Hoe DAZN in de VS op alle apparaten te bekijken (in 2018)

Hoe DAZN in de VS op alle apparaten te bekijken (in 2018)

Door Michael Smolski, 27-08-2018 15:33:14 in Entertainment


Wil je DAZN in de VS bekijken? Hmm. Dit had je toch niet verwacht? Het feit dat je in de VS woont maar DAZN niet kunt bekijken wanneer je toegang hebt tot vrijwel alle inhoud op deze planeet... Nou, nu weet je hoe het voelt om een ​​Europeaan te zijn als het op inhoud aankomt. En niet alleen Europen, maar vrijwel iedereen van buiten de VS..

Maar we zijn hier om u te helpen DAZN in de VS op alle apparaten te bekijken. Dat is wat we doen. We helpen mensen die te maken hebben met inhoudsbeperkingen. In dit geval bent u het, de persoon die toegang heeft tot Hulu en Netflix en de rest, maar geen toegang heeft tot DAZN dat beschikbaar is in het naburige Canada.

Oh, en als je hier per ongeluk bent, DAZN is de Netflix van live sport. Vrijwel elk sportevenement dat je misschien wilt bekijken is er.

Dus hoe kijk je naar DAZN in de VS op alle apparaten?

Allereerst moet je uitzoeken waar het beschikbaar is, want het is duidelijk niet in de VS. We hebben Canada al genoemd, maar ook Oostenrijk, Duitsland, Japan en Italië worden ondersteund.

Optie A? Je koopt een ticket en je vliegt naar het land. Maar als je gaat vliegen om een ​​wedstrijd te zien, kun je net zo goed naar de echte wedstrijd vliegen en in het echt kijken.

Maar je gaat natuurlijk niet naar een land vliegen om DAZN te gebruiken. Dit bericht gaat over het bekijken van DAZN in de VS op alle apparaten, niet over het kijken naar DAZN. Maar je moet wel in een door DAZN ondersteund land zijn. Behalve dat je fysiek niet in een door DAZN ondersteund land hoeft te zijn. Het gaat erom dat DAZN denkt dat u zich in een ondersteund land bevindt.

En dit is waar een VPN in het spel komt.

Een VPN is een virtueel privénetwerk waarmee u locaties op internet kunt wijzigen. Met een VPN kun je in Canada zijn zonder er bijvoorbeeld te zijn.

PrivateVPN? Wij zijn een VPN-bedrijf. Waarom ons gebruiken? Nou, omdat het niet alleen gaat om verbinding maken met een VPN-server zoals Canada en het gebruik van DAZN. Het lukt niet. In feite werkte DAZN niet altijd op onze servers. Maar dat doet het nu. Als u DAZN op alle apparaten in de VS wilt bekijken, als u PrivateVPN gebruikt en verbinding maakt met onze Toronto 2-server, werkt dit in plaats van dat er een bericht wordt weergegeven om uw VPN-service uit te schakelen.


Maar we ondersteunen niet alleen DAZN. We vertragen u ook niet door te investeren in betere internetcapaciteit die we krijgen door het grootste deel rechtstreeks van IP-transitproviders te kopen in plaats van sites te hosten die beperkingen stellen. Er wordt niet vaak over gesproken wat VPN-diensten betreft, maar als het gaat om streaming, is het enorm belangrijk!

Maar als je internet slecht is, is streaming in HD hoe dan ook geen geweldig idee. We helpen je alleen als je internetverbinding al goed genoeg is.

Waarom niet gewoon een gratis VPN-service krijgen? Ten eerste omdat je hoogstwaarschijnlijk alleen een server in de VS krijgt waar DAZN niet wordt ondersteund, maar ook omdat gratis services investeren in internetcapaciteit van hosting-sites en vol verkeer zijn vanwege het feit dat ze gratis zijn, zal je stream buffer of niet weergegeven in de gewenste kwaliteit. Let zelfs niet op dat hoewel gratis VPN-servers in de eerste plaats niet met DAZN zullen werken.

We zijn gekozen als de beste VPN-service, wat betekent dat je niet te veel betaalt terwijl je DAZN kunt bekijken, in tegenstelling tot je vrienden. Tenzij u genoeg om hen geeft om de oplossing met hen te delen, zodat ze kunnen stoppen met teveel betalen voor kabel-tv die niet genoeg biedt.

Maar u moet een paar dingen doen om DAZN in de VS op alle apparaten te bekijken

Als je in een webbrowser op een computer bent, gaat het prima, maar als je eenmaal de Amazon Fire TV Stick hebt bereikt of de iOS-app (iPhone) of de Android-app wilt downloaden, ontstaan ​​daar echte problemen.

Het opzetten van PrivateVPN is eenvoudig. Registratie is een proces van 30 seconden en het downloaden van de app is op elk apparaat helemaal geen probleem. Maar u kunt DAZN niet downloaden in niet-ondersteunde landen, tenzij u extra stappen uitvoert, afhankelijk van waar u het wilt bekijken.

Er is echter een vangst als je DAZN in de VS op alle apparaten wilt bekijken

Het aanmeldingsproces is het probleem omdat uw kaart moet worden uitgegeven in het land waar DAZN wordt ondersteund. Daarvoor is een in Canada uitgegeven virtuele kaart waarschijnlijk de beste keuze. Er is genoeg beschikbaar op internet. Je kunt ook een prepaidkaart krijgen of gewoon een vriend vragen.

