Hoe Amerikaanse Netflix in Australië te bekijken (werkt op alle apparaten)

Hoe Amerikaanse Netflix in Australië te bekijken (werkt op alle apparaten)

Door Michael Smolski, 2018-12-10 15:06:40 in Entertainment


U betaalt evenveel voor een Netflix-abonnement als Amerikanen, maar krijgt minder dan de helft van de inhoud? Praten over oplichting, toch? Wat als u Amerikaanse Netflix op elk apparaat zou kunnen bekijken? Wat als je elke gewenste Netflix zou kunnen bekijken, ongeacht waar je bent? Het zou je zeker veel tijd besparen bij het vinden van de inhoud die je wilt bekijken, en die beschikbaar is op Netflix, alleen niet je Netflix.

Zodra je deze figuren hebt gelezen, wil je Amerikaanse Netflix in Australië bekijken...

Amerikaanse Netflix? Het heeft ongeveer 1157 tv-shows en 4593 films. Natuurlijk veranderen deze cijfers voortdurend, maar dat is wat je krijgt met Amerikaanse Netflix.

Australische Netflix? 443 tv-programma's en 1585 films. Iets minder dan 35% van de inhoud die de Amerikaanse Netflix heeft. Absoluut krankzinnig. Je betaalt bijna dezelfde prijs voor Netflix, maar krijgt 1/3 van de beschikbare inhoud.

Dat zijn nog steeds veel shows en films om naar te kijken, toch? Ja, totdat de show of de film die je wilt bekijken niet op je Netflix staat.

Om dingen in perspectief te plaatsen, er zijn ten minste 57 landen exclusief de Verenigde Staten die meer inhoud hebben dan de Australische Netflix. Plaatsen als Guadeloupe, Martinique, Saint Vincent en de Grenadines en Anguilla, om er maar een paar te noemen. Landen waar veel mensen nog nooit van hebben gehoord, hebben bijna twee keer zoveel inhoud, en soms zelfs meer.

Daarom zou je Amerikaanse Netflix in Australië moeten kijken, omdat het eerlijk gezegd misschien niet de moeite waard is.

En we laten je niet alleen zien hoe je Amerikaanse Netflix in Australië bekijkt, we laten je ook een manier zien om elke Netflix te bekijken, met een methode die op alle apparaten werkt.

Hoe Amerikaanse Netflix in Australië te bekijken

Als je Amerikaanse Netflix in Australië wilt bekijken, is de stap heel eenvoudig. Anders dan bij Hulu of DAZN, hoeft u geen zware aanmeldingsstappen te doorlopen waarvoor creditcards / betaalpassen nodig zijn.

Je hoeft Netflix alleen maar voor de gek te houden door te denken dat je in de VS of in een ander land bent als je Netflix vanuit een ander land wilt bekijken, terwijl de Amerikaanse Netflix misschien de meeste inhoud heeft, maar niet alle inhoud.

Hoe laat je Netflix denken dat je in de VS bent?

Je doet het door er te zijn, maar vrijwel.

En de beste manier daarvoor is om een ​​VPN te gebruiken.

Een VPN staat voor een virtueel particulier netwerk. Simpel gezegd, wanneer u verbinding maakt met een van de servers die een VPN-service die u gebruikt heeft, bevindt u zich vrijwel op de locatie van die server zonder er daadwerkelijk te zijn. En dat ontsluit tal van mogelijkheden op internet, niet alleen in het Netflix-spectrum.

Kun je elke VPN gebruiken om Amerikaanse Netflix in Australië te bekijken?

Gratis VPN-services? Dat betekent langzaam. Het betekent ook geen werkende servers.

Wanneer je zoekt naar hoe je Amerikaanse Netflix in Australië kunt bekijken, wil je weten hoe je het kunt bekijken, niet hoe je een illusie kunt hebben die je kunt bekijken, totdat je moet wachten tot je film of tv-programma elke 40 seconden wordt gebufferd.

Gratis diensten zitten boordevol gebruikers en investeren niet in hoogwaardige internetcapaciteit. En omdat ze zo populair en gratis zijn, is het een stuk eenvoudiger om ze te targeten en te blokkeren, want vergeet niet dat Netflix niet dom is. Ze kennen VPN-services. Het is niet zo eenvoudig als verbinding maken met een Amerikaanse server. Het moet ook werken met Netflix.

En over werkende servers gesproken, veel mensen vallen voor de illusie van "we hebben 100 Amerikaanse servers" of wat dat aantal ook is als ze op zoek zijn naar een VPN. Hoeveel van deze werken met services zoals Netflix, Amazon Prime en Hulu? Daar moet je op letten en wat VPN-services vermijden.

PrivateVPN? We hebben geen 100 Amerikaanse servers, maar we hebben wel servers die werken met Amerikaanse Netflix. We ondersteunen ook veel andere Netflix-servers, of dat nu in Spanje of Zweden is, omdat we weten dat hoewel de VS de meeste inhoud heeft, deze niet allemaal.

En als u onze blog bezoekt, ziet u hoe u toegang krijgt tot services die veel meer werk vergen dan alleen PrivateVPN downloaden en gebruiken.

Deze methode werkt niet op apparaten die niet worden ondersteund door VPN's zoals de Chromecast.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me