Hoe BBC iPlayer in Ierland te bekijken (bijgewerkt voor 2020)

Hoe BBC iPlayer in Ierland te bekijken (bijgewerkt voor 2020)

Door Michael Smolski, 2019-10-10 08:36:23 in Entertainment


Je wilde BBC iPlayer in Ierland bekijken en kwam een ​​bericht tegen dat het niet beschikbaar is in jouw land? Raar gezien het feit dat BBC op Ierse tv's toegankelijk is, toch?

In deze gids laten we je zien hoe je BBC iPlayer in Ierland kunt bekijken, terwijl deze gids wordt bijgewerkt voor 2020, Oh, en met deze methode kun je ook Amerikaanse Netflix en vele andere geweldige services zoals Hulu deblokkeren.

Klinkt goed?

Laten we erop ingaan.

Wat moet er gebeuren zodat u BBC iPlayer in Ierland kunt bekijken

Eerlijk gezegd is BBC iPlayer een van de gemakkelijkste platforms om te deblokkeren.

Dat komt omdat het in tegenstelling tot Hulu niet vereist dat kaarten op een specifieke locatie worden uitgegeven.

Je hoeft alleen maar de BBC voor de gek te houden door te denken dat je in het VK bent, gevolgd door het maken van een BBC-account.

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom BBC iPlayer niet beschikbaar is in Ierland. Simpelweg omdat BBC iPlayer niet de rechten heeft om bepaalde inhoud buiten het VK te spelen, en dus moet voorkomen dat mensen dit doen, en dat doet het met een geoblok.

En dat doe je met een VPN.

Als u niet op de hoogte bent van VPN-services, beschermen ze u op internet, maar kunt u ook geblokkeerde services deblokkeren door uw locatie te wijzigen, als ze voor elk platform zijn geoptimaliseerd.

Dat is waar ons PrivateVPN-platform wordt aangeboden als een service die veel minder servers biedt dan veel andere VPN-platforms, maar die u in plaats daarvan servers biedt die werken met entertainmentdiensten zoals BBC iPlayer en de meeste Netflix-regio's op de markt. En dat is slechts een paar.

Maak gewoon verbinding met een van onze BBC iPlayer-servers en u bent klaar om te beginnen.

En ja, we bieden een proefperiode van 7 dagen, zodat je het zelf kunt uitproberen, en daarna kun je het krijgen voor slechts $ 3,82 per maand.

Hiermee kun je BBC iPlayer in Ierland bekijken. U kunt echter ook de BBC iPlayer-app downloaden, die niet meteen in uw app store beschikbaar zal zijn.

Hieronder bespreken we hoe u dat kunt wijzigen:

Hoe BBC iPlayer te bekijken in Ierland op Android-apparaten

 • Maak verbinding met een Britse locatie met PrivateVPN.
 • Druk op 3 balken links bovenaan het scherm.
 • Als u via PrivateVPN verbonden bent met een IP in het VK, geeft Google Play Store u een optie om naar die locatie in uw Google Play Store te schakelen.
 • U moet hiervoor uw betaalmethode bijwerken. Voeg daarvoor een nieuwe kaart toe.

Hiermee kun je de BBC iPlayer-app downloaden in Ierland.

Houd er rekening mee dat het tot 48 uur kan duren voordat deze wijziging is doorgevoerd, maar dat dit gebeurt zodra u de Google Play Store-app opnieuw start.

U kunt ook zoeken naar BBCiPlayer.apk op Google en zo downloaden. Zorg er alleen voor dat u het van een vertrouwde bron downloadt.

U kunt ook gewoon kijken vanuit de webbrowser door op de 3 stippen rechtsboven in het scherm te drukken en op 'Desktopsite' te drukken.

Hoe BBC iPlayer te bekijken in Ierland op Apple-apparaten

 • Meld u af bij uw iCloud-account.
 • Maak een nieuwe in het VK.
 • BBC iPlayer downloaden.

Het is belangrijk om uw regio op uw huidige account niet te wijzigen, omdat u dan alles verliest. U kunt zich opnieuw aanmelden bij uw oude account nadat u BBC hebt gedownload.

Hoe BBC iPlayer te bekijken in Ierland op Amazon Fire Devices

 1. Ga naar uw huidige Amazon-account in de webbrowser.
 2. Klik op accounts & lijsten, gevolgd door Beheer uw account en inhoud.
 3. Wijzig uw regio in het VK.
 4. Ga naar je Amazon Fire TV-apparaat. druk op instellingen en Mijn rekening.
 5. Uitschrijven en log opnieuw in op uw account.
 6. BBC iPlayer downloaden.

De Amazon Fire TV Stick gebruiken is de beste manier om BBC iPlayer op een tv te bekijken.

Dat is zoals Apple TV, Roku en Chromecast geen VPN-services ondersteunen. Natuurlijk kun je in theorie een VPN op een router installeren en op die manier BBC iPlayer op die apparaten gebruiken, maar het gaat je internet vertragen omdat routers VPN-services niet goed kunnen verwerken. Dat is de reden waarom de Amazon Fire TV-apparaten het beste werken.

Zo kijk je naar BBC iPlayer in Ierland

Het instellen van BBC iPlayer in Ierland in 2020 of zelfs nog in 2019 is relatief eenvoudig, en je kunt het zelf uitproberen, zonder risico met onze 7-daagse proef.

En terwijl u het uitprobeert, kunt u de Amerikaanse Netflix deblokkeren voor toegang tot duizenden titels?

Neem bij problemen contact met ons op ([email protected]), bekijk onze blog of bekijk onze Instagram (@privatevpn_) voor minigidsen en snelle antwoorden.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me