Wat je ook doet, je moet het uitzoeken.

Hoe DAZN in de VS te bekijken op de Fire Tv Stick / Cube

De Fire TV Stick is de beste opname als je DAZN in de VS op je tv wilt bekijken. Kijken op een telefoon of laptop is geweldig, maar wanneer je vrienden langskomen, wil je de ultieme ervaring. DAZN levert dat.

Het verkrijgen van de DAZN-app is echter een probleem. Natuurlijk kun je technisch gezien een DAZN.apk op je Fire TV Stick downloaden via je internetbrowser, maar dat installeert een telefoonversie van de app die niet correct wordt weergegeven.

De Fire TV Stick is in feite de moeilijkste om de app te krijgen.

 • Het proces begint allemaal wanneer u naar de Amazon-website op uw computer gaat en op drukt Account & lijsten dat tabblad dat u krijgt met uw Amerikaanse account.
 • Daar zie je een sectie met Inhoud & apparaten. U moet uw adres bijwerken naar een in Duitsland. Zorg ervoor dat u een echt adres gebruikt, anders kan Amazon u vertellen dat er een probleem is met uw adres wanneer u DAZN probeert te downloaden. Zoek gewoon naar een adresgenerator.

Waarom een ​​adres in Duitsland? Net zo Canada heeft geen exclusieve winkel voor de Amazon Appstore zoals de VS of Duitsland. En omdat Duitsland DAZN ondersteunt, is DAZN daar beschikbaar in de Amazon Appstore.

 • Je moet je Fire TV Stick of Cube uitschrijven door in te gaan instellingen gevolgd door Mijn rekening, en ten slotte selecteren Uitschrijven. Het duurt even, maar nadat je dat hebt gedaan, kan DAZN worden gedownload.

Maar een kaartprobleem kan weer een probleem zijn wanneer u DAZN probeert te downloaden. Zorg er ten eerste voor dat u het adres op uw kaart wijzigt in een Duits adres, net zoals bij uw huidige adres. Dat kan wel of niet werken. Probeer anders een Duitse bankrekening in te stellen en verwijder uw kaart uit de factuuropties. N26 is een online bank bijvoorbeeld gevestigd in Duitsland. Vraag anders een vriend om een ​​prepaidkaart of zoek een test Duitse kaart / bank. Elk van deze opties zou moeten werken.

Hoe DAZN in de VS op Android te bekijken

U downloadt de "DAZN.apk" van internet en installeert deze nadat u ontwikkelaaropties hebt ingeschakeld, wat de snellere optie is, maar mogelijk kan leiden tot een niet volledig veilige app.

De veiligere optie is om het land van uw Play Store te wijzigen. Hoe doe je dat?

 • Je moet gaan payments.google.com en klik op instellingen.
 • Druk op de land tab.
 • Kies Duitsland en geef een Duits adres op dat afkomstig is van een Duitse adresgenerator.
 • Dien dat in en ga tenslotte in instellingen op uw apparaat gevolgd door Apps waar u moet vinden Google Play Store en druk op Forceer stop.
 • Ga ten slotte naar opslagruimte en klik op de knop in hoofdletters die staat VERWIJDER GEGEVENS.

Herhaling Forceer stop en VERWIJDER GEGEVENS als het probleem niet ophoudt.

Op Android werkt Canada ook als instelling.

Daarna zou je DAZN in de VS moeten kunnen downloaden om vervolgens op Android naar DAZN te kijken in de VS..

Hoe DAZN in de VS op iOS te bekijken

 • Op je iPhone, iPod of iPad moet je dat eerst doen log uit bij uw iCloud-account.
 • In de iCloud tab in instellingen, u ziet een knop voor het maken van een nieuw account.
 • Maak er een.
 • Het kan in elk van de ondersteunde landen zijn gebaseerd.
 • In welk land u zich ook bevindt, zorg ervoor dat dit een legitiem adres is. U kunt er een vinden door te zoeken naar een adresgenerator.
 • Zoek daarna naar de DAZN-app en download deze.

Je zou gewoon het land van je App Store kunnen veranderen, maar dat zou ertoe leiden dat je alles wat je hebt verliest. Als u van account wisselt, wordt uw account opgeslagen. En natuurlijk kunt u zich opnieuw aanmelden bij uw oorspronkelijke account nadat u de DAZN-app hebt gedownload.

Wat als u DAZN in de VS op andere apparaten wilt bekijken?

Staat uw apparaat hier niet bij? Het wordt óf niet ondersteund óf we zijn er niet in geslaagd de stappen te noemen om DAZN erop te krijgen. Als PrivateVPN beschikbaar is op het platform dat u wilt gebruiken, zullen het vrijwel dezelfde stappen zijn. DAZN downloaden en verbinding maken met PrivateVPN.

Maar als u zich afvraagt ​​waarom Chromecast niet wordt genoemd, komt dit omdat VPN's niet werken op Chromecast.

Bekijk DAZN in de VS op alle apparaten

Met DAZN kunt u genieten van sporten alsof u geniet van uw tv-programma's zoals Netflix. Met de instructies op dit bericht kun je DAZN op alle apparaten in de VS bekijken.

En als je ooit van plan bent om de VS te verlaten, staat onze blog vol met berichten over hoe je toegang krijgt tot andere diensten, omdat het probleem dat je hebt een probleem is voor de meeste mensen, elke dag.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me