Hoe een hotel-tv te hacken om Netflix, Amazon Prime, Hulu en anderen te bekijken

Hoe een hotel-tv te hacken om Netflix, Amazon Prime, Hulu en anderen te bekijken

Door PrivateVPN, 2018-09-16 10:27:31 in Entertainment


Je bent in een slecht hotel dat niet wil dat je kijkt naar wat je altijd kijkt en wilt weten hoe je een hotel-tv kunt hacken om Netflix, Amazon Prime, Hulu, BBC of wat het ook is dat je kijkt te bekijken?

Het is makkelijk.

Het is ook niet zo eenvoudig.

Elk hotel is anders. Ze kunnen een andere tv gebruiken en ze kunnen verschillende methoden gebruiken om de toegang te blokkeren. En omdat ze al deze inspanningen hebben gedaan, is het in de meeste gevallen niet gemakkelijk.

De eenvoudigste methode om een ​​hotel-tv te hacken om Netflix te bekijken, enzovoort?

Het eenvoudigste blok dat een hotel kan doen, is een blok knoppen of toegang tot specifieke functies.

Een hotel kan blokkeren door op de knop te drukken waarmee u de Netflix-app kunt openen of door functies te verbergen waarmee u tussen apps kunt schakelen.

Oplossing? Fabrieksinstellingen. Een fabrieksreset lost het probleem vaak op.

Hoe doe je het?

Je moet het googlen.

Er zijn veel tv-makers. Er zijn veel tv-modellen. We hebben enkele maanden nodig om u te vertellen hoe u de fabrieksinstellingen van elke tv kunt herstellen.

Gelukkig, op voorwaarde dat je het model van de tv die je gebruikt te weten komt en een Google-zoekopdracht uitvoert, zul je ontdekken hoe je dit kunt doen.

Sommige hotels nemen echter nog verdere stappen waardoor het vrijwel onmogelijk is om een ​​TV opnieuw in te stellen.

En dat is een volledig belachelijk gebruik van een slimme tv. Waarom geld eraan verspillen jongens?

Voor mensen in hotels, en voor mensen die niet al deze moeite willen doorstaan ​​om een ​​hotel-tv te moeten hacken telkens wanneer ze naar een hotel gaan om Netflix, Amazon Prime en de rest te bekijken, hebben we een betere oplossing.

Een oplossing met een nog verdere oplossing waarmee mensen nog meer content dan ooit kunnen bekijken, ongeacht welke tv ze ook thuis hebben.

In plaats van een hotel-tv te hacken om inhoud te bekijken, download je de Amazon Fire TV-stick

Amazon is een grote speler in de entertainmentindustrie en hun Fire TV Stick biedt alles wat je ooit nodig zult hebben voor zover tv-entertainment dat heeft. Met een Fire TV-stick kunt u zelfs content bekijken die niet eens beschikbaar is in uw land met een kleine aanpassing.

Het enige dat u nodig hebt om het te laten werken, is een HDMI-stopcontact en een stopcontact in de buurt om de Amazon Fire TV Stick te voeden via een micro-USB-kabel. Dat is het. Hiermee kun je een hotel-tv hacken om Netflix, Amazon Prime, Hulu en anderen te bekijken zonder meer te doen dan een apparaat aansluiten.

Het wordt aangedreven door de Amazon Appstore die Android-apps heeft, wat betekent dat het mogelijk is om allerlei apps erop te installeren zodra ze op Android zijn.

Oh, en je kunt de Fire TV Stick vaak krijgen voor minder dan $ 50. Voor minder dan $ 40 feitelijk.

Als u echter in een hotel bent in een land dat een bepaalde app niet ondersteunt of in een land woont dat een bepaalde app of service niet ondersteunt, kunt u mogelijk niet gebruikmaken van alle functies van de Amazon Fire TV Stick . In feite kan niemand van alle functies genieten, omdat elk land een bepaalde limiet heeft, vooral als het gaat om de beschikbaarheid van inhoud. Ongeacht of u een Fire TV Stick gebruikt of niet.

Het verschil tussen de wil van de Fire TV Stick en de wil van Chromecast wel? Dat u met de Fire TV Stick dit probleem kunt oplossen, zodat u toegang krijgt tot alle inhoud waartoe u toegang wilt.

