Hoe DAZN in Europa op alle apparaten te bekijken

Hoe DAZN in Europa op alle apparaten te bekijken

Door Michael Smolski, 2018-10-16 09:53:15 in Entertainment


Sport is mooi, en DAZN ook. In staat zijn om live sport te kijken die je eigenlijk wilt in plaats van te veel betalen voor abonnementen die je favoriete team niet laten zien omdat het niet goed genoeg is, nou dat is geweldig. Als u in plaatsen zoals Canada woont. Maar de meeste mensen in Europa kunnen DAZN niet bekijken. Vandaar de vraag hoe je DAZN op alle apparaten in Europa kunt bekijken.

Afhankelijk van uw apparaat, zullen de stappen verschillen, maar hoe dan ook, u kunt vrijwel DAZN bekijken in Europa op alle apparaten, nou ja, tenzij u de Chromecast gebruikt die deze methode niet ondersteunt.

Om DAZN in Europa te bekijken, moet u eerst een DAZN-account maken

DAT IS NIET GEMAKKELIJK!

Zie, DAZN maakt het net als Hulu moeilijk voor mensen om een ​​account aan te maken. En als u geen account kunt maken, kunt u DAZN niet gebruiken. De andere stappen zijn in vergelijking hiermee vrij eenvoudig.

Om DAZN in Europa te bekijken, hebt u een Canadese kaart nodig. Later kan het ook gewoon een Duitse of Italiaanse kaart zijn waar we het later over zullen hebben, maar momenteel, om dit te laten werken, heb je een Canadese kaart nodig.

Het hoeft niet van een bank te zijn. Koop een prepaid kaart en het zou moeten werken. Canadezen zijn echter geweldige mensen. Vraag gewoon iemand om te helpen. U kunt het ook proberen met een virtuele kaart. Hoe dan ook, je hebt een Canadese kaart nodig.

En zodra je er een hebt, maak je een account aan. We hoeven niet uit te leggen hoe we dat moeten doen, toch??

Behalve dat je pas een account kunt maken als je hebt toegepast wat we in de volgende stap zullen vermelden, omdat DAZN je zal vertellen dat het niet beschikbaar is in jouw land.

Om DAZN in Europa te bekijken, moet u het laten denken dat u zich in een ondersteund land bevindt

Sport streaming is een enorme markt, en goed, in een wereld waar BT meer dan een miljard betaalde voor Champions League-rechten in het VK, als BT wist dat mensen Champions League met DAZN in het VK kunnen bekijken, nou, dat zou niet goed eindigen. Daarom blokkeert DAZN hun service aan mensen die zich niet in ondersteunde regio's bevinden.

Maar als het je lukt om in een niet-geblokkeerde regio te zijn, werkt DAZN. En een VPN is hoe je jezelf in een niet-geblokkeerde regio plaatst. U hoeft alleen maar verbinding te maken met een server in Canada, en boem, DAZN zal werken.

Behalve dat DAZN een van de meest niet-ondersteunde platforms is van VPN's. Het is extreem moeilijk om een ​​werkende VPN met DAZN te vinden. Canadese servers zijn niet zo populair als het is.

PrivateVPN? Het is een van de weinige VPN-servers die DAZN ondersteunen.

Enkele andere voordelen van PrivateVPN? Werkende Amazon Prime-servers en de meeste Netflix-regio's op een VPN. Wat VPN betreft, is PrivateVPN het complete entertainmentpakket.

We hebben gezegd dat je in de laatste stap iets moet toepassen om je te registreren, en dat ding is een VPN.

Maar hoe zit het met het installeren van de DAZN-apps om DAZN in Europa op alle apparaten te bekijken?

Hoe DAZN in Europa te bekijken op de Amazon Fire TV Stick / Cube

Nadat u een DAZN-account en PrivateVPN op uw Fire TV Stick / Cube hebt geïnstalleerd, wat u kunt doen door ernaar te zoeken, net als elke andere app, moet u de DAZN-app installeren.

