Hoe Amerikaanse Netflix in het VK te bekijken in 2019 (en alle andere Netflix-regio’s)

Hoe Amerikaanse Netflix in het VK te bekijken in 2019 (en alle andere Netflix-regio's)

Door Michael Smolski, 2019-05-07 15:17:24 in Entertainment


Het aanbod op de Britse Netflix is ​​niet zo slecht als je ze vergelijkt met die van Thailand, dat slechts minder dan 10% van de Amerikaanse inhoud heeft, zowel in de tv- als de filmafdeling, maar als je ooit in de VS bent geweest, weet je veel minder inhoud die de Britse Netflix heeft. Daarom ben je hier op zoek naar hoe je Amerikaanse Netflix in het VK kunt bekijken in 2019, en we gaan er een beter doen, we laten je zien hoe je Amerikaanse Netflix in het VK kunt bekijken, maar ook hoe je alle andere Netflix kunt bekijken regio's in het VK.

Klaar?

Waarom heeft de Britse inhoud niet dezelfde inhoud als Amerikaanse Netflix?

Het komt neer op rechten.

Power is eigenlijk een show die beschikbaar is op de Britse Netflix maar niet op de Amerikaanse Netflix. Dat komt omdat het tv-netwerk dat het heeft gemaakt exclusieve rechten heeft in de VS en omdat niemand dat netwerk in Europa heeft, hebben ze het in licentie gegeven aan Netflix om meer inkomsten te genereren.

Vanuit het perspectief van UK Netflix kochten veel andere tv-netwerken of platforms die misschien geen show creëerden rechten om bepaalde inhoud exclusief in het VK te tonen, waardoor de UK Netflix beperkt bleef.

Een andere belangrijke factor is dat het veel geld kost om rechten te kopen voor shows die wereldwijd beschikbaar zijn, waardoor het vaak een verstandiger optie is om alleen in de Amerikaanse markt te investeren, want dat is waar de meeste Netflix-klanten zijn. De kosten van het kopen van rechten voor inhoud zijn zelfs een van de redenen waarom Netflix zo veel investeert in zijn originele producties die wereldwijd beschikbaar zijn.

Het Power-showvoorbeeld vat perfect samen dat hoewel de Amerikaanse Netflix de meeste inhoud heeft, deze niet alles heeft. En daarom gaan we u helpen 21 Netflix-regio's te ontgrendelen die vrijwel alle Netflix-inhoud voor u mogelijk ontgrendelen, zodat u niets mist, want zelfs Thailand Netflix heeft een aantal exclusieve inhoud.

Hoe Amerikaanse Netflix in het VK te bekijken in 2019

Als je Amerikaanse Netflix in het VK wilt bekijken, moet je Netflix voor de gek houden door te denken dat je in de VS bent.

En dat doe je door een VPN te gebruiken.

Als u nog nooit van VPN-services heeft gehoord, kunt u met VPN-services uw locatie wijzigen zonder te verplaatsen.

Dus is dat het? Je vindt gewoon een VPN, maakt verbinding met een Amerikaanse server en kunt in 2019 Amerikaanse Netflix in het VK bekijken?

jammer genoeg niet.

Ten eerste werken gratis diensten niet. Hiermee kunt u van locatie naar de VS schakelen voor eenvoudige dingen, maar als het gaat om dingen zoals Netflix, weet Netflix dat er VPN-services bestaan, evenals tv-kanalen / platforms die rechten hebben op bepaalde inhoud waarvoor Netflix rechten heeft op bepaalde locaties. Waarom zou iemand voor een extra kanaal betalen als ze gewoon een VPN kunnen gebruiken om die show of film op Netflix te bekijken die ze al hebben? En dat resulteert in Netflix die hardloopt op VPN-services.

Betekent dit dat je met alle betaalde services in 2019 naar Amerikaanse Netflix in het VK kunt kijken? Niet helemaal, hoewel het algehele percentage wel toeneemt, als je meer dan alleen Amerikaanse Netflix wilt gebruiken, mislukken de meesten daar nog steeds in. Je zou ervan uitgaan dat als je voor een service gaat die de meeste servers heeft, deze de meeste Netflix-regio's zou ondersteunen, maar dat is niet het geval. Hoewel sommige services meer dan 3.000 servers hebben, ondersteunt PrivateVPN met minder dan 200 servers 21 Netflix-regio's, de meeste op de markt.

Vanuit het perspectief van servers is PrivateVPN niet de beste service voor u, maar als u op zoek bent naar servers met kwaliteit, is dat waar PrivateVPN van pas komt omdat het hebben van 3.000 servers geweldig is, wat is het punt als de meeste niet werken met Netflix?

Als je alleen maar naar Amerikaanse Netflix in het VK wilt kijken, hoef je niet per se PrivateVPN te gebruiken, maar als je dezelfde prijs (of zelfs minder) gaat betalen voor een andere service, waarom haal je er dan niet het maximale uit van je Netflix terwijl je het doet? En over Netflix gesproken, PrivateVPN ondersteunt ook mensen als Hulu en DAZN. Zoveel anderen, want hoewel we niet de meeste servers hebben, richten we ons op kwaliteit.

Wil je dat uitproberen, zodat je in 2019 samen met alle andere Netflix-regio's Amerikaanse Netflix in het VK kunt bekijken? We hebben een 30-dagen geld-terug-garantie.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me