Hoe DAZN buiten Duitsland te bekijken in 2019

Hoe DAZN buiten Duitsland te bekijken in 2019

Door PrivateVPN, 17-01-2019 14:13:04 op de website


DAZN elimineert de noodzaak voor te dure tv-abonnementen en stelt u in staat het sportevenement te bekijken dat u eigenlijk wilt bekijken. Behalve, het werkt niet op de meeste plaatsen op de planeet, daarom ben je op zoek naar hoe je DAZN buiten Duitsland in 2019 kunt bekijken. Misschien woon je in Duitsland of in een ander ondersteund land en wil je reizen, maar weet je dat je gewonnen hebt kan DAZN niet meer bekijken als je weggaat en het abonnement zinloos maken. We weten hoe we u kunnen helpen, of iemand die nog geen abonnement heeft, hoewel het moeilijker zal zijn om te doen voor de mensen die nog geen abonnement hebben.

Wat moet je doen om DAZN buiten Duitsland in 2019 te bekijken

Het mooie van DAZN is dat het een platform is waarmee je kunt kijken zoals je wilt op Netflix, behalve als het gaat om de competities waar ze recht op hebben. Je hebt misschien al eerder € 50 betaald voor je tv-abonnement per maand, alleen om de wedstrijden te bekijken die de tv-aanbieder heeft gekozen omdat ze de populairste wedstrijden waren.


Maar wat als je niet om de populairste wedstrijd geeft en de wedstrijd van je team wilt bekijken die niet de populairste is? Dat is de echte schoonheid van DAZN. Het laat je het doen! DAZN biedt mogelijkheden, maar die werken alleen als je weet hoe je DAZN in 2019 buiten Duitsland of een van de andere ondersteunde locaties kunt bekijken. En om dat te doen, zijn er 3 essentiële stappen.

  1. U moet een DAZN-account maken als je er nog geen hebt.
  2. DAZN moet denken dat je in Duitsland bent of een andere ondersteunde DAZN-regio.
  3. Je moet je app store voor de gek houden om DAZN te installeren.

Dit lijkt misschien niet moeilijk, maar al deze stappen zijn ingewikkelder dan bij de meeste platforms.

Een DAZN-account maken om DAZN buiten Duitsland in 2019 te bekijken

Een DAZN-account aanmaken. Lijkt simpel. Alleen is het niet zo eenvoudig als je een kaart nodig hebt die is uitgegeven in het land waar je je DAZN-account maakt. Als je al een DAZN-account hebt, geweldig, als je dat niet hebt, moet je een kaart krijgen. Maar op dit moment moet het een Canadese kaart zijn die misschien een beetje een worsteling voor je is.

De reden daarvoor? Omdat deze methode momenteel alleen werkt met het Canadese DAZN.

Hoe krijg je een Canadese kaart om je aan te melden bij DAZN? Hier zijn onze suggesties:

  • Koop een virtuele kaart die de snelst mogelijke methode zal zijn. Het is misschien niet de meest effectieve methode. Doe wat onderzoek op Google voor de beste prepaid Canadese kaart. Ze slagen echter veel meer als je vanaf het begin geld aan ze hebt.
  • Vraag het aan een Canadese vriend. Als je iemand uit Canada kent, vraag het hem en bied zelfs aan om het account te delen. Of misschien hebben ze al een DAZN-account. Misschien kun je ze delen.
  • Ontvang een prepaid kaart. Het kan enige tijd duren voordat ze bij je komen, maar het is een meer bewezen manier die werkt.

Heb je eenmaal een kaart die werkt, maak dan een account aan. Dat deel is eenvoudig. Zorg ervoor dat u een Canadees adres opgeeft.

Maar je kunt zelfs geen DAZN-account maken totdat je DAZN voor de gek houdt door te denken dat je in Canada bent als je DAZN buiten Duitsland in 2019 wilt bekijken.

Hoe je DAZN voor de gek houdt om DAZN buiten Duitsland te bekijken in 2019

Als u in 2019 buiten Duitsland naar DAZN wilt kijken, moet DAZN denken dat u zich in een ondersteund land bevindt.

