Hoe DAZN buiten Canada te kijken, ongeacht waar u bent

Hoe DAZN buiten Canada te kijken, ongeacht waar u bent

Door Michael Smolski, 26-09-2018 10:40:47 in Entertainment


Veel sportevenementen staan ​​op het punt van start te gaan. U wilt weten hoe u DAZN buiten Canada kunt bekijken, zodat u elke sport en wedstrijd kunt bekijken die u wenst zonder te veel te betalen voor het tv-abonnement dat u beperkt tot het kijken naar de meest gevraagde games. Niet iedereen ondersteunt geweldige clubs. Waarom zou je moeten betalen om je club niet te zien spelen??

DAZN is de Netflix van sport. U kiest wat u wilt bekijken. Niemand kiest voor jou.

Behalve DAZN kiest wie DAZN kan bekijken. Meestal gebaseerd op waar het op dit moment het meest zinvol is. En als u niet in Canada, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Japan of zelfs Zwitserland bent, werkt DAZN niet voor u. Betekent dit dat je het niet kunt gebruiken? Nou, met de juiste tools en kennis die je kunt, en we zijn hier om je te helpen DAZN buiten Canada te bekijken, ongeacht waar je bent.

Wat er voor u moet gebeuren Kijk DAZN buiten Canada, ongeacht waar u bent

Toen je jonger was, zou je je leeftijd vervalsen om sites te bezoeken die 16+ waren. Je hebt systemen voor de gek gehouden, maar je bent erin gekomen. Je moet ook DAZN voor de gek houden, behalve niet met je leeftijd maar met je locatie. En dat is een stuk moeilijker om te doen, want je kunt niet gewoon zeggen dat je in Canada bent en verwacht dat DAZN werkt.

Er zijn speciale systemen die uw locatie controleren, en als u zich buiten het ondersteunde land bevindt, krijgt u een bericht dat u zich niet in het juiste land bevindt.

Om DAZN buiten Canada te bekijken, moet je DAZN laten denken dat je in Canada bent. En dat doe je via een virtueel privénetwerk ook wel een VPN genoemd. Met een VPN kunt u in verschillende landen zijn zonder daar te zijn, op voorwaarde dat de service die u gebruikt daar servers heeft.

PrivateVPN? Het heeft servers in Canada. Maar ... het gaat niet alleen om een ​​server. De reden dat locatiebeperkingen in de eerste plaats bestaan, is te wijten aan het feit dat er een motief achter zit. In dit geval? Het is de druk van rechthebbenden.

Waarom zou BT £ 1,18 miljard betalen voor de exclusieve rechten op Champions League in het Verenigd Koninkrijk als ze niet exclusief waren omdat iemand DAZN in het Verenigd Koninkrijk gebruikte? Daarom is het moeilijk om DAZN buiten Canada en andere ondersteunde landen te bekijken.

Maar PrivateVPN heeft een werkende DAZN-server. Het heet Toronto 2. Nadat je onze registratie van 30 seconden hebt doorlopen en je hebt aangemeld bij onze klant, maak je verbinding met de Toronto 2-server en DAZN werkt. Een andere server van onze service of een andere service? Je krijgt hetzelfde bericht als eerder, maar met een extra beetje over het uitschakelen van een VPN.

Dus dat is het? Niet echt. Tenzij u al een DAZN-account hebt en van plan bent te kijken via uw webbrowser in plaats van uw telefoon of Fire TV Stick / Cube.

Om DAZN buiten Canada te bekijken, moet u eerst door registratie gaan

Dit is moeilijk.

Je kunt hier niet zomaar een kaart voor gebruiken.

Als u DAZN buiten Canada wilt bekijken, moet u een Canadese kaart hebben.

Hoe verkrijg je er een? De eenvoudigste methode is waarschijnlijk om een ​​prepaid kaart in Canada te kopen en deze naar uzelf te verzenden. De snellere methode zou bestaan ​​uit het kopen van een virtuele kaart. Google bijvoorbeeld.

De meest praktische methode wel? Vraag iemand in Canada om een ​​account voor je te krijgen. Betaal extra indien nodig of bied hen het gebruik van het account aan.

Als u niets doet, kunt u zich niet registreren. En als u zich niet kunt registreren, is het voor niets mogelijk om DAZN buiten Canada te bekijken, ongeacht waar u zich via een VPN bevindt.

En dan is er het probleem met het downloaden van de apps. We zullen dat nu doornemen.

