Hoe BBC iPlayer in 2018 in Ierland te bekijken

Hoe BBC iPlayer in 2018 in Ierland te bekijken

Door Michael Smolski, 15-08-2018 14:04:57 in Entertainment


Wil je BBC iPlayer in 2018 in Ierland bekijken? Het is gek. Het VK ligt op minder dan een uur vliegen. Voor sommigen is het 5 minuten rijden naar Noord-Ierland. En die 5 minuten is het verschil tussen iemand die BBC iPlayer kan bekijken en niet. Iets gekker? Het feit dat BBC op de meeste Ierse tv's staat, maar op de een of andere manier is de BBC iPlayer dat niet.

Waarom is BBC iPlayer niet beschikbaar in Ierland?

Hoewel de officiële oorzaak is dat je de tv-licentiekosten niet betaalt in het VK, kun je er nog steeds niet naar kijken als je naar de BBC iPlayer-app gaat en er met 'ja' op antwoordt. hoogstwaarschijnlijk niet die reden, maar eerder de standaardreden op zowat alle platforms die teruggaan naar de licenties die BBC inhoudelijk heeft. Ze hebben waarschijnlijk alleen een licentie voor het weergeven van inhoud in het VK.

Waarom zou een bedrijf BBC immers de licentie geven om een ​​bepaalde show ook in bijvoorbeeld Duitsland te laten zien? Dat bedrijf zou daarvoor een bedrijf in Duitsland zoeken.

Wij, woonachtig in Ierland, weten dat RTE soms erg slechte inhoud biedt. Daarom is BBC vaak de betere optie. Als u alleen op vakantie bent in Ierland en vanuit het VK, waarom zou u dan niet de inhoud kunnen bekijken waarvoor u betaalt met een tv-licentie? Dat is niet eerlijk. Is het?

Hoe BBC iPlayer in 2018 in Ierland te bekijken

Je bent in Ierland. Je kunt BBC iPlayer niet bekijken. Uw buren op 5 minuten afstand van u? Ze hebben het.

Waar komt het op neer?

Jouw locatie.

BBC iPlayer kent uw locatie. Als je BBC iPlayer in 2018 in Ierland wilt bekijken, mag BBC niet weten dat je in Ierland bent. Behalve, Ierland is niet genoeg, omdat het een plaats in het VK moet zijn. BBC kan niet denken dat je in Frankrijk bent in plaats van Ierland, want dat geeft hetzelfde resultaat.

BBC moet denken dat je in het VK bent.

De meest voor de hand liggende manier is om naar het VK te gaan. Als u BBC iPlayer in Ierland wilt bekijken, is dat geen optie. Daarom moet u vrijwel in het VK zijn.

Hoe? Via een VPN.

Een VPN is een virtueel particulier netwerk waarmee u vrijwel overal op deze planeet kunt zijn wat het internet betreft. Nou, waar je kunt zijn, hangt af van de service die je gebruikt, maar de enige server die je echt nodig hebt als het gaat om BBC is een Britse server die met BBC werkt. En ja, er zijn Britse servers die niet met BBC werken, omdat BBC constant werkt aan het blokkeren van VPN-servers om met hun iPlayer te werken.

PrivateVPN biedt speciaal toegewijde servers voor BBC. Als u verbinding maakt met onze BBC-server en de pagina vernieuwt, werkt uw BBC iPlayer. Gewoon zo. En er zijn geen vangsten. U hoeft geen extra advertenties te bekijken of op banners te klikken waar u niet echt op kunt klikken. Oh, en in het geval dat je hoorde dat het gebruik van een VPN je internet zou kunnen vertragen, is dit alleen waar met VPN-providers die alleen hostingsites gebruiken voor hun internetcapaciteit.

PrivateVPN koopt ook hun internetcapaciteit rechtstreeks van IP-transitproviders, wat resulteert in een internetverbinding op het niveau dat u momenteel krijgt.

Hoe PrivateVPN in te stellen om BBC iPlayer in Ierland te bekijken?

U gaat naar onze site waar u zich nu bevindt. U klikt op de knop Kopen. Daarna is het een eenvoudige weg. Ga gewoon door onze registratie van 30 seconden. Download onze klant op elk platform waarop u zich bevindt. En tot slot, maak verbinding met onze BBC-server en schakel BBC iPlayer in.

Er zijn een paar stappen nodig om de app op Android, Fire TV Stick en iOS te krijgen, daarom moet u onze volledige gids over BBC raadplegen als u niet vanuit uw webbrowser kijkt. We zullen delen van die gids hier toevoegen:

Hoe BBC iPlayer op Android in Ierland te installeren

Ga naar payments.google.com en klik op instellingen.

 • Druk op het potloodsymbool naast Land. Er verschijnt een vak waarin u wordt gevraagd om een ​​nieuw profiel te maken.
 • Zorg ervoor dat u selecteert Doorgaan met en om het VK als uw land te kiezen. druk op Doorgaan met nogmaals. Daarna moet u een VK-adres en een postcode opgeven. Om een ​​zoekopdracht voor een willekeurige postcode-generator op Google te vinden. De meeste van deze generators bieden ook adressen.
 • Sluit de Play Store als deze open is en ga naar instellingen gevolgd door apps. Zoek de Google Play Store. druk op Forceer stop gevolgd door opslagruimte, en druk ten slotte op de knop in caps met vermelding van GEGEVENS WISSEN.
 • Maak verbinding met de BBC PrivateVPN als je dat nog niet hebt gedaan.
 • Open de Speel winkel nog een keer. U zou nu BBC iPlayer moeten kunnen downloaden. Als dit niet werkt, zorg er dan voor dat Verwijder gegevens en kracht stop de app opnieuw en geef het een paar minuten.

Hoe BBC iPlayer op iOS in Ierland te installeren

 • Maak eerst verbinding met onze VPN om virtueel in het VK te zijn.
 • Ten tweede, maak eenvoudig een nieuw account aan. Hiervoor moet u zich afmelden bij uw huidige iCloud-account. Nadat u bent afgemeld, moet u erin gaan instellingen gevolgd door iCloud en druk op de Maak een nieuwe Apple ID tekst.
 • U wordt gevraagd wat voor standaardregistratie u moet doen. Vul het in.
 • Als het echter om het land gaat, selecteert u de UK natuurlijk. Zorg ervoor dat u een Britse postcode en adres opgeeft die u op internet kunt vinden door te zoeken naar een generator op Google.
 • kiezen Geen als uw betaalmiddel bij het maken van uw account en als dat niet verschijnt, doe dit dan bij het downloaden van BBC iPlayer.
 • U moet ook een Brits nummer opgeven dat de meeste zip-generatoren zullen doen, maar anders kunt u op Google naar een generator voor nummers zoeken.

Nadat u BBC iPlayer hebt gedownload, kunt u weer verbinding maken met uw oude iCloud-account, maar om inhoud van BBC te kunnen bekijken, moet u verbonden blijven met een VPN.

Zo kijk je BBC iPlayer in Ierland.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me