Hoe de DAZN-app in niet-ondersteunde landen in te stellen

Hoe de DAZN-app in niet-ondersteunde landen in te stellen

Door Michael Smolski, 25-06-2019 22:12:44 in gidsen


DAZN is geweldig. Het maakt niet alleen het streamen van sport op aanvraag, veel gemakkelijker dan ooit, maar het maakt het ook goedkoper dan ooit afhankelijk van waar je bent. De meeste landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk waar DAZN werd opgericht, worden momenteel niet ondersteund. In deze gids gaan we in op het instellen van de DAZN-app in niet-ondersteunde landen.

Stappen die u moet nemen om de DAZN-app in niet-ondersteunde landen in te stellen

Voordat je de app zelfs krijgt, moet je DAZN voor de gek houden door te denken dat je in een ondersteund land bent. Anders kun je je niet registreren. En over registratie gesproken, u moet een kaart uit een van de ondersteunde landen gebruiken.

Pret? Nee. Maar de besparingen van het hebben van DAZN per jaar kunnen oplopen tot meer dan $ 700. Voor velen is dat veel geld.

Als u de DAZN-app in niet-ondersteunde landen wilt instellen, is dit niet de eenvoudigste gids die u ooit zult lezen, maar het zal het uiteindelijk wel waard zijn en we zullen ons best doen om het als eenvoudige manier uit te leggen als mogelijk.

DAZN voor de gek houden om de DAZN-app in niet-ondersteunde landen in te stellen

Met deze gids, op het moment dat deze DAZN-gids wordt gepubliceerd, werkt deze methode alleen met Amerikaanse, Italiaanse, Canadese DAZN. Dat zijn in elk geval 2 DAZN-locaties meer dan in enige andere gids, maar we werken eraan om alle DAZN-locaties te laten werken omdat elke locatie iets unieks heeft, of het nu gaat om een ​​extra sport of een competitie / federatie zoals de UFC of NBA.

De sleutel? Een VPN.

Als je ooit een van onze andere handleidingen leest, weet je dat het meestal neerkomt op de VPN-service die je gebruikt. Met VPN-services kunt u uw locatie wijzigen zonder te verplaatsen. En dat is het belangrijkste element als u de DAZN-app in niet-ondersteunde landen wilt instellen.

PrivateVPN is een van de weinige VPN-services die DAZN ondersteunen. In onze app, die zowel beschikbaar is op Android, Apple, desktop en Amazon Fire TV-apparaten, ziet u een tabblad met servers die DAZN ondersteunen. Maak verbinding met een van hen en DAZN wordt voor de gek gehouden.

Dat is de eerste stap als u de DAZN-app wilt instellen in niet-ondersteunde landen.

EEN HANDIGE TIP: wanneer er meer DAZN-locaties beschikbaar komen, worden deze toegevoegd aan het tabblad DAZN, wat betekent dat u toegang hebt tot nog meer DAZN-locaties.

Een DAZN-account maken om de DAZN-app in niet-ondersteunde landen in te stellen

Dit is het moeilijkste deel van deze handleiding.

Als u de DAZN-app in niet-ondersteunde landen wilt instellen, hebt u een kaart van een ondersteund land nodig voor registratie.

Of dat nu uit de VS, Canada of Italië komt.

Het goede nieuws is dat je tenminste keuzes hebt. Als het gaat om het opzetten van Hulu, werkt alleen een Amerikaanse kaart.

Ons advies voor het krijgen van een kaart uit een van deze regio's?

  1. Vraag iemand die er een heeft. Vraag of ze je het laten gebruiken. Anders, bied aan om ze te betalen of om de dienst te delen.
  2. Ontvang een virtuele prepaidkaart uitgegeven in een van de genoemde regio's.
  3. Ontvang een prepaid kaart uitgegeven in een van de genoemde regio's.

De tweede optie is misschien de snelste, omdat u virtuele prepaidkaarten die met services werken vrij eenvoudig op internet kunt vinden. De sleutel is om geld op een dergelijke account te hebben. Als u dit niet doet, kunt u zich niet aanmelden en kunt u de DAZN-app dus niet instellen in niet-ondersteunde regio's.

Heb een DAZN-account + toegang tot PrivateVPN? Dat zou je DAZN in je webbrowser moeten laten kijken, maar op iPhone-apparaten of de Amazon Fire TV Stick moet je de DAZN-app instellen. En we gaan er nu op in.

Hoe de DAZN-app in niet-ondersteunde landen in te stellen als het gaat om Apple-apparaten

Als u de DAZN-app in niet-ondersteunde landen op Apple-apparaten wilt instellen, moet u zich eerst afmelden bij uw iCloud-account op uw huidige apparaat.

Nadat u dat hebt gedaan, maakt u een nieuwe, gebaseerd op een van de eerder genoemde locaties.

Hiermee kunt u de DAZN-app instellen in niet-ondersteunde landen.

Zorg ervoor dat u de locatie op uw huidige account niet wijzigt. Dat zal ertoe leiden dat je alles verliest!

De DAZN-app instellen in niet-ondersteunde landen als het gaat om Android-apparaten

Als het gaat om Android-apparaten, heeft Google een eenvoudige gids gemaakt over het wijzigen van de locatie van uw Google Play Store.

Op Android-apparaten is het echter vrij eenvoudig om DAZN vanuit uw webbrowser te bekijken. Selecteer gewoon Desktop Site in uw webbrowser.

De DAZN-app instellen in niet-ondersteunde landen als het gaat om Amazon Fire TV Stick-apparaten

  • Om DAZN op uw Fire TV Stick te downloaden, gaat u naar uw huidige Amazon-account in de webbrowser.
  • kiezen accounts & lijsten, gevolgd door Beheer uw account en inhoud.
  • Wijzig uw regio in de VS..
  • Selecteer op uw Amazon Fire TV-apparaat instellingen gevolgd door Mijn rekening.
  • Uitschrijven en log opnieuw in op uw account.

Van tijd tot tijd ondervinden sommige mensen problemen bij het downloaden van de app nadat ze hun regio hebben gewijzigd. Iets dat het probleem kan oplossen, is het verwijderen van uw huidige betaalmethode. Als dat niet werkt, moet u mogelijk een nieuwe betaalmethode toevoegen, hetzij van een virtuele kaart of een fysieke kaart. Uitgegeven in de VS. (Er worden geen kosten in rekening gebracht. Amazon doet dit ter verificatie.)

Zo kunt u de DAZN-app instellen in niet-ondersteunde landen

Mensen hebben de neiging om gratis streaming-sites op internet te gebruiken omdat hun land een beperkte dekking heeft of omdat ze hun dure tv-pakket niet kunnen betalen / rechtvaardigen. DAZN lost deze problemen op met een uiterst betaalbare versie van $ 9,99 per maand.

En het beste? Met deze gids over het instellen van de DAZN-app in niet-ondersteunde landen, ontdekte u ook hoe u uw regio's op DAZN kunt wijzigen. En dat betekent dat je meer DAZN kunt kijken dan alle anderen die er zijn.

Als je deze gids nuttig vond, dan zul je ook gidsen vinden over toegang tot meer Netflix-inhoud of het gebruik van Hulu interessant, met vele andere geweldige gidsen op onze blog.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me