De beste VPN voor Netflix, Hulu, Amazon Prime en DAZN voor 2019

De beste VPN voor Netflix, Hulu, Amazon Prime en DAZN voor 2019

Door Michael Smolski, 2019-01-10 18:12:51 in Entertainment


Wil je Netflix, Hulu, Amazon Prime, DAZN en misschien zelfs BBC iPlayer bekijken in 2019, ongeacht je locatie? Dat is wat een VPN zal helpen. Behalve als u toegang wilt krijgen tot meer dan één van deze of al deze, de meeste VPN-services zullen niet werken omdat ze met sommige services werken, maar niet met alle. Maar wat is de beste VPN voor Netflix, Hulu, Amazon Prime en DAZN voor 2019?

De beste VPN voor Netflix kan niet zomaar servers in de VS hebben

Deze site genaamd Comparitech heeft meer dan 5000 handmatige tests uitgevoerd op 59 VPN-services die er zijn om te testen voor welke VPN de beste was voor Netflix in termen van de apparaten waarmee het werkte, evenals locaties. PrivateVPN kreeg 21 werkende Netflix-regio's in de test, waarbij de concurrentie de enige was met meer dan 20 werkende regio's.

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom je 21 werkregio's nodig hebt als de Amerikaanse Netflix de meeste inhoud heeft. En dat is een geweldige vraag. Amerikaanse Netflix heeft inderdaad de meeste inhoud, en het werkt op 43 van de 59 geteste VPN-services, maar op welke platforms ga je kijken?

Niet alle services ondersteunen Amerikaanse Netflix en niet alle ondersteunen alle platforms, wat betekent dat hoewel een bepaalde service in de VS mogelijk werkt, deze mogelijk niet in de VS werkt op Android-apparaten, wat Netflix betreft.

PrivateVPN ondersteunt de meeste regio's, maar ook consistent de meeste platforms voor al deze tests.

Oh, en met betrekking tot de 21 ondersteunde regio's. De VS hebben misschien de meeste inhoud, maar het heeft niet alles. Elke regio heeft unieke inhoud die andere locaties niet hebben. En daarom is het belangrijk om een ​​service te hebben die het meeste ondersteunt.

En als u de test leest, zult u zien dat deze tests zijn gedaan op een manier dat als een service geen consistente snelheden bood, dit niet zou tellen, wat betekent dat als u niet wilt wachten tot de inhoud is opgeslagen, we ook heb je gedekt. En goed, we wisten en schreven daarover voordat deze tests werden onthuld.

We kopen onze internetcapaciteit tenslotte rechtstreeks van IP-transitproviders.

Maar je bent hier voor de beste VPN voor Netflix, Hulu, Amazon Prime en DAZN voor 2019.

De beste VPN voor Hulu voor 2019

Als u op zoek bent naar de beste VPN voor Hulu, hebt u alleen een service nodig die Amerikaanse servers ondersteunt, want Hulu werkt alleen in de VS, en goed, in Japan, maar dat is alleen voor Japanse shows.

Het is veel gecompliceerder om Hulu in te stellen dan om Netflix in te stellen. Daarom hebben we er handleidingen over, maar als je op zoek bent naar de beste VPN voor Hulu, zijn twee dingen van belang. Snelheid en een werkende server.

PrivateVPN biedt verschillende werkende servers voor Hulu, maar u hebt er maar één nodig. Wat snelheid betreft, is het, net als bij Netflix, consistent omdat we kopen bij IP-transitproviders in plaats van alleen bij hosting-sites.

Natuurlijk, als je internet slecht is, ben je hoe dan ook genaaid.

We kunnen je niet vertellen dat we de enige geweldige service voor Hulu zijn, maar als je ook Netflix wilt kijken, met de beste Netflix-ervaring plus Hulu, is dat logisch in 2019.

De beste VPN voor Amazon Prime voor 2019

Het mooie van Amazon Prime is dat Amazon wereldwijd inhoud uitbreidt. Er zijn elke dag meer shows en films beschikbaar voor de massa.

Het gebrek aan gelijkheid van inhoud bestaat echter nog steeds. En PrivateVPN is een van de populairste VPN-services voor Amazon Prime.

En dat betekent dat u altijd een werkende server kunt verwachten. Amazon Prime, Netflix en Hulu? Een geweldige combinatie.

Oh, en over Amazon gesproken, PrivateVPN heeft een Amazon Fire TV Stick / Cube-app, wat betekent dat je al deze diensten daar kunt gebruiken met behulp van onze gidsen.

De beste VPN voor DAZN voor 2019

Als u op zoek bent naar de beste VPN voor Netflix, Hulu, Amazon Prime en DAZN, houdt u van entertainment en wilt u toegang tot alles wat wordt aangeboden.

Maar de eerste 3 platforms die we noemden, bieden meestal geen live content. DAZN doet dat. DAZN is een streamingdienst voor sport met een plotwending omdat het niet helemaal werkt in de VS en het werkt helemaal niet in het VK, ook al is het in het VK opgericht. Niet zonder de juiste VPN.

Wanneer u live-inhoud bekijkt, is internetkwaliteit belangrijk. En dat is misschien een van de grootste sterke punten van PrivateVPN. We beloven niet om uw internet sneller te maken. We zullen het gewoon niet langzamer maken, wat niet altijd het geval is met VPN-services.

De beste VPN voor Netflix, Hulu, Amazon Prime en DAZN voor 2019

Ben je klaar om toegang te krijgen tot meer inhoud dan ooit tevoren? Super goed. Maar je hebt waarschijnlijk wat hulp nodig. Neem contact op met onze klantenservice of bekijk onze blog in de tussentijd, omdat deze platforms stappen ondernemen om te voorkomen dat mensen deze landen niet ondersteunen.

Geschreven door Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me