Hoe DAZN in het VK te bekijken (op alle apparaten)

Hoe DAZN in het VK te bekijken (op alle apparaten)

Door Michael Smolski, 24-08-2018 23:05:29 in Entertainment


Wil je weten hoe je DAZN in het VK kunt bekijken? Natuurlijk doe je dat, DAZN is als de Netflix van live sport, waar je alles kunt bekijken, van de MLS tot de Champions League.

In feite elimineert DAZN plus Netflix / Hulu de noodzaak voor een tv-abonnement alsof je je sport hebt en je je tv-shows hebt & films, u kunt kijken wat u maar wilt, waar u maar wilt wanneer u maar wilt. Geweldig leven, he?

Er is maar één probleem. DAZN werkt alleen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Canada en Japan. Hoewel het werd opgericht in het VK ... werkt het niet in het VK, daarom ben je hier op zoek naar hoe je DAZN op alle apparaten in het VK kunt bekijken..

En gelukkig is er een manier, en die zullen we vandaag delen.

Wat is er zo geweldig aan DAZN waardoor je wilt weten hoe je DAZN in het VK kunt bekijken?

Uw tv-aanbieder biedt u mogelijk verschillende sportkanalen, maar geen van deze kanalen biedt u elk sportevenement dat u wilt bekijken.

Wil je Torres, Iniesta en Podolski in Japan zien spelen? Niet op de meeste kanalen. DAZN? Hiermee kunt u niet alleen de hoogste divisie bekijken, maar ook de tweede en de derde competitie.

DAZN is een platform waarmee je nu naar elke sport kunt kijken in plaats van selectief te moeten zijn vanwege de beperkte keuze van de tv-aanbieder die je extra in rekening brengt voor een pakket met meer sportkanalen.

Ronaldo die enkele dagen geleden tekende bij DAZN als hun wereldwijde ambassadeur verklaarde dat: "De wereld verandert en dankzij een innovatieve aanpak neemt DAZN barrières voor sportfans weg."

En het is waar dat DAZN problemen oplost.

Hoe DAZN in 2018 in het VK te bekijken?

Aan het einde van de dag komt het allemaal neer op je locatie vanwege rechten. DAZN heeft geen rechten om de sporten te spelen die ze overal hebben, en totdat ze dat doen, zullen ze niet in staat zijn om uit te breiden naar het Verenigd Koninkrijk waar ze al in zijn ... en werken ze aan het helpen van andere landen om DAZN te bekijken.

Om DAZN in het VK te bekijken, moet u zich buiten het VK bevinden en in een van de landen die DAZN ondersteunt. U moet Canada, Italië, Oostenrijk of Duitsland zoeken.

Moet je daarheen vliegen? Nee. Maak je daar geen zorgen over.

Maar je hebt DAZN nodig om te denken dat je niet in het VK bent als je het wilt bekijken.

Hoe overtuig je DAZN dat je niet in het VK bent, maar in een van de werkende landen? Door een VPN te gebruiken.

Een VPN is een virtueel particulier netwerk.

Hiermee kunt u virtueel in een ander land zijn.

Maar...

Om DAZN in het VK te bekijken, heb je de juiste VPN nodig, anders werkt het niet. Verbinding maken met een server in Canada is niet voldoende. U krijgt gewoon dit bericht...

U moet verbinding maken met een server in een land dat DAZN ondersteunt, maar u moet ook verbinding maken met een server die werkt met DAZN. En er zijn er niet veel. DAZN doet geweldig werk in het voorkomen van het gebruik van VPN's en tenslotte, net als Hulu, moeten ze dat vrijwel doen omdat hun rechten om content uit te zenden beperkt zijn tot verschillende landen.

PrivateVPN ondersteunt DAZN. U meldt zich aan met ons proces van 30 seconden, wat vrij eenvoudig is om te doen. En dan, nou, nadat je onze client hebt gedownload die je kunt downloaden zoals Amazon Fire TV Stick, Android, iOS, Windows en Mac, maak je verbinding met onze server en bekijk je DAZN in het VK.

Maar natuurlijk werken onze servers niet met DAZN. De meeste services ondersteunen helemaal geen DAZN. Wij doen. Gewoon niet op elke server.

U moet verbinding maken met onze Canada - Toronto 2-server.

Als je dat eenmaal hebt gedaan, spijt het ons voor iedereen die bij je woont omdat je te allen tijde niet beschikbaar bent.

De app op uw apparaat krijgen is echter een extra stap, want hoewel het geen probleem is op de website op een computer, kan het op uw mobiele apparaat zijn.

