De beste VPN voor Windows 10-laptops in 2019

De beste VPN voor Windows 10-laptops in 2019

Door Michael Smolski, 15-01-2019 09:19:18 in Business


2019 is hier, en dat roept de vraag op wat de beste VPN is voor Windows 10-laptops in 2019, en wat nodig is om iets de beste in 2019 te noemen.

In dit bericht hebben we een aantal van de onmisbare functies opgesplitst om een ​​VPN de beste VPN voor Windows 10-laptops in 2019 te noemen.

De beste VPN voor Windows 10-laptops in 2019 moet servers bieden waarmee u toegang hebt tot alle inhoud die u wilt openen

Hier maken veel mensen een fout. Ze vallen in de val van het zoeken naar de meeste servers mogelijk. De beste VPN voor Windows 10-laptops in 2019 is niet degene die de meeste servers biedt, het is degene die de meest werkende servers biedt.

PrivateVPN biedt u bijvoorbeeld geen duizend servers, maar wel de meest werkende Netflix-servers op de markt. En dat wordt bepaald door goede tests bestaande uit 59 belangrijke VPN-services met 5.000 handmatige tests uitgevoerd door Comparitech. PrivateVPN biedt ook ondersteuning voor DAZN en Hulu. Amazon Prime? Jij hebt het ook. BBC iPlayer? Wij hebben u ook gedekt. Poolse platforms? ja.

De beste VPN voor Windows 10-laptops in 2019 is niet degene die de meeste servers heeft, maar die u toegang geeft tot de meeste met die servers.

De beste VPN voor Windows 10-laptops in 2019 bestaat uit veiligheidsfuncties die u volledig beschermd houden

Afgezien van toegang tot inhoud op andere locaties, is een VPN bedoeld om u veilig en volledig veilig te houden.

En encryptie doet dat ook al is het niet op het hoogst mogelijke niveau zoals bij PrivateVPN met zijn 2048-bit encryptie met AES-256. Maar codering is niet voldoende.

Geeft u persoonlijke informatie weg wanneer u zich aanmeldt bij een VPN-provider? PrivateVPN vraagt ​​niet om informatie over u. En het houdt geen logboeken bij.

We weten niet waarom u in 2019 op zoek bent naar de beste VPN voor Windows 10-laptops, maar we weten wel dat logs u kunnen ontmaskeren en dat VPN-bedrijven informatie hebben weggegeven, zelfs als ze verklaarden dat ze geen logs eerder hebben verzameld. PrivateVPN is echter een Zweeds bedrijf en kan geen logboeken verzamelen vanwege Zweedse privacywetten.

De functie Kill Switch is belangrijk om blootstelling te voorkomen als uw VPN niet meer werkt, wat waarschijnlijk niet zal werken, maar het is beter dan genezen. Application Guard werkt op dezelfde manier als Kill Switch, behalve voor apps. IPv6 & DNS Leak Protection voorkomt gegevenslekken. Hebben de VPN-clients waar u naar kijkt dat? Zo niet, dan bent u niet volledig veilig.

En als u niet volledig veilig bent, bent u helemaal niet veilig. Je speelt alleen maar met vuur.

De beste VPN voor Windows 10-laptops in 2019 vertraagt ​​je niet

Als een service belooft uw internet sneller te maken, tenzij uw internetprovider u met opzet op bepaalde sites vertraagt, zal een VPN uw internet niet sneller maken.

Aan de ene kant hebben we VPN-services die beloven uw internet sneller te maken. Aan de andere kant klagen gebruikers dat VPN-diensten hun internet langzamer maken.

Welke is het?

Een goede VPN-service zal het niet sneller maken. Het houdt het op dezelfde snelheid als je al hebt. Als je internet nu slecht is, wees gerust, het zal hoogstwaarschijnlijk slecht zijn nadat je verbinding hebt gemaakt met een VPN.

Gratis diensten zijn het grootste probleem als het gaat om VPN-snelheden. En sommige betaalde zijn niet ver weg.

De reden dat PrivateVPN de beste service voor Netflix is, is niet alleen omdat het werkende servers heeft. Het is ook omdat ze snel zijn. En dat komt omdat PrivateVPN zijn servers van IP-transitproviders koopt, terwijl een groot aantal VPN-services het alleen bij hosting-sites koopt, wat goedkoper maar vaak veel langzamer is.

De beste VPN voor Windows 10-laptops in 2019 wordt geleverd met Stealth VPN

Stealth VPN is niet voor iedereen nodig.

Als je echter naar een land gaat met censuur, dan wordt het uiterst nuttig.

Een standaard VPN kan worden gedetecteerd als een VPN. En wanneer een land met een verbod op VPN-services detecteert dat een VPN wordt gebruikt, blokkeert het toch de geblokkeerde sites. Stealth VPN past in zodat niemand ooit weet dat u een VPN gebruikt.

Als u op zoek bent naar de beste VPN voor Windows 10-laptops in 2019, is dat iets om te overwegen. En PrivateVPN heeft Stealth VPN beschikbaar.

De beste VPN voor Windows 10-laptops in 2019 is niet gratis

Wanneer iets gratis is, betaal je met de valuta van privacy. Uw gegevens zijn vaak veel meer geld waard dan een abonnement bij de meeste bedrijven.

Gratis VPN-services geven veel meer kans om uw gegevens bloot te leggen omdat ze niet over de sterkste veiligheidsfuncties beschikken en vaak niet werken vanwege de hoge gebruikersratio. Vergeet ook het gebruik van services zoals Netflix.

Gratis VPN-services werken op scholen om blokken van een school te omzeilen. Ze werken voor zulke simpele dingen. En als u op zoek bent naar de beste VPN voor Windows 10-laptops in 2019, is dat niet wat u zeker zoekt.

Dat is wat de beste VPN voor Windows 10-laptops in 2019 nodig heeft

U hebt servers nodig die werken met de services die u gaat gebruiken. Veiligheid is belangrijk en als u in landen met censuur bent, is Stealth VPN van belang. En dat terwijl je alles op de snelheid houdt die je al hebt.

PrivateVPN doet dat allemaal. Voor een fractie van de kosten van andere services die veel servers kunnen bieden, maar servers bieden die voor de meeste mensen geen nut hebben.

Probeer ons uit en je zult het zien. En als u dat niet doet, krijgt u een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me