Dit is echter problematisch, aangezien Amazon een bepaald nummer van de Amazon Appstore heeft, en nou, Canada heeft er geen, wat betekent dat het moeilijk is om DAZN te downloaden.

Om DAZN te downloaden om DAZN in Europa te bekijken op de Amazon Fire TV Stick / Cube, moet je je locatie wijzigen om in Duitsland te zijn, waar DAZN wordt ondersteund maar waar PrivateVPN nog geen werkende DAZN-server heeft. Dit heeft geen enkele invloed omdat je alleen de app nodig hebt.

  • Als u uw locatie in Duitsland wilt wijzigen, moet u eerst naar de Amazon-website gaan. Ervan uitgaande dat u een Britse winkel heeft, zou u een moeten zien Jouw rekening tab. Als u bent verbonden met een andere winkel, kan dat er iets anders uitzien.
  • Klik hoe dan ook op wat er rondom je naam staat, gevolgd door op te drukken Inhoud & apparaten waar u uw adres moet bijwerken om in Duitsland te zijn.
  • U moet ook betaalkaarten voor andere regio's verwijderen totdat u DAZN downloadt. Anders is er mogelijk een probleem met het downloaden van de DAZN-app. En helaas kun je DAZN niet in Europa of waar dan ook rechtstreeks op de Fire TV Stick bekijken vanuit de webbrowser.
  • Nadat je dat hebt gedaan, moet je ingaan instellingen op je Fire TV Stick / Cube gevolgd door Mijn rekening en bij Uitschrijven. Na enkele ogenblikken moet je je Amazon-gegevens opnieuw opgeven, maar je zult de DAZN-app kunnen zien.

Hoe DAZN in Europa op iOS-apparaten te bekijken

Heb je die nieuwe iPhone XS? Het maakt niet uit. U kunt DAZN op alle iOS-apparaten bekijken.

Je moet natuurlijk een account op DAZN en PrivateVPN hebben geïnstalleerd, maar je moet ook de winkel van je Apple App Store veranderen.

In dit geval moet u dit wijzigen om zich in Canada te bevinden.

Maar maak een nieuw account. Als u de locatie van uw winkel op uw huidige account wijzigt, verliest u alles. Maakt u zich geen zorgen, u kunt later weer overschakelen naar uw andere account,.

Om een ​​nieuw account aan te maken, logt u natuurlijk eerst uit bij uw huidige iCloud-account en gaat u naar het tabblad iCloud in Instellingen waar u een knop ziet over het maken van een nieuw account. Je deed het eerder. Je weet hoe het moet. Zorg ervoor dat uw adres zich in Canada bevindt. Je kunt daarvoor een adresgenerator op Google gebruiken.

Nadat je een account hebt, download je DAZN en ben je klaar om DAZN in Europa te bekijken!

Hoe DAZN in Europa te bekijken op Android

Om DAZN in Europa op Android te bekijken na een DAZN-account te hebben en PrivateVPN te gebruiken, hoeft u alleen de locatie van uw winkel te veranderen.

Ga naar payments.google.com en klik op instellingen gevolgd door de land tab. Selecteer Canada en geef een Canadees adres op. Dien in en ga naar instellingen op uw apparaat gevolgd door Apps waar u moet vinden Google Play Store en druk op Forceer stop.

Terwijl nog steeds in instellingen ga naar opslagruimte en klik op de knop in hoofdletters die staat VERWIJDER GEGEVENS.

Dat zou DAZN beschikbaar moeten maken, en zo niet, speel dan met het wissen van gegevens en het indrukken van Force Stop.

Bekijk DAZN in Europa op alle apparaten

DAZN kijken in Europa op alle apparaten is niet moeilijk, net zoals het niet moeilijk is in de VS. Op voorwaarde dat u de juiste hulpmiddelen en informatie voor u heeft. Dit bericht bevat alle informatie die je nodig hebt.

En als u nog steeds wat hulp nodig hebt, neem dan contact op met onze bekroonde klantenondersteuning en wij zullen u helpen.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me