Hoe de Fire TV Stick in 2019 te jailbreaken (de snelste no-nonsense-methode)

Hoe de Fire TV Stick in 2019 te jailbreaken (de snelste no-nonsense-methode)

Door Michael Smolski, 2019-04-11 12:33:30 in gidsen


Je bent hier omdat je wilt weten hoe je de Fire TV Stick jailbreak in 2019, maar toch trekt elke gids die je erop ziet voor altijd aan voordat het ter zake komt? Dan is deze gids iets voor jou. Het is de snelste no-nonsense methode die je niet door ingewikkelde methoden laat werken die al dan niet werken, afhankelijk van wanneer je het leest. Deze methode werkt elke keer, ongeacht of u de Fire TV Stick of Cube rockt.

Dit is precies hoe je de Fire TV-stick op de snelste no-nonsense manier jailbreakt

 1. Schakel je Fire TV Stick in
 2. Ga naar instellingen.
 3. druk op Mijn Fire TV.
 4. Terwijl je daar bent, ga naar Ontwikkelaarsopties.
 5. Aanzetten Apps van onbekende bronnen samen met ADB-foutopsporing.
 6. Voordat je de Fire TV Stick jailbreakt, wordt je gevraagd je keuze te bevestigen.

Dat alleen al is in zekere zin hoe je de Fire TV Stick kunt jailbreaken. We zullen nu doornemen hoe Kodi te installeren, hoe apps te downloaden en hoe je je apparaat volledig kunt jailbreaken zodat je ook de apps kunt gebruiken die je wilt gebruiken.

In staat zijn om elke gewenste app te downloaden is geen volledige jailbreak

Je bent hier omdat je wilde weten hoe je de Fire TV Stick op de snelste no-nonsense-methode jailbreakt, maar hoewel de meeste handleidingen vermelden hoe apps moeten worden geïnstalleerd, vermelden ze niet dat uw locatie is vaak een grotere limiet, afhankelijk van waar u woont.

Het is geweldig om DAZN op de Fire TV-stick te hebben totdat je het niet kunt bekijken omdat je in het verkeerde land bent.

En dat is waar een VPN binnenkomt.

Een VPN is een virtueel privénetwerk dat u veilig op internet houdt en waarmee u uw locatie virtueel kunt wijzigen.

De meeste gidsen noemen VPN-services alleen vanuit het perspectief van veilig blijven bij toegang tot illegale inhoud via codering. Met PrivateVPN bent u zo veilig als maar kan met 2048-bit codering met AES-256, met dat het hoogste coderingsniveau dat op de markt beschikbaar is. Maar ook vanwege functies zoals Killswitch die uw internet zullen doden als een VPN niet meer werkt, of IPv6-lekbescherming die IP-lekken voorkomt, maar dat is niet waarom we in deze handleiding een VPN vermelden.

We zien dat veel mensen kiezen voor de illegale methode om inhoud te bekijken, omdat er geen legale methode is om bepaalde inhoud te bekijken. Locatie is een groot probleem. En dat is waar een VPN een belangrijke rol speelt.

Met een VPN kunt u vrijwel alle services deblokkeren die op uw locatie worden geblokkeerd, zelfs in China met censuur, als u de juiste VPN-service gebruikt. Het gebruik van een VPN is op veel manieren een manier om de Fire TV Stick te jailbreaken dan wanneer je net apps zou kunnen downloaden.

Wat is de juiste VPN-service voor entertainment? Het is degene met servers die werken met services in plaats van een met de meeste servers. PrivateVPN biedt niet de meeste servers op de markt, maar werkt op de een of andere manier met de meeste Netflix-regio's op de markt. Het werkt ook met services zoals DAZN en Hulu, ongeacht waar u zich bevindt. Het wordt ook geleverd met Stealth VPN om censuur te voorkomen, en het kan direct in de Amazon Appstore worden gedownload.

Dat gezegd hebbende, we weten dat sommige mensen ook Kodi op hun apparaten willen hebben, en we zullen je nu helpen bij het installeren van Kodi op dit moment.

Hoe Kodi te installeren nadat u de Fire TV Stick jailbreakt

Het begint met het zoeken naar een app met de naam Downloader op je Fire TV Stick. downloader is een tool waarmee je kunt downloaden op je Fire TV Stick en in jouw geval een manier om apps te downloaden.

Dit is de snelste no-nonsense methode, dus we zullen meteen het probleem met andere handleidingen vermelden. Ze linken vaak niet naar de directe bron en dat resulteert vaak in ongeldige links.

De snelste methode om de Fire TV Stick tot Kodi te jailbreaken?

 1. Ga naar kodi.tv.
 2. druk op Download.
 3. kiezen Android omdat Fire TV werkt op een aangepaste versie van Android.
 4. Kopieer de link naar ARMV7A (32BIT.)
 5. Open downloader en plak die link erin. Hiermee wordt de meest recente versie van Kodi gedownload.
 6. Installeer het ten slotte.

Als je de Fire TV Stick zo ver wilt jailbreaken als Kodi gaat, is dat het. Zo simpel is het.

Hoe andere apps op een gejailbreakte Fire TV-stick te installeren

Om een ​​Android-app op de Fire TV Stick te installeren, moet u deze kunnen downloaden.

U doet dat door eerst de APK-versie van te vinden, de link ernaar te kopiëren, deze in Downloader te plakken en te installeren

Houd er rekening mee dat niet alle apps die u installeert, goed werken op de Fire TV Stick, omdat niet alle apps hiervoor zijn geoptimaliseerd. Zorg er ook voor dat de bronnen waarvan u downloadt veilig zijn.

Is Jailbreaking the Fire TV Stick legaal?

Er is niets illegaals aan. Het voordeel van Android is de vrijheid om te doen wat je wilt, en de methode die hierin wordt gebruikt, is een methode die door ontwikkelaars wordt gebruikt om hun apps te testen voordat ze openbaar beschikbaar zijn. Daar is niets illegaals aan.

Wat illegaal is, is dat je toegang krijgt tot inhoud die niet gratis beschikbaar is, zonder te betalen. Hoewel de wettigheid daarvan afhankelijk is van uw locatie.

Moet je de Fire TV Stick echt jailbreaken in 2019?

Dat doe je niet.

De Fire TV-stick is een fantastisch platform dat veel meer vrijheid biedt dan de concurrentie doet. Een VPN is vaak veel meer nodig als u toegang wilt tot alle services die u wenst, of het nu DAZN is voor streaming voetbal of Amerikaanse Netflix.

En als u dat wilt, hebben we tal van handleidingen over hoe u services op onze blog kunt deblokkeren!

Zorg ervoor dat je ze bekijkt.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me