Hoe Amerikaanse Netflix in Ierland te bekijken

Hoe Amerikaanse Netflix in Ierland te bekijken

Door Michael Smolski, 25-02-2019 09:27:25 in Entertainment


Amerikaanse Netflix heeft ongeveer 50% meer Tv-programma's en films dan de Ierse. U betaalt ook ongeveer hetzelfde voor Netflix in beide landen. Inhoud discriminatie? Aha. Daarom ben je hier op zoek naar hoe je Amerikaanse Netflix in Ierland kunt bekijken.

Maar hoewel de Netflix-bibliotheek in Ierland niet zo slecht is als in sommige andere landen waarover we eerder schreven, zoals Netflix in Saoedi-Arabië, is hij nog steeds behoorlijk arm. Gelukkig is er een manier om Amerikaanse Netflix in Ierland te bekijken, en de stappen zijn niet te moeilijk om uit te voeren.

Maar waarom moet u zelfs zoeken naar hoe u Amerikaanse Netflix in Ierland kunt bekijken?

Dat is iets wat je misschien vraagt, aangezien je in plaats van de illegale route te nemen, je abonnement betaalt en er net zoveel voor betaalt als mensen in de VS, maar je krijgt je geld niet terug.

Dus waarom kiest Netflix ervoor om u minder inhoud te geven??

Het komt neer op rechten.

Het is niet zo dat Netflix slecht wil zijn, maar dat wanneer je betaalt voor content, je niet alleen overal rechten krijgt. Meestal krijgt u rechten voor een bepaalde regio, terwijl andere regio's meer kosten. De meeste klanten van Netflix zijn in de VS en daarom is het logischer voor Netflix om in Amerikaanse inhoud te investeren in plaats van om inhoud in Ierland te tonen waar de bevolking klein is zoals het is.

Het betekent niet dat Netflix niet investeert in Ierland, omdat er nog steeds veel inhoud op Ierse Netflix staat, het moet gewoon betekenen dat de Ierse Netflix veel andere inhoud misloopt.

Een ding dat Netflix begon te doen in de hoop deze problemen te omzeilen, is dat ze veel van hun eigen inhoud zijn gaan maken die in de meeste landen kan worden getoond, afhankelijk van de context van de inhoud, aangezien censuur over de hele wereld leeft.

Samenvattend: als Netflix inhoud gelijk zou verspreiden, zou het vrij snel failliet gaan.

En laten we niet vergeten, soms is er ook de kwestie van iemand die rechten heeft op bepaalde inhoud in een bepaald land. Dat is de reden waarom Disney hun streamingplatform nog niet is gestart. Netflix heeft nog steeds rechten op veel van hun inhoud tot de zomer. En hoe moet je iets laten zien als iemand het al laat zien?

Hoe Amerikaanse Netflix in Ierland te bekijken

Het kijken naar Amerikaanse Netflix in Ierland is eigenlijk net zo eenvoudig als het kijken naar BBC iPlayer in Ierland, waar we eerder over hebben gesproken.

Het komt erop neer dat u uw locatie virtueel wijzigt. In dit geval moet u natuurlijk in de VS zijn.

Dat is wat een VPN, of beter gezegd, PrivateVPN u toestaat te doen.

Met een VPN kunt u verbinding maken met een Amerikaanse server en op basis daarvan kunt u Amerikaanse Netflix in Ierland bekijken.

Op voorwaarde dat u de juiste VPN-service gebruikt.

Nu gaan we u niet vertellen dat we de beste VPN voor u zijn, omdat dat afhankelijk is van uw behoeften. Maar wat Netflix betreft, ondersteunen we de meeste Netflix-regio's op de markt op basis van tests door Comparitech bestaande uit 5000 handmatige tests, wat betekent dat je met PrivateVPN toegang hebt tot de meeste Netflix-content op de markt. En hoewel de Amerikaanse Netflix in het algemeen de meeste inhoud heeft, heeft elke regio ook zijn eigen exclusieve inhoud. En we werken ook met de al genoemde BBC iPlayer maar ook met DAZN, Amazon Prime en zelfs Hulu die de gateway ontgrendelen om de inhoud te zien die je anders niet zou zien.

Het ding over Netflix is ​​dat een aanzienlijk aantal VPN-services niet werkt met Netflix vanwege het feit dat Netflix ook werkt aan het afbreken van VPN-services vanwege de druk van bedrijven die rechten hebben op inhoud op bepaalde shows en films die Netflix ook heeft rechten om, op bepaalde gebieden.

En ja, we ondersteunen zelfs HBO NU waarmee je het 8e seizoen van Game of Thrones in de hoogst mogelijke kwaliteit kunt bekijken zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar de nieuwe aflevering op internet.

Dat is hoe je Amerikaanse Netflix in Ierland kunt bekijken

Het is moeilijk als je niet weet hoe je het moet doen, maar als je eenmaal de stappen hebt gelezen, is het verdomd eenvoudig.

Als dit u heeft geholpen, raden we u zeker aan onze blog te bekijken om andere nuttige inhoud te vinden.

Oh, en ten slotte, geniet op verantwoorde wijze van uw toegang tot de Amerikaanse Netflix.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me