Waarom zou je bijvoorbeeld vanuit de VS naar Zweden moeten vliegen om te ontdekken dat de Zweedse Netflix slechts een deel van de shows en films beschikbaar in Amerika aanbiedt en dat hoewel je de hotel-tv hebt gehackt, het allemaal voor niets was zoals je nog steeds kan dat tv-programma dat je wilde kijken niet kijken?

Alle content beschikbaar maken op de Fire TV-stick

Je kunt een hotel-tv hacken om Netflix en dergelijke te bekijken, maar dat kost gewoon te veel tijd en onderzoek elke keer.

Op de Fire TV Stick? Het is een eenvoudige oplossing.

U installeert een VPN-service.

Een VPN-service is een virtueel particulier netwerk. Deze zijn behoorlijk complex en hebben veel functies, maar ze gaan allemaal neer op twee belangrijke functies, namelijk codering en de mogelijkheid om van locatie te veranderen zonder te bewegen.

Onze PrivateVPN-service? Het is beschikbaar in de Amazon Appstore, wat betekent dat je onze app kunt downloaden zoals elke app op de Fire TV Stick.

En dat is veel beter dan een hotel-tv te moeten hacken om Netflix en de rest te bekijken. Rechtsaf?

Zodra u onze app hebt, maakt u verbinding met de server van het land waartoe u toegang wilt, en dat is alles.

U kunt kijken en toegang krijgen tot wat u wilt.

Een paar dingen om in gedachten te houden

Niet elke server werkt met de service die u wilt gebruiken. Netflix? Vanwege de druk van de rechthebbenden van bepaalde shows en films, levert Netflix een constante inspanning om VPN-servers uit te schakelen. We doen echter ook een constante inspanning om ze aan het werk te houden, omdat onze klanten het waarderen om hun shows te kunnen bekijken in plaats van alleen een VPN-server te hebben die bijna met alles werkt.


Onze gids over Netflix laat je weten welke landen met Netflix werken, maar voor zover de VS en het VK dat doen, wanneer een server stopt met werken, weet je het in onze app.

Oh, en afhankelijk van het land dat je hebt ingesteld tijdens het aanmelden, heb je mogelijk geen toegang tot alle apps. Hulu is bijvoorbeeld niet beschikbaar buiten de Amerikaanse Amazon Appstore, niet dat Hulu überhaupt gemakkelijk te gebruiken is. We raden je aan onze gids erover te lezen! Het is heel eenvoudig om een ​​hotel-tv te hacken in vergelijking met het opzetten van Hulu. Dat is zeker!

Om een ​​app te installeren die niet beschikbaar is in jouw land, moet je verbonden zijn met de Amazon Appstore van dat land als dat item niet wereldwijd beschikbaar is. Als u dat wilt, klikt u op de link Uw inhoud en apparaten beheren die we zojuist hebben verstrekt en klikt u op instellingen gevolgd door Landinstellingen en Verandering. Natuurlijk moet u uw locatie samen met uw adres wijzigen. Het is het beste om voor dat onderdeel een adresgenerator te gebruiken! Zoek er gewoon een op Google!

Nadat u dit hebt gedaan, wordt u de volgende keer dat u uw Fire TV-stick draait, gevraagd uw accountgegevens op te geven, en dat is alles. Het is het beste om verbonden te blijven met een VPN terwijl u dit doet.

Om een ​​hotel-tv te hacken of om een ​​Fire TV-stick te gebruiken?

Om een ​​hotel-tv te hacken of een Fire TV-stick te gebruiken? Je moet de Fire TV Stick kopen, dat is zeker, maar als je dat eenmaal doet, is dat voor altijd. Het is daar. Het werkt. Al uw apps daar. Zolang je verbonden bent met wifi.

Waar wacht je op? Doe nu mee en vermijd het gedoe met hotel-tv's en hun beperkingen, of dat nu komt door het ontbreken van een smart-tv, beperkte smart-tv of geblokkeerde smart-tv.

Tenzij je wilt worstelen. Doe dan niet mee.

Oh, en als je tv beperkt is in je hotel, laat dan een slechte beoordeling achter! Laten we een einde maken aan deze waanzin!

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me