Bekijk DAZN buiten Canada, ongeacht waar u zich op Android bevindt

U kunt de app downloaden van een willekeurige bron op internet, maar u zou uw apparaat in gevaar kunnen brengen. Je weet niet wat er is geplant in apps die niet uit officiële bronnen komen.

De veilige manier is om te downloaden vanuit de Play Store, maar zodra je het probeert, zul je zien dat DAZN nergens te vinden is in de Play Store op jouw locatie.

Daarom moet u de locatie van de Play Store wijzigen.

 • Ga naar payments.google.com en klik op instellingen.
 • Druk op de land tab.
 • Selecteer Canada of een andere ondersteunde locatie van DAZN. Zorg ervoor dat u een echt adres opgeeft. Je kunt een willekeurige vinden met een adresgenerator.
 • voorleggen en ga naar binnen instellingen op uw apparaat gevolgd door Apps waar u moet vinden Google Play Store en druk op Forceer stop.
 • Ga ten slotte naar Opslag en klik op de knop in hoofdletters met de vermelding DATA WISSEN.

  Herhaal Force Stop en GEGEVENS WISSEN als DAZN niet beschikbaar is om te downloaden.

Bekijk DAZN buiten Canada, ongeacht waar u zich bevindt op iOS (iPhone + iPad)

Als u DAZN buiten Canada op uw iOS-apparaat wilt bekijken, of dat nu een iPhone, iPod of iPad is, kunt u uw locatie niet wijzigen zoals op Android, omdat u alles wat u ooit hebt gekocht verliest..

 • In plaats daarvan moet u eerst afmelden van uw iCloud-account en ga naar het tabblad iCloud in instellingen waar u een knop ziet over het maken van een nieuw account.
 • druk erop.
 • Zorg dat het in Canada of een ander ondersteund land is.
 • Zorg ervoor dat u bij het invoeren van een adres een echt adres gebruikt. Je kunt er een krijgen van een adresgenerator.
 • Nadat u een nieuw account hebt, zou u DAZN moeten kunnen vinden en downloaden.

Kijk DAZN buiten Canada, ongeacht waar u zich bevindt op de Fire TV Stick / Cube

We hebben hier een apart bericht over geplaatst, omdat dit eerlijk gezegd behoorlijk ingewikkeld is, maar als je DAZN op het grote scherm wilt bekijken, is Fire TV Stick / Cube waarschijnlijk je beste keuze.

Simpel gezegd, de locatie verschilt afhankelijk van de winkel, maar één ding is zeker, je moet je winkel veranderen om in Duitsland te zijn, omdat Canada geen speciale winkel heeft, wat betekent dat Duitsland je beste kans is om DAZN te downloaden.

 • De eerste stap om DAZN buiten Canada te bekijken, ongeacht waar u zich op de Fire TV Stick / Cube bevindt, is om naar de Amazon-website te gaan.
 • De Amerian Amazon zal verklaren accounts & lijsten onder uw naam staat ondertussen in het VK Jouw rekening. Wat er ook staat, klik erop en ga naar Uw inhoud en apparaten.
 • Daar moet je je locatie wijzigen om in Duitsland te zijn, met een echt adres. Gebruik daarvoor een adresgenerator.

Maar daarvoor hebt u ook een Duitse kaart of bankrekening nodig. Als u N26 gebruikt in Europa, een online bank, werkt dat. Anders dan dat, moet u mogelijk een prepaidkaart of een virtuele kaart krijgen of heeft u een probleem met het downloaden van DAZN. Het zal verschijnen maar u krijgt een foutmelding tijdens het downloaden. En zorg ervoor dat u alle kaarten verwijdert die niet in Duitsland zijn uitgegeven. Je kunt ze later toevoegen.

En oh, als u uw adres wijzigt, moet u uw Amazon-account opnieuw registreren op uw Fire TV Stick / Cube. Ga in instellingen gevolgd door Mijn rekening en je ziet een optie om je uit te schrijven

Zo kunt u DAZN buiten Canada bekijken, ongeacht waar u bent

Natuurlijk moet u de PrivateVPN-app downloaden op al deze apparaten. We hopen dat je weet hoe je dat moet doen.

Neem contact op met onze bekroonde klantenservice als uw apparaat hier niet in staat. Ze zullen je helpen.

En als u zich dat afvraagt, wordt Chromecast niet ondersteund, omdat geen VPN met Chromecast werkt.

Genieten!

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me