Hoe BBC iPlayer in de VS te bekijken op de Amazon Fire TV Stick

Hoe BBC iPlayer in de VS te bekijken op de Amazon Fire TV Stick

Door Michael Smolski, 26-03-2018 18:10:42 in Entertainment


Je hebt een Amazon Fire TV-stick voor je, omdat je hebt gehoord dat het smart-tv's nog slimmer kan maken, maar toch je wilde BBC iPlayer in de VS kijken op de Amazon Fire TV-stick en kon dat niet. Hoe is dat? Als een apparaat zo geweldig is dat het meer dan 160 duizend beoordelingen heeft gekregen met een gemiddelde van 4,5 sterren op 5 op de Amerikaanse Amazon, hoe werkt het dan niet met BBC iPlayer, maar werkt het met ongeveer elke app die er is, terwijl de meeste smart-tv's alleen een bepaald aantal apps?

Zie, BBC iPlayer is beschikbaar op de Amazon Fire TV Stick. Gewoon niet voor iedereen. Maar je hoeft niet dat 'iedereen' te zijn.

Waarom kun je in de eerste plaats niet naar BBC iPlayer in de VS kijken op de Amazon Fire TV-stick?

BBC kan licenties kopen waarmee ze kunnen laten zien wat u en andere mensen willen bekijken op hun kanalen en platforms. Maar BBC is een Britse omroep, en dat is de demografie waar ze naar op zoek zijn. Niemand anders is belangrijk buiten dat gebied. Hoe meer landen je iets wilt laten zien, hoe meer het kost. BBC zal niet echt profiteren van het tonen van inhoud in de VS. Een advertentie die van toepassing is op de Britse markt heeft geen voordeel in de VS, dus klanten die voor advertenties betalen, profiteren niet van dit soort regeling, dus het is helemaal geen enkele hulp.

Als BBC trouwens inhoud in de VS of in een ander land zou tonen, zouden ze extra geld moeten uitgeven aan licenties waarmee u iets kunt bekijken, maar dat is helemaal geen voordeel voor BBC. Op die manier verliezen ze geld.

Online platforms zijn gemakkelijk toegankelijk, wat geweldig is, maar daarom worden geografische blokken geplaatst. Met een geografisch blok hebt u geen toegang tot inhoud van de BBC als u zich niet in het Verenigd Koninkrijk bevindt, omdat BBC anders in de problemen kan komen. Dus als je BBC iPlayer in de VS op de Amazon Fire TV Stick wilt bekijken, moet je BBC ervan overtuigen dat je in het VK bent. En dat is moeilijk om te doen zonder daar te zijn.

Niet onmogelijk hoor.

Wijzig het land van uw Amazon Appstore

Dit is de eerste stap als u BBC iPlayer in de VS op de Amazon Fire TV Stick wilt bekijken. Je hebt de app nodig, en om de app te krijgen, moet de Amazon Appstore je zien als iemand in het VK. Om dat te doen, heb je twee dingen nodig. Je moet het land veranderen in de Amazon Appstore en je moet vrijwel in het VK zijn. Anders krijg je te zien dat de app 'niet beschikbaar' is.

Wijzig het land van het appstore-onderdeel

Klik op de link Uw inhoud en apparaten beheren die we zojuist hebben verstrekt. Je kunt het ook vinden op je account op Amazon. Ga naar de instellingen en selecteer Landinstellingen gevolgd door Verandering. Geef vervolgens een nieuw adres op in het VK. U kunt veel adres vinden & genereert postcodes op internet, dus gebruik een van hen om een ​​Brits adres en vooral een Britse postcode te krijgen, want dat is nodig om door te gaan als u BBC iPlayer in de VS op de Amazon Fire TV Stick wilt bekijken.

Nadat u daarmee klaar bent, selecteert u Bijwerken en u zou moeten worden gevraagd om uw standaardwinkel bij te werken. U wordt gevraagd uw apparaat opnieuw te registreren op uw Fire TV Stick zodra u dit allemaal hebt gedaan.

Laat de Appstore denken dat u zich in een ander landonderdeel bevindt

Zie dat het niet altijd even gemakkelijk is als het veranderen van een adres. Je moet ook in het VK zijn. Vrijwel tenminste. Daarvoor heeft u een VPN nodig. En PrivateVPN biedt een werkende VPN als het gaat om het bekijken van BBC iPlayer en het gebruik van Amazon Appstore. Om PrivateVPN te gebruiken, moet u eerst een account aanmaken dat u kunt doen door op de knop Kopen rechtsboven in het scherm te drukken. Het is een proces in 3 stappen en u kunt binnen 30 dagen een volledige terugbetaling krijgen als u merkt dat onze service niet werkt. We bieden geen gratis service, maar in plaats daarvan bieden we snelheid die gratis servers niet bieden. En dat is essentieel als je BBC iPlayer wilt bekijken. En we hebben ook een bericht over waarom gratis VPN-services slecht zijn.

Nadat u uw account hebt aangemaakt, moet u zoeken naar PrivateVPN op de Fire TV. Je kunt dit doen door op de microfoonknop op de Fire TV-afstandsbediening te drukken en PrivateVPN op te roepen, of je kunt er gewoon naar zoeken op de normale manier waarop je naar apps op de Amazon Fire TV zoekt.

Installeer het en geef uw gegevens op waarmee u uw account hebt gemaakt, gevolgd door verbinding te maken met een Britse server. Je moet het dan een minuut of twee geven en zoeken naar de BBC iPlayer. Ten slotte moet u het downloaden.

Bekijk BBC iPlayer in de VS op de Amazon Fire TV Stick

Om BBC iPlayer in de VS te bekijken, moet u altijd verbonden zijn met de juiste server. We bieden een speciale BBC-server en onze UK - BBC-server werkt ook met BBC. U maakt eenvoudig verbinding met een van deze, en u zou BBC iPlayer in de VS op de Amazon Fire TV Stick moeten kunnen zien, en om eerlijk te zijn, niet alleen in de VS, maar wereldwijd op voorwaarde dat u PrivateVPN hebt.

Als je BBC iPlayer wilt gebruiken, download het dan nu of ga naar het VK. Omdat dat de enige twee opties zijn.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me