Je kunt DAZN buiten het VK in 2018 echter niet bekijken op de Chromecast

DAZN werkt in 2018 niet buiten het VK voor u op een Chromcast als hoewel Chromecast is gemaakt door Google, biedt het geen ondersteuning voor de installatie van Android-apps, wat betekent dat u geen VPN kunt installeren en dat de Chromecast u niet als iemand in Canada ziet en voorkomt dat u de service gebruikt.

Daarom moet je overschakelen naar de Amazon Fire TV Stick.

Hoe DAZN in het VK te bekijken op de Amazon Fire TV Stick

Het enige dat u op dit moment belet om DAZN in het VK op de Amazon Fire TV-stick te bekijken, is het ontbreken van de DAZN-app op uw Fire TV-stick.

En eerlijk gezegd, dit is waar de beste optie zou zijn om verbinding te maken met de Duitse Amazone, want om de app voor jou beschikbaar te maken zodat je DAZN in het VK kunt bekijken op de Amazon Fire TV Stick, moet je Amazon Appstore zijn in een van de landen waar Amazon een speciale appstore heeft.

 • Om het in te stellen, moet u naar uw Amazon-instellingen in uw webbrowser gaan door op te drukken Jouw rekening en gaan naar Uw inhoud en apparaten beheren.
 • U moet dan op drukken voorkeuren waar u uw huidige regio ziet samen met een Verandering knop ernaast.
 • Druk hierop en ga naar Duitsland.
 • Daar moet je een Duits adres opgeven. Zoek in plaats van het goed te maken naar een 'Duitse adresgenerator' op Google. Het bespaart u veel tijd omdat u een geldig adres moet opgeven.
 • Nadat u deze stap hebt voltooid, moet u uw apparaat opnieuw registreren wanneer u het inschakelt, maar u ziet de DAZN-app.
 • En download daarna de PrivateVPN-app in de Amazon Appstore en maak verbinding met onze Toronto 2-server.

Zo kijk je DAZN in het VK op de Amazon Fire TV Stick.

Hoe DAZN in het VK te bekijken op Android

Op Android kunt u zoeken naar "DAZN.apk" op Google als u te lui bent om dit proces te doorlopen en de app installeren met beschikbare ontwikkelaaropties. Maar dat is geen veilige methode, want de app kan worden aangetast.

 • Om het land van je Play Store te wijzigen, moet je naar gaan payments.google.com en klik op instellingen.
 • Daar drukt u op de land tab en druk op doorgaan.
 • kiezen Duitsland als een land en zoek een 'Duitse adresgenerator' op Google en geef dat adres op.
 • Het bespaart u tijd omdat het geldig is. Dien dat in en ga tenslotte in instellingen op uw apparaat gevolgd door Apps waar u moet vinden Google Play Store en druk op Forceer stop gevolgd door drukken opslagruimte en op de knop in hoofdletters klikken VERWIJDER GEGEVENS.

Herhaal de laatste stap meerdere keren als DAZN niet wordt weergegeven en download daarna PrivateVPN en maak verbinding met de Toronto 2-server, en zo kijk je DAZN in het VK op Android.

Hoe DAZN in het VK te bekijken op iOS-apparaten

Dit is veel gemakkelijker op Apple-apparaten dan op Android-apparaten, behalve dat je voorzichtig moet zijn, want als je alleen maar van locatie probeert te dupliceren, zoals op Android, zul je alle apps kwijt die je ooit hebt gehad.

 • De eerste stap om DAZN in het VK op iOS-apparaten te bekijken, is uitloggen bij uw huidige iCloud-account.
 • Ten tweede, ga in instellingen gevolgd door iCloud waar een knop komt voor het maken van een nieuwe Apple ID.
 • Maak het, maar met een Duits adres.
 • Opnieuw moet u zoeken naar een "Duitse adresgenerator" op Google en een Duits adres opgeven.
 • Daarna kun je DAZN vinden in de Apple App Store, ook al ben je in het VK.

Daarna hoeft u alleen nog PrivateVPN te installeren en verbinding te maken met onze Toronto 2-servers.

Natuurlijk, als u terug wilt overschakelen naar het VK om later exclusieve UK-apps te downloaden, logt u gewoon in op uw andere account.

Stop met illegaal zijn tijdens het kijken in slechte kwaliteit - bekijk DAZN in het VK

Het is niet zo dat iedereen hebzuchtig is en niet wil betalen. Het is dat de meeste dingen die mensen willen bekijken, niet beschikbaar zijn en de enige plaats waar ze kunnen vinden dat inhoud op internet staat en van slechte kwaliteit is.

Als je met PrivateVPN toegang hebt tot DAZN in het VK, kun je alle sportevenementen bekijken die je leuk vindt, in hoge kwaliteit en legaal.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me