De beste VPN voor de Samsung Galaxy Note 9

De beste VPN voor de Samsung Galaxy Note 9

Door Michael Smolski, 25-08-2018 00:58:41 in Business


Bent u op zoek naar de beste VPN voor Samsung Galaxy Note 9? Je nieuwe apparaat is tenslotte een beest ontworpen voor werk.

512 GB opslag. Een micro SD-kaart voor nog meer opslag. Een enorme 4000 mAh-batterij met een even groot 6,4-inch scherm dat wordt geleverd met maximaal 8 GB RAM en een octa-core processor.

De Note 9 is een apparaat dat werk aankan dat de meeste laptops van topklasse nog geen 8 jaar geleden konden. En dat betekent dat je er ofwel aan zult werken of dat je het grote scherm voor entertainment zult gebruiken, hoe dan ook, om volledig gebruik te kunnen maken van beide, heb je de beste VPN nodig voor de Samsung Galaxy Note 9.

De beste VPN voor de Samsung Galaxy Note 9 moet meer ondersteunen dan alleen Amerikaanse en Britse Netflix

Wie heeft een tv nodig als je een telefoon van 6,4 inch hebt? Het is het optimale formaat voor entertainment, of u nu in bed, op reis of op kantoor bent. Je kunt het een draagbare tv noemen, behalve met een scherm dat beter is dan dat van elke beschikbare kleine tv.

Waarschijnlijk wil je Netflix of iets dergelijks bekijken. De beste VPN voor de Note 9 kan niet alleen servers in de Verenigde Staten hebben voor Netflix. Amerika heeft de meeste Netflix-inhoud, maar het heeft niet alle inhoud, bijvoorbeeld Power is niet beschikbaar op Amerikaanse Netflix. In plaats daarvan moet je veel betalen om het in de VS te bekijken. Waarom als je gewoon een VPN in Europa kunt krijgen om een ​​dag achter te blijven op de releasedatum en het op Netflix te bekijken met je huidige abonnement?

PrivateVPN is de beste VPN voor het streamen van films en tv-programma's omdat het erkent dat er meer is dan alleen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk wat entertainment betreft. Zweden heeft bijvoorbeeld exclusieve content en PrivateVPN biedt daar ook servers aan die met Netflix werken!

Oh, en ja, "werkende" servers.

De beste VPN voor de Samsung Galaxy Note 9 biedt niet alleen servers in landen. Ze moeten zowel met Hulu als Netflix werken. En die twee bedrijven leveren voortdurend aanzienlijke inspanningen om te voorkomen dat VPN-services werken vanwege de druk van de bedrijven die rechten geven op inhoud, waardoor veel servers niet werken omdat ze nooit zijn gecontroleerd. Wij doen onze controles!

De beste VPN voor de Samsung Galaxy Note 9 moet snel zijn!

PrivateVPN beweert niet dat het uw internet sneller gaat maken. Elk VPN-bedrijf dat beweert dat het uw internet sneller maakt, liegt alsof, tenzij uw internetprovider bepaalde sites beperkt, uw internet ongeveer hetzelfde zou moeten werken met een VPN. Als je internet slecht is vanwege je locatie, blijft het zuigen met een VPN.

Wat PrivateVPN echter doet, is dat het grootste deel van zijn internetcapaciteit rechtstreeks van IP-transitproviders koopt in plaats van hosting. En dat maakt een enorm verschil, omdat een hostingbedrijf geen limieten kent. En als u op zoek bent naar de beste VPN voor de Samsung Galaxy Note 9, wilt u natuurlijk snelheid. Welke snelheid u nu ook heeft, die moet u ook hebben wanneer u onze service gebruikt!

Het moet ook overal werken

Bepaalde landen blokkeerden het gebruik van VPN. De beste VPN voor de Samsung Galaxy Note 9 betekent niets als uw VPN niet werkt wanneer u de Verenigde Arabische Emiraten, Iran of China bezoekt.

Dat is de reden waarom PrivateVPN wordt geleverd met de Stealth-modus. Een VPN beschermt u. Welnu, de Stealth-modus beschermt een VPN. Normaal gesproken zijn er manieren om te detecteren of een VPN toegang heeft tot een site of service, maar in de Stealth-modus kunt u dat omzeilen.

Als u op zoek bent naar de beste VPN voor de Note 9, overweeg dan ook klantenservice!

Het verschil tussen goede en de beste bedrijven? Meestal is dit het verschil in klantenservice.

Vaak raakt een gebruiker in de war en kan hij er niet achter komen wat voor hem staat, en dat is waar de klantenservice binnenkomt als hij er zelfs is. PrivateVPN heeft niet alleen klantenservice. Het is ook continu gekozen als de beste service voor klantenservice. Neem het niet van ons aan, neem het van vpnMentor.

“PrivateVPN is als een boutique VPN; als je wilt voelen dat iemand voor je zorgt en naar je behoeften luistert, kun je op hen vertrouwen. '

U moet uw zaken vertrouwelijk houden

Weet je waarom de meeste werklaptops zo beperkt zijn in gebruik? Om dingen vertrouwelijk te houden. Een datalek kan het bedrijf waarvoor u werkt of massaal werken, kosten. En telefoons? Nou, als je aan je Note 9 werkt, zou dat vertrouwelijk moeten zijn. En dan zijn er ook de berichten, screenshots, foto's, notities, wachtwoorden en al die gegevens kunnen worden onderschept, en verdorie, we hebben genoeg dingen op onze telefoons waarvan we niet willen dat anderen ze zien.

Dat is de reden waarom PrivateVPN wordt geleverd met 2048-bits codering met AES-256, het hoogste coderingsniveau dat op de markt beschikbaar is. En niet alleen dat. Als een Zweeds bedrijf kunnen we klanten bieden wat Amerikaanse bedrijven niet kunnen. Volledige privacy. Hoe? Door de wet te volgen.

Wij zijn een Zweeds bedrijf en we moeten de Zweedse wetten volgen die zijn ontworpen met het oog op privacy. Dat betekent dat we geen logs kunnen opslaan.

We zeggen niet alleen dat, zoals sommigen deden voordat ze logboeken weggaven, we gewoon geen logs kunnen opslaan om aan onze wetten te voldoen, en als het gaat om de beste VPN voor de Samsung Galaxy Note 9, voor zover privacy is betrokken, geen logs zijn een must omdat logs het doel van privacy vernietigen.

De beste VPN voor de Samsung Galaxy Note 9

Dezelfde snelheid. Volledige bescherming. Wereldwijd beschikbaar. Dit is wat PrivateVPN biedt.

Doe nu mee.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me