Hoe de Alluc-add-on op Kodi – 2018 te installeren – de eenvoudigste manier

Hoe de Alluc-add-on op Kodi - 2018 te installeren - de eenvoudigste manier

Door Michael Smolski, 22-01-2018 10:54:29 in Entertainment
Wil je de Alluc-add-on op Kodi installeren? Super goed. Het is een website voor het delen van links die links biedt naar bijna elk type video dat beschikbaar is op internet. We hebben het over 80 miljoen video's. Het is als een zoekmachine, maar dan voor video's. Kodi daarentegen is een van de populairste open-source mediaspelers. Het is ook bijna onmogelijk om de Alluc-add-on op Kodi te installeren als u probeert te zoeken hoe u dit op Google kunt doen. Je krijgt een groot blogbericht. Het ziet er nuttig uit. Maar het werkt niet. Daarom hebben we besloten om onze eigen versie van deze blogpost te maken die u zal helpen de Alluc-add-on op Kodi te installeren die echt werkt.


Hoe de Alluc-add-on op Kodi - 2018 te installeren - de eenvoudigste manier

Maar voordat we ingaan op hoe het te installeren, moet u een paar dingen weten.

Is Alluc legaal? Is het legaal om de Alluc-add-on op Kodi te installeren?

De meeste landen zijn het erover eens dat het downloaden en hosten van iets illegaal is. Alluc host niets. Het is slechts een map met links naar sites die inhoud hosten. Dat betekent dat het volledig legaal is om het te gebruiken.

Het is de inhoud die u vindt die ertoe doet. Als je Alluc op Kodi wilt installeren om illegale inhoud te gebruiken, kan dat illegaal zijn, "misschien" omdat het alleen afhangt van waar je woont. Alluc biedt koppelingen naar inhoud die u vervolgens kunt streamen. Een deel ervan is legaal. Sommigen niet. In de meeste landen is het nog steeds legaal om illegale inhoud te bekijken, zoals in inhoud waarvoor de uploader geen rechten heeft, maar waar je geen downloads of hosting voor nodig hebt, maar gewoon tijdelijk opslaat.

Streaming en wetgeving veranderen echter langzaam over de hele wereld, en afhankelijk van waar je bent, zullen regels verschillen. Streaming en legaliteit is een complex onderwerp. In de EU is het sinds 2017 illegaal om content te streamen die niet legaal is op een website waar je naar kijkt, als je weet dat deze er niet legaal is. Je wordt niet gestraft alsof je een misdrijf hebt begaan, maar er is een mogelijkheid dat de eigenaar van de rechten je aanklaagt. Het zou vergelijkbaar zijn met wanneer je muziek van je vrienden via Bluetooth kreeg toen je jonger was. Het was niet legaal, maar je ging geen ernstige gevolgen aan.

Nu onderschrijft PrivateVPN het gebruik van illegale inhoud niet, maar informeert alleen over wat legaal is en niet legaal, en wat de gevolgen kunnen zijn.

Afhankelijk van waar je bent en wat je wilt doen, is het misschien niet verstandig om Alluc op Kodi te installeren.

Wat als u niet weet of het legaal is

De EU-wet stelt dat als je je bewust bent van het feit dat je iets illegaals streamt, je de wet overtreedt. Wat als u niet weet of iets legaal is of niet?

Als je ervoor kiest je risico te nemen, moet je gecodeerd blijven. Internetproviders volgen uw activiteit online. De overheid doet dat soms ook. Oh, en als je in een hotel of in een appartement bent, doe het ook. Nou, tenzij je gecodeerd bent.

En hoe blijf je gecodeerd? U gebruikt een virtueel privénetwerk dat ook een VPN wordt genoemd. Het is prive. Het is virtueel. Zodra u er verbinding mee maakt, wordt uw IP gewijzigd. Maar alles wat je doet en toegang hebt, is ook gecodeerd en kan niet worden gezien door de overheid, internetprovider of degene die verantwoordelijk is voor de internetverbinding waarmee je bent verbonden. En u kunt zelfs uw locatie wijzigen zonder te verplaatsen wanneer u bent verbonden met een VPN.

PrivateVPN wordt geleverd met AES 256-bit codering van militaire kwaliteit met 2048-bit DH-sleutel. Je weet waarschijnlijk niet wat dat betekent behalve de De Amerikaanse overheid gebruikt hetzelfde beveiligingsniveau. En ze moeten veel veiliger blijven dan jij. Nou, we hopen van wel.
Hoe de Alluc-add-on op Kodi - 2018 te installeren - de eenvoudigste manier
Meer over het installeren van een VPN nadat u hebt geleerd hoe u de Alluc-add-on op Kodi installeert.

