Dingen om te weten voordat u een VPN-service in 2018 gebruikt

Dingen om te weten voordat u een VPN-service in 2018 gebruikt

Door Michael Smolski, 01-01-2018 14:01:15 in VPN-service


U meldt zich aan. Je installeert het. Natuurlijk zet je hem aan. BOOM. Je bent veilig. Je bent vrij. Maar dat is niet altijd het geval. Je bent niet altijd vrij en je bent zeker niet altijd veilig. Er is een paar dingen om te weten voordat u een VPN gebruikt, anders loopt u misschien de beveiliging mis. Of dat komt door uw gebrek aan kennis of vanwege het bedrijf dat u gebruikt.

Als u echt veilig wilt blijven, moet u het te allen tijde gebruiken

Sommige mensen gebruiken een VPN alleen om verbinding te maken met bijvoorbeeld een Amerikaanse server om hun favoriete programma te bekijken dat daar beschikbaar is, maar niet in het VK. Als het op beveiliging aankomt, gebruiken sommige mensen het om veilig te blijven in Starbucks.

Maar er is een misvatting dat als je alleen een VPN gebruikt wanneer je het nodig hebt, alles goed komt. Dat is niet de waarheid. Je VPN inschakelen om voor iets te betalen en je informatie te verbergen is geweldig, maar dat van PrivateVPN 256-bit encryptie met 2048-bit DH-sleutel die triljoenen dollars zou kosten om te kraken, heeft helemaal geen zin als je je VPN uitzet terwijl je in die Starbucks bent nadat je die betaling hebt gedaan. Iemand kan eenvoudige software gebruiken om uw wachtwoorden te achterhalen alleen omdat u zich in hetzelfde netwerk bevindt. Dat kan het wachtwoord van uw PayPal zijn. Versleuteling is geweldig, maar als je er eenmaal vanaf bent, riskeer je wat je versleuteld hebt.

Dit is een van de belangrijkste dingen om te weten voordat u een VPN gebruikt.

Als u uw PrivateVPN-client opent en op drukt Geavanceerd gevolgd door AANSLUITINGSWACHT, u zult een aantal opties zien. Deze zijn er om gegevens te beschermen tegen lekken in het onwaarschijnlijke geval dat uw VPN niet meer werkt.

Wees voorzichtig, want niet elk bedrijf biedt de beveiliging die een VPN moet hebben

Het hoofddoel van een virtueel particulier netwerk is dat het privé is. Veel bedrijven houden zich daar niet aan. Dit gebeurt vooral met gratis VPN-bedrijven. Ze hebben de neiging om winst te maken door gegevens van klanten te verkopen. Het gebruik van een VPN is bedoeld om u te voorzien van beveiliging. U bent de enige persoon die moet weten wat u doet. Maar dat is niet altijd het geval.

Onavo is een bedrijf van Facebook en biedt een gratis VPN-service. Maar die service kan ook 'verzamel uw mobiele dataverkeer."Dit" helpt ons de Onavo-service te verbeteren en te beheren door uw gebruik van websites, apps en gegevens te analyseren. Omdat we onderdeel zijn van Facebook, gebruiken we deze informatie ook om Facebook-producten en -services te verbeteren, inzicht te krijgen in de producten en services die mensen waarderen en betere ervaringen op te bouwen.

Dat is alles wat een echte VPN niet doet. Natuurlijk bent u misschien op een of andere manier beschermd, maar worden er nog steeds gegevens over u verzameld en vervolgens gebruikt. Dat is niet wat een VPN moet doen. Het is bedoeld om precies dat te voorkomen door uw gegevens te coderen zodat niemand er toegang toe heeft.

Niet alle bedrijven geven echt om uw beveiliging. Dit is een van de dingen die u moet weten voordat u een VPN gebruikt. Doe voorzichtig. Vooral met gratis VPN-services.

Vanwege de Zweedse privacywetgeving worden er geen verkeerslogboeken bijgehouden die door overheden moeten worden overgenomen. Bij PrivateVPN weten we niet wat u doet. En eerlijk gezegd willen we dat niet.

Een VPN vertraagt ​​je internet niet

Dit is een van de dingen die je moet weten voordat je een VPN gebruikt waarvan mensen denken dat ze het weten. Veel mensen gaan ervan uit dat een VPN je internet vertraagt. Niet waar. Laten we dit eigenlijk opnieuw formuleren. Een goede VPN-service doet dat niet.

Nu zal een VPN natuurlijk nooit de snelheid van uw verbinding verhogen. Het kan niet sneller worden dan je huidige internet. Maar tegelijkertijd, als uw internetprovider snelheidsbeperking gebruikt, kunt u, wanneer verbonden met een VPN, in feite snellere snelheden ervaren.

Anders dan dat, hangt het meestal af van hoeveel servers een bedrijf heeft, maar ook van latentie. Latency is de tijd die een pakket gegevens nodig heeft om van uw apparaat naar de serverlocatie van uw VPN te komen. Hoe verder een server van u verwijderd is, hoe langzamer de verbinding.

Daarom is de internetcapaciteit die door uw VPN-service is gekocht van belang. PrivateVPN koopt zijn internetcapaciteit rechtstreeks van de IP-transitprovider in plaats van van een hostingbedrijf dat de meeste bedrijven doen (wat we tot op zekere hoogte ook doen), wat resulteert in een hogere latentie en dus langzamere verbindingen.

Een goede VPN-service vertraagt ​​je internet niet, maar maakt het ook niet sneller dan je huidige internet, tenzij je internetprovider betrokken is bij snelheidsbeperking.

Hier is een foto van tests die zijn uitgevoerd op speedtest.net.

De hogere downloadsnelheid is zonder VPN, maar is slechts 3MB hoger. Er is zowat geen verschil.

Dit zijn de dingen die u moet weten voordat u een VPN gebruikt

Beveiliging wordt niet altijd geboden. Het moet ook constant zijn om te werken. En als u de juiste service gebruikt, zal dit uw internet niet vertragen.

Onze service? Wees er zelf een rechter van. Je hebt een 30-dagen geld-terug-garantie als je je aanmeldt. Klik op de knop Kopen en het is een registratieproces in drie stappen. Download daarna onze klant door naar de onderkant van onze pagina te gaan en op Downloaden te klikken, te installeren, te openen en u bent klaar om te gaan.

Geschreven door Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me