uw locatie wijzigen. En PrivateVPN? Het heeft servers in 56 landen die werken met Airbnb en Booking.com, en niet te vergeten de verschillende servers in de meeste van deze landen, wat betekent dat wanneer u PrivateVPN gebruikt, u een vakantie kunt boeken wanneer u in Iran bent, omdat deze platforms hebben gewonnen ' ik zie niet dat je er bent.

Maar u moet uzelf beschermen!

Iran zelf verhoogt de censuur, wat betekent dat je hoogstwaarschijnlijk een VPN wilt gebruiken om buiten Iran te zijn wanneer je toch het internet gebruikt omdat veel services beperkt zijn, en daarom hebben we de Stealth-modus ontwikkeld voor onze PrivateVPN.

Hoewel een VPN je beschermd zal houden, zullen regeringen zoals die in Iran meer onderzoek doen dan als je in Europa was en ze kunnen er misschien achter komen dat je een VPN gebruikt en het vervolgens blokkeren om te werken. De Stealth-modus is een protocol dat een VPN-server combineert met normale internetgebruikers waardoor het gebruik van een VPN niet detecteerbaar is. Zie het als wifi, we kunnen de golven niet zien, maar het is er wel. Met de Stealth-modus gebruikt u een VPN, maar niemand ziet dat het een VPN is.

Afgezien daarvan wordt PrivateVPN geleverd met 2048-bits codering met AES-256, waardoor het een VPN wordt met het coderingsniveau van het Amerikaanse leger, ironisch genoeg dezelfde natie die deze sancties heeft afgedwongen.

En dat is belangrijk. U wilt een VPN, maar u wilt niet alleen een VPN in een land waar een overheid het internet censureert en VPN-services verbiedt. Om een ​​vakantie te boeken in Iran terwijl je volledig veilig bent, heb je de beste codering nodig die beschikbaar is in combinatie met de Stealth-modus.

Zorg ervoor dat u een geldrekening buiten Iran hebt, hoewel u een vakantie wilt boeken in Iran!

Sancties uit de VS worden niet alleen op sites geplaatst. U zult ook problemen hebben met betalingen, daarom is het noodzakelijk dat u PayPal, bankrekening of kaart in een ander land heeft, anders kunt u mogelijk niet betalen voor uw hotel of appartement, omdat uw betalingskeuze zal zijn afgekeurd.

Boek een vakantie in Iran

Iedereen zou het recht moeten hebben om op vakantie te gaan. Het is moeilijk om het voor sommigen te doen, maar dit bericht laat zien dat het uitvoerbaar is.

Doe nu mee en boek een vakantie in Iran!

En zorg ervoor dat je onze post leest over hoe je Telegram in Iran kunt deblokkeren, want daar is ook een manier voor!

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me