En dat vereist het gebruik van een VPN die DAZN ondersteunt. Met een VPN zoals het is, kunt u uw locatie ergens anders plaatsen. Het probleem is dat de meeste VPN-services om de VS geven en niets anders, en dat betekent dat het moeilijk is om DAZN aan het werk te krijgen, omdat DAZN voornamelijk een soort buiten de VS is.

PrivateVPN is een van de weinige services die werken met DAZN. Het is ook de beste VPN-service voor Netflix op basis van tests van VPN-services die zijn uitgevoerd door Comparitech.

U moet de PrivateVPN-client hebben die werkt op Android, Amazon Fire TV-apparaten, Apple-apparaten en desktops. Nadat u het hebt, moet u verbinding maken met onze DAZN-server in Canada. Niet alle servers in Canada werken met DAZN, maar u komt er snel achter of u toegang hebt tot de DAZN-site of niet. Daarna ben je goed om zover te gaan als het kijken naar DAZN buiten Duitsland in 2019 gaat zoals je kunt registreren en je kunt kijken. En als je daar problemen mee hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Tenzij u wilt kijken op uw mobiele apparaat of de Fire TV Stick / Cube. Dat vereist het installeren van de DAZN-app, wat niet zo handig is.

Hoe DAZN te installeren om DAZN buiten Duitsland te bekijken in 2019 op Apple-apparaten

Op Apple-telefoons of -tablets moet u zich eerst afmelden bij uw iCloud en vervolgens een nieuw account maken in een van de door DAZN ondersteunde regio's. Dat kan in de VS, Duitsland of Canada zijn. Als u zich in de VS bevindt, hebt u al toegang tot DAZN zoals het is, behalve dat de inhoud enorm beperkt is, dus als u toegang wilt tot meer inhoud, moet u al deze stappen hier toch uitvoeren.

Nadat u een nieuw iCloud-account hebt gemaakt in een van de ondersteunde regio's, kunt u DAZN downloaden, wat betekent dat u DAZN buiten Duitsland kunt bekijken..

Hoe DAZN te installeren om DAZN buiten Duitsland te bekijken in 2019 op Android

Op Android zou je geen nieuw account moeten maken. Het gaat erom de details in uw huidige account te wijzigen. Ga naar payments.google.com en druk op instellingen gevolgd door land. Selecteer daar de VS, Duitsland of Canada en druk op Forceer stop. De laatste stap? Ga naar instellingen gevolgd door opslagruimte en druk op Apps waar u de moet vinden Google Play Store. Klik daar terwijl je daar bent VERWIJDER GEGEVENS.

En dat zou je DAZN moeten laten zien. Mogelijk moet u gegevens wissen en opnieuw stoppen stoppen als dit niet werkt. Of start anders je telefoon opnieuw op.

Hoe DAZN te installeren om DAZN buiten Duitsland te bekijken in 2019 op Amazon-apparaten

Op Amazon-apparaten hebt u om DAZN buiten Duitsland te bekijken ook een geldige kaart nodig om DAZN te downloaden.

Afhankelijk van de winkel die u momenteel voor Amazon gebruikt, zal het menu enigszins verschillen, maar druk op Jouw rekening of iets waar je naam naast staat, en ga naar binnen Inhoud en apparaten. Daar moet je je adres bijwerken. Idealiter naar de VS of Duitsland, omdat Canada niet bepaald een winkel op Amazon is. Nadat u dat hebt gedaan, gaat u op uw apparaat naar Instellingen gevolgd door Mijn account en Afmelden. U moet opnieuw inloggen.

Zo kunt u DAZN buiten Duitsland in 2019 bekijken

Het is niet zo moeilijk om DAZN buiten Duitsland te bekijken in 2019, maar het is niet iets wat de meeste mensen zonder instructies zouden uitvinden. Als je eenmaal hebt gelezen hoe je het moet doen, zul je je realiseren dat het eigenlijk niet zo ingewikkeld is. En het is hetzelfde met Hulu waarover we ook een gids hebben!

Geschreven door Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me