De eenvoudigste manier om de Alluc-add-on op Kodi te installeren

De meeste blogberichten over dit onderwerp vertellen je dat als je de Alluc-add-on op Kodi wilt installeren, je een bepaalde repository moet downloaden. Je zou dat kunnen doen. We hebben zeker verschillende repositories geprobeerd die beweerden het aan te bieden om te zien welke het beste is om te gebruiken, maar het lijkt erop dat vrijwel niemand zelfs maar werkt.

Ze werken niet, of ze werken wel als je ze eenmaal hebt gedownload, maar ze hebben helemaal geen tekenen van Alluc. We hebben 5 verschillende repositories geprobeerd. 3 van hen werkten niet. 2 had geen Alluc-add-on.

Een van hen die werkte, vereiste een download van een andere repository nadat u één ademhalingsapparaat had gedownload. Het leek veelbelovend. Totdat, nee. Alluc was daar.

Maar toen kwam er een vonk. Een gedachte. “Waarom moet je toch al deze repositories installeren??"Misschien zijn dit alleen gesponsorde berichten die worden gebruikt om mensen een repository te laten downloaden. En toen kwam het gewoon.

Waarom zou ik een repository gebruiken als je zonder problemen zip-bestanden rechtstreeks vanuit Kodi kunt installeren?

Iedereen probeerde het gemakkelijk te ingewikkeld te maken.

Zo doe je het:

 • Open Kodi. Nou ja, natuurlijk moet je dat doen als je de Alluc-add-on op Kodi wilt installeren.
 • Ga in Systeem. Het is een tandwielpictogram boven aan het scherm. Het lijkt meer op een instellingen knop dan een Systeem knop, maar we houden ons eraan Systeem.

Hoe de Alluc-add-on op Kodi - 2018 te installeren - de eenvoudigste manier

 • Onderaan het scherm zal er ook een zijn Systeem knop. Druk erop. Ga naar Add-ons. druk op Onbekende bronnen.
 • Vervolgens moet u Kodi verlaten en naar een webbrowser gaan, idealiter op uw computer en naar deze link gaan: https://kodi-addons.club/addon/plugin.video.alluc.api/1.2.10
 • Download Alluc vanaf daar.

Als alternatief kunt u zoeken naar Alluc Kodi.zip op internet als die link niet meer werkt of zo.

Deze methode bespaart u veel moeite door verschillende repositories te doorlopen die niet hebben wat u wilt, in dit geval Alluc.

Hoe de Alluc-add-on op Kodi op een computer te installeren

 • Nadat u hebt gedownload Alluc.zip, controleer waar het zich bevindt.
 • Ga vervolgens terug naar Kodi en druk op Add-ons gevolgd door Installeren vanuit zipbestand.
 • Daar moet je de locatie van vinden Alluc.zip.
 • Als je het eenmaal hebt gevonden, druk je erop en dat is het.

Als u de wilt installeren Alluc add-on op Kodi, het is eigenlijk zo simpel.

Hoe de Alluc-add-on op alle andere apparaten te installeren

 • Als u uw telefoon gebruikt, kunt u deze ook op een computer installeren. Eigenlijk op elk apparaat waar je gemakkelijk dingen van kunt downloaden.
 • Maar op andere apparaten moet u mogelijk een USB-schijf op uw computer aansluiten en Alluc.zip er rechtstreeks op overbrengen.
 • Om dat te doen, moet u de USB-schijf aansluiten op uw Kodi-apparaat. En ga dan naar Add-ons gevolgd door Installeren vanuit zipbestand, en dat USB-station en Alluc.zip lokaliseren. Ten slotte moet je erop drukken, en dat is het.

Hoe een VPN te installeren

Als je een Amazon Fire Stick gebruikt, is er een uitleg over hoe je dit kunt doen in ons recente bericht. Als je iets anders hebt dan de Fire Stick, het mobiele apparaat of een computer, dan is er ook een gids hierover, bekijk het.

Maar als u een mobiel apparaat of een computer heeft, is het uiterst eenvoudig.

 • Eerst moet u naar de PrivateVPN-website gaan en rechtsboven in het scherm op de knop Kopen klikken.
 • Je moet dan een paar details invullen.
 • Ten slotte moet u naar het gedeelte Downloaden onderaan de pagina gaan of in plaats daarvan naar uw app store gaan en zoeken naar PrivateVPN.
 • Installeer het.
 • Maak er verbinding mee.

Hoe de Alluc-add-on op Kodi - 2018 te installeren - de eenvoudigste manier
En dat is het.

Conclusie - Het is eenvoudig om de Alluc-add-on op Kodi te installeren

Het is heel eenvoudig, als je eenmaal geen opslagplaatsen gebruikt die geen Alluc hebben. Download het direct en u bespaart veel tijd.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me