Geblokkeerde sites in Saoedi-Arabië deblokkeren in 2019

Geblokkeerde sites in Saoedi-Arabië deblokkeren in 2019

Door Michael Smolski, 2019-01-11 10:16:05 in Reizen


Saudi-Arabië deblokkeert de laatste tijd veel sites, maar met dat gezegd, veel sites zijn nog steeds geblokkeerd in Saoedi-Arabië. Dat is waarom je op zoek bent naar "hoe blokkeer sites in Saudi-Arabië in 2019." We gaan je niet alleen helpen geblokkeerde sites in Saoedi-Arabië te deblokkeren, of dat nu diensten of entertainment zijn. We gaan je ook helpen veilig te blijven bij het bezoeken van sites die niet worden geblokkeerd.

Kijk, WhatsApp is nu legaal in Saoedi-Arabië. De regering stelt ook dat WhatsApp actief wordt gemonitord, wat betekent dat de dienst legaal kan zijn, maar als je een verkeerde zin zegt in een van deze apps die worden bewaakt, kun je in de problemen komen door de wet in Saoedi-Arabië.


Geblokkeerde sites in Saoedi-Arabië deblokkeren in 2019

Er is meer dan één manier die werkt als het gaat om het deblokkeren van sites in Saoedi-Arabië. De vraag is of u veilig zult zijn met die methode?

De meeste methoden zullen je niet veilig houden.

We gaan meteen ter zake. Een VPN is hoe je het doet.

Een VPN is een virtueel particulier netwerk waarmee u zich in een ander land kunt bevinden zonder daar te zijn. De enige manier om geblokkeerde sites in Saoedi-Arabië te deblokkeren is door niet Saoedi-Arabië te zijn. Niemand heeft echter gezegd dat je moet vertrekken.

Maar net als telefoons is geen VPN-service gelijk, en sommige zijn niet de juiste keuze voor Saoedi-Arabië.

Dingen om te zoeken in een VPN om veilig te blijven bij toegang tot geblokkeerde en niet-geblokkeerde sites in Saoedi-Arabië in 2019

Vul je persoonlijke gegevens in om je aan te melden bij een VPN-service die bedoeld is om je anoniem te houden? Lijkt dat niet verdacht? En slaat die service logboeken op die u kunnen herleiden? Dat is hoe je wordt blootgesteld.

Misschien overdrijven we het probleem, maar opnieuw werd een 74-jarige gearresteerd omdat hij zelfgemaakte wijn achter in zijn auto had. Hij bracht meer dan een jaar in de gevangenis door. Gelukkig werd hij vrijgelaten, maar veel nooit.

Daarom is volledige veiligheid van vitaal belang.

PrivateVPN biedt anonieme registratie, en er staat niet alleen dat het geen logs opslaat, het kan niet te wijten zijn aan de Zweedse privacywetgeving. En dat is cruciaal. Het is één ding om te zeggen dat je iets niet doet, maar om het te kunnen ondersteunen, is dat belangrijk.

Maar dat zijn slechts enkele van de veiligheidsfuncties die u nodig hebt om veilig te zijn bij het deblokkeren van sites in Saoedi-Arabië in 2019. Hier zijn de rest als u geblokkeerde sites in Saoedi-Arabië in 2019 wilt deblokkeren en dit veilig doet:

  • De juiste VPN-codering. Elke VPN biedt codering. De vraag is wat voor soort? De meeste zouden genoeg moeten zijn om niemand te laten kraken, maar het is beter dan genezen. PrivateVPN wordt geleverd met 2048-bits codering met AES-256. Het hoogste coderingsniveau op de consumentenmarkt.
  • DNS-lekbescherming is een must! Zonder deze functie is uw codering misschien voor niets, omdat uw informatie toch kan lekken. DNS Leak Protection zal dat voorkomen.
  • IPv6-lekbescherming is ook belangrijk! Uw IP kan soms worden gelekt zonder IPv6-lekbescherming, waardoor alle bescherming waardeloos is.
  • Application Guard is een functie die bepaalde apps sluit in het geval dat een VPN-service niet meer werkt. Dit zou niet moeten gebeuren. Maar dingen die niet zouden moeten gebeuren, gebeuren soms.
  • Kill Switch doodt uw internet als uw VPN-service niet meer werkt.
  • StealthVPN is misschien wel de belangrijkste functie om te hebben. Met Stealth VPN kunt u zich vermengen met normaal verkeer, wat betekent dat u volledig beschermd kunt zijn, omdat niemand weet dat u zelfs een VPN gebruikt. Dat is niet het geval met een standaard VPN waarmee de Saoedi-Arabische regering zou kunnen weten dat een VPN in gebruik is. En dat is belangrijk, hoewel VPN-services niet zijn verboden in Saoedi-Arabië, het gebruik ervan voor illegale activiteiten in Saoedi-Arabië. De vraag is hoe zou Saudi-Arabië nu wat u deed toen u een VPN gebruikte als u gecodeerd bent? De rechtbanken hebben niet de eerlijkste procedures. Het is beter dat niemand het weet.


PrivateVPN komt met al deze, en als u geblokkeerde sites in Saoedi-Arabië in 2019 wilt deblokkeren, zijn deze functies een must.

Geblokkeerde sites deblokkeren in Saoedi-Arabië als het gaat om entertainment

Entertainment was lange tijd relatief zeldzaam in Saoedi-Arabië. Tenminste wat digitale inhoud betreft. Het bioscoopverbod is pas na meer dan 35 jaar opgeheven, nog niet zo lang geleden.

Entertainment is een van die dingen waarvoor mensen altijd een VPN gebruiken vanwege het feit dat content niet gelijkmatig over de planeet wordt verspreid. Dat betekent dat Amerikaanse Netflix de meeste inhoud heeft en dat sommige andere regio's ook veel inhoud hebben die niet van Saoedi-Arabië houdt. Met PrivateVPN kun je in 2019 niet alleen geblokkeerde sites in Saoedi-Arabië deblokkeren. Het is ook de beste VPN voor Netflix die de meeste regio's van alle VPN-services ondersteunt, zoals getest door Comparitech door 5000 handmatige tests.

Het ondersteunt ook platforms zoals DAZN, Hulu, BBC iPlayer, samen met vele anderen.

En als u niet weet of we een bepaald platform ondersteunen, vraag dan onze bekroonde klantenservice!

Geschreven door Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me