De beste VPN voor de Fire TV Stick in 2019

De beste VPN voor de Fire TV Stick in 2019

Door Michael Smolski, 29-01-2019 12:33:59 in Entertainment


Er zijn veel geweldige VPN-services beschikbaar totdat je in 2019 op zoek gaat naar de beste VPN voor de Fire TV Stick. Ten eerste hebben veel VPN-services geen apps voor de Amazon Fire TV Stick, wat betekent dat ongeacht hoeveel servers een dienst heeft, zult u nooit volledig tevreden zijn omdat u de inhoud die u wilt bekijken niet op uw tv kunt bekijken.

Maar van alle VPN-services die op de Fire TV Stick werken, welke heeft men dan nodig? Om het de beste VPN voor de Fire TV Stick in 2019 te noemen?

Eerlijk gezegd hangt 'de beste VPN voor de Fire TV Stick in 2019' alleen af ​​van wat je van een VPN-service wilt. Het feit dat je er een zoekt voor de Fire TV Stick betekent dat je waarschijnlijk niet op zoek bent naar iets dat de beste codering ter wereld biedt, bijvoorbeeld zoals op een computer of telefoon.

En daarom staan ​​we op het punt de aspecten te behandelen waarnaar u in plaats daarvan op zoek bent bij het zoeken naar de beste VPN-service voor de Fire TV Stick in 2019.

De beste VPN voor de Fire TV Stick in 2019 moet alle services ondersteunen die de Fire TV Stick heeft

De waarheid is dat er veel verschillende services op de Fire TV Stick zijn, dus om te zien of een service werkt of er niet mee werkt is een moeilijke taak.

Maar het veel voorkomende probleem dat mensen maken, is dat ze aannemen dat als de service de meeste servers heeft, de meest mogelijke servers de meeste services zullen bieden die er zijn. Niet waar.

Veel services worden gemakkelijk om servers te krijgen voor marketingdoeleinden. Om te kunnen zeggen dat ze natuurlijk veel servers bieden, houden we allemaal van cijfers. Wanneer u services met 100 servers versus 400 servers ziet, kijkt u automatisch naar die met 400. Maar hoeveel van die 400 servers werken met de entertainmentdiensten waartoe u toegang wilt?

PrivateVPN biedt niet de meeste servers, maar het biedt de meest werkende Netflix-servers voor zover het gaat. En dat is niet iets dat we net hebben verzonnen. Het was een test uitgevoerd door Comparitech waarbij VPN-services voor Netflix werden vergeleken.

DAZN. Hulu. Netflix. Amazon Prime. BBC. ABC. Slechts enkele van de meest populaire services waarmee PrivateVPN werkt. Zoek geen servers. Kijk waar de servers mee werken.

Wat als u in een land met censuur woont (of dit bezoekt) waar VPN-services niet werken?

Wat als u met VPN-verboden naar China of andere landen gaat? De meeste VPN-services werken dan niet meer.


China weet wanneer iemand een VPN gebruikt. Dat geldt ook voor alle andere landen die het hebben geblokkeerd.

De enige manier om dat te voorkomen is door Stealth VPN te hebben. Stealth VPN is een functie binnen een VPN waarmee u zich kunt mengen met normaal internetverkeer, waardoor landen als China niet kunnen ontdekken dat u een VPN gebruikt.

Het is zinvol om je Fire TV Stick naar China te brengen als je daar een tijdje naartoe gaat om in contact te blijven met je favoriete shows. Stealth VPN is hoe je het doet, en PrivateVPN heeft het op de Fire TV Stick.

De beste VPN voor de Fire TV-stick in 2019 moet uw internet snel genoeg houden

Een server hebben voor Netflix in de VS is geweldig als je Netflix kunt kijken.

Wie wil een werkende dienst hebben als je enkele minuten moet wachten tot een show buffert of nog erger als je iets live wilt kijken en het wordt niet geladen of speelt in een resolutie die het onaantastbaar maakt?

Daarom is snelheid ook belangrijk. En dit gaat opnieuw naar servers. Een service kan veel servers hebben, maar hoe snel zijn ze? En door snel verwijzen we naar hoeveel langzamer een VPN-service zal zijn als ze niet in gebruik zijn, omdat VPN-services uw internet niet precies sneller kunnen maken, tenzij iemand opzettelijk iets voor u vertraagt.

PrivateVPN koopt het grootste deel van zijn internetcapaciteit rechtstreeks van IP-transitproviders in plaats van hostingdiensten. Dat zorgt voor een veel betere kwaliteit van servers met dezelfde of vergelijkbare snelheden als uw huidige snelheden, wat betekent dat u met exact hetzelfde plezierniveau kunt kijken als nu of goed, met dezelfde pijn als nu, afhankelijk van hoe goed of slecht je internetverbinding nu is.

De beste VPN voor de Fire TV Stick in 2019

Er zijn een heleboel andere dingen die van belang zijn als het gaat om VPN-services, maar als je exclusief op zoek bent naar de beste VPN voor de Fire TV Stick in 2019, deze functies, ze doen er toe.

Als u op zoek bent naar iets voor uw Windows 10-apparaat, dan beginnen daar een aantal andere factoren echt te tellen. Factoren zoals codering zijn bijvoorbeeld ook van belang op de Fire TV Stick, maar zou niet zo nodig zijn als op een telefoon of laptop als je niet zoveel gegevens opslaat op je Fire TV Stick.

Maar als u zeker wilt zijn, wordt PrivateVPN ook geleverd met IPv6-lekbescherming, DNS-lekbescherming, een Killswitch-functie en 2048-bits codering met AES-256 om ervoor te zorgen dat u altijd beschermd bent.

Bekijk ons ​​bericht over de beste VPN voor Windows 10 als u op zoek bent naar dat soort bescherming.

Hoe dan ook, de beste VPN voor de Fire TV Stick in 2019? Werkende servers. Stealth VPN. Consistente snelheden die u al had zonder een VPN. En natuurlijk, in staat zijn om met de Fire TV Stick te werken in een wereld waar veel VPN-services op zichzelf geen geweldige functie zijn!

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me