De beste VPN voor Windows 10-laptops

De beste VPN voor Windows 10-laptops

Door PrivateVPN, 2018-11-01 17:10:01 in Business


Bent u op zoek naar de beste VPN voor Windows 10-laptops, of u nu alleen zakelijk of op entertainment bent gebaseerd? Er zijn een paar dingen waar u op moet letten, en als de VPN-provider die u overweegt deze functies niet heeft, moet u echt overwegen om die provider te overwegen.

Als u om veiligheid geeft, staat de kunst in de instellingen

De beste VPN voor Windows 10-laptops voor wat betreft de beveiliging, ongeacht de beveiligingsfuncties, is alleen geweldig als u zichzelf kunt beschermen op precies de manier waarop u uzelf wilt beschermen.

Windows 10 is niet altijd betrouwbaar. Wat als een VPN-service crasht? Het zou niet goed moeten zijn, maar wat als het dat wel doet? Bent u bereid om een ​​risico te nemen met uw gegevens? Computers in vliegtuigen die honderden miljoenen waard zijn, maken fouten. Is uw computer zo geweldig dat u hem volledig zou vertrouwen?

Als u op zoek bent naar de beste VPN voor Windows 10-laptops, hebt u een VPN nodig die alles doodt wat u wilt beschermen als er iets gebeurt.

Als u bijvoorbeeld torrent en de app wilt afsluiten als er iets gebeurt, heeft PrivateVPN een Application Guard-functie die een specifieke app afsluit als de VPN stopt met werken.

Er is ook een IPv6-functie tegen lekken, zodat uw IP niet per ongeluk kan worden gelekt. Kill Switch schakelt ook uw internetverbinding uit als uw VPN niet meer werkt.

Dergelijke functies zorgen ervoor dat u volledig beschermd bent, en als veiligheid uw zorg is en u op zoek bent naar de beste VPN voor Windows 10-laptops, dat is wat u moet zoeken.

En als u veel reist en in landen als China zult zijn, is Stealth VPN ook erg belangrijk om te voorkomen dat de Chinese overheid er bijvoorbeeld achter komt dat u een VPN gebruikt.

Veiligheidsvoorzieningen zijn belangrijk

De beste VPN voor Windows 10-laptops kan niet alleen veiligheidsfuncties in de client hebben, omdat deze in de eerste plaats bescherming nodig heeft. PrivateVPN wordt geleverd met 2048-bits codering met AES-256. Simpel gezegd, de hoogste codering die op de markt beschikbaar is. Misschien gebruikt u een open wifi in Starbucks en wordt u blootgesteld aan mensen in hetzelfde netwerk die toegang hebben tot wat u in uw webbrowser bezoekt. Misschien is het in je bus of op school. Hoe dan ook, codering is belangrijk en het niveau dat we bieden, wordt gebruikt door het leger. Je kunt ook kiezen tussen 3 OpenVPN, PPTP & L2TP-verbindingen.

Dat gecombineerd met veiligheidsfuncties van PrivateVPN kan volledige bescherming op internet bieden, ongeacht wat u doet. Maar als u op zoek bent naar de beste VPN voor Windows 10-laptops, moet u ook iets anders overwegen.

De locatie van de VPN-service is belangrijk

Stel je voor dat je al deze veiligheidsfuncties en zo'n geweldige codering had en dat alles voor niets was, omdat een VPN-service je informatie weggaf omdat ze onder druk stonden. Dat gebeurt.

Een service die bedoeld is om u te beschermen, kan u in de problemen brengen...

Hoe? Door logboeken op te slaan die kunnen onthullen wat u doet.

Wat is de enige manier om deze potentiële situatie te voorkomen?

Door een service te gebruiken die legaal geen logs kan opslaan, terwijl een bedrijf misschien iets zegt, betekent dit niet dat het waar is. Vertrouw het bedrijf niet, vertrouw de wet. En Zweden heeft een aantal ongelooflijke privacywetten waar andere landen van zouden moeten leren. Ze betekenen ook dat PrivateVPN geen logs kan opslaan en tegen u kan gebruiken.

De beste VPN voor Windows 10-laptops heeft echter een verscheidenheid aan servers nodig

En niet alleen servers, maar servers die werken met entertainmentplatforms.

Beveiliging is geweldig, maar een grote meerderheid van de mensen geeft erom om hun Amerikaanse Netflix en hun DAZN samen met Hulu te bekijken.

PrivateVPN wordt geleverd met 57 serverlocaties. Behalve, val niet voor het aantal locaties. Het gaat erom hoeveel servers met verschillende platforms werken. Dat is wat VPN-bedrijven nooit zeggen. En je valt voor de nummerspellen.

De beste VPN voor Windows 10-laptops moet alle entertainmentplatforms ondersteunen die u wilt gebruiken. PrivateVPN ondersteunt niet alleen de Amerikaanse Netflix. het heeft de meest werkende Netflix-locaties. Kijk, Amerikaanse Netflix heeft de meeste inhoud, maar het heeft niet alles. Daarom ondersteunt PrivateVPN locaties zoals Zweden en Spanje tussen tientallen anderen voor Netflix.

En we ondersteunen DAZN, net als de Netflix van live sporten. Amazon Prime & Hulu? Dat hebben we ook.

Val niet voor servers. Vallen voor wat de servers ondersteunen!

De beste VPN voor Windows 10-laptops moet uw huidige snelheden behouden

VPN-services praten graag over het snel maken van uw internet. Tenzij uw internetprovider opzettelijk bepaalde sites vertraagt, zal een VPN uw internet niet sneller maken. Het kan echter langzamer worden als de internetcapaciteit afkomstig is van hostingproviders in plaats van IP-transitproviders. Let daar op.

De beste VPN voor Windows 10-laptops?

Beveiliging is belangrijk, of dat nu codering is of de functies. En als je in landen als China bent, heb je beslist Stealth VPN nodig. U wilt ook entertainment, en daarvoor hebt u servers nodig die services ondersteunen en die u ook niet vertragen. PrivateVPN? Dat doet hij.

Klaar om ons te proberen?

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me