Urmăriți în siguranță BBC iPlayer oriunde în lume – Fără tamponare sau geoblocare


Bucurați-vă de o conexiune rapidă, sigură și privată, astfel încât să puteți transmite emisiunile preferate ale BBC. Orice locatie. Orice dispozitiv.

Obțineți un VPN complet dedicat pentru BBC iPlayer și evitați restricțiile de locație frustrante și accelerarea vitezei. Nu există niciun risc pentru contul dvs. și vă puteți bucura de catalogul complet din Marea Britanie în format HD transparent, ca și cum ai fi acasă.

Am încercat alte VPN-uri, nu au funcționat…

Mulți alți furnizori VPN nu oferă adrese IP din Marea Britanie, complet securizate. În sensul BBC iPlayer Puteți vedea de unde transmiteți. Nu cu serverele private de 2048 de biți ale PrivateVPN din Londra și Manchester. Ești pe deplin privatizat! De asemenea, alte servicii VPN nu vă spun să ștergeți cookie-urile browserului sau să transmiteți fluxul în modul Incognito în Chrome / Firefox - așa că vă vom spune. Ar trebui să faci întotdeauna acest lucru, indiferent de VPN-ul pe care îl folosești. .

Iată o mică listă de spectacole iPlayer blocat în afara Marii Britanii:

 • Eastenders
 • Planeta albastră
 • Sherlock
 • Dr. Cine
 • Bucatar sef
 • victimă
 • Dracul ”Den
 • Top Gear
 • Tinerii infractori
 • Colateral
 • Shetland
 • și alte sute de emisiuni TV de calitate…

Geoblocarea vă face să pierdeți peste tot divertismentul preferat.

De ce nu pot să privesc iPlayer din afara Regatului Unit?

BBC iPlayer are doar acorduri de licență pentru conținut adecvat pentru streaming în Marea Britanie. Este o rușine, deoarece plata unei licențe TV valabile este în esență să plătești pentru a accesa conținutul BBC acasă. Ce se întâmplă dacă vă mutați în străinătate sau plecați în vacanță? Va trebui să te descurci fără toate emisiunile tale preferate până când te vei întoarce.

Nu cu PrivateVPN. Cu locațiile noastre de VPN specializate în Londra și Manchester, puteți accesa emisiunile dvs. preferate, meciurile sportive live, canalele de știri și multe altele cu adresele noastre IP din UK. Când vă conectați la locațiile noastre dedicate VPN BBC iPlayer, este ca și cum nu ați plecat niciodată de acasă. În sensul că puteți transmite rapid și privat de oriunde folosind laptopul, telefonul sau tableta.

Acesta este motivul pentru care am creat PrivateVPN

Cu VPN-ul personalizat al lui PrivateVPN pentru iPlayer, puteți ocoli cu ușurință geoblocarea conținutului cu un singur clic, să transmiteți cele mai recente emisiuni în HD fără buffer și niciodată să vă faceți griji pentru conturile blocate sau semnalizate atunci când călătoriți.

 • Accesați Catalog complet din Marea Britanie de conținut iPlayer imediat ce vă înscrieți
 • Bucurați-vă de dvs. emisiunile preferate ale BBC în timp ce în străinătate
 • Stream în HD fără tamponare datorită lățimii noastre de bandă nelimitate
 • Transmiteți orice laptop, tabletă sau dispozitiv mobil cu aplicația noastră unică
 • Folosiți orice wifi public sau privat în străinătate, fără a-ți sacrifica siguranța contului
 • Rămâne sigur și sigur cu serverele noastre criptate de grad militar

și mult, mult mai mult...

Vedeți ce spun alți utilizatori de iPlayer despre PrivateVPN

După ce criptați cu succes 15.000 Terabytes de date, menținerea unei înregistrări 99,98% uptime și deblocând mii de conturi iPlayer, nu este de mirare că utilizatorii noștri vor rămâne cu PrivateVPN ani de zile, chiar și după ce au încercat alți furnizori!

Vedeți ce au de spus utilizatorii noștri despre PrivateVPN:

Bonnie Soderqvist

★★★★★

Iubesc absolut această VPN

Acesta este un VPN privat foarte bun și mă voi abona. Serviciul clienți este prietenos și util. Îmi place că pot schimba zonele în care arată un nou număr IP și simt că tot ceea ce fac sau ceea ce am citit nu este întotdeauna urmărit. Nu fac lucruri rele sau mă uit la site-uri imorale, dar este ceea ce fac eu.

Citiți recenzia completă

Anonim

★★★★★

PrivateVPN este top pentru valoare și performanță.

"PrivateVPN a funcționat bine de fiecare dată pentru mine. Mi-a permis să ocolesc un site blocat. Alte VPN au eșuat! Experiența mea folosind PrivateVPN a fost 100%.

Alte VPN-uri nu au reușit să deblocheze site-urile sau nu au reușit să-și păstreze serverele online și au eșuat fără un avertisment sau afișarea ecranului utilizatorului. Dacă serverul VPN se deconectează din orice motiv, un utilizator trebuie să știe despre el !"

Citiți recenzia completă

Dave

★★★★★

Ajutor de la PVPN

"Nu pot greși ajutorul și backup-ul de la PVPN. Au răspuns rapid la orice probleme, nu că au existat multe. Pot recomanda de la un prieten despre PVPN și le-am transmis prietenilor.
Mulțumesc"

Citiți recenzia completă

Întrebările dvs. frecvente

+ IPlayer nu a început să reducă utilizatorii VPN din străinătate?

După cum au spus, da. Dar aceasta a fost doar a afirmație făcute pentru a-i mulțumi pe furnizorii de conținut care au considerat că spectacolele lor sunt privite fără acorduri de licență potrivite (este o chestie de bani). În realitate, iPlayer are în nici un caz pentru a urmări 1000 de VPN-uri care se conectează din întreaga lume.

PrivateVPN dispune de 4 servere ultra-sigure din Marea Britanie pentru care puteți alege, asigurându-vă că veți beneficia la maxim de iPlayer dvs. în străinătate.

+ Îmi va întrerupe fluxul?

Am avut un record record 99,98% uptime de când am lansat în 2008, acesta este motivul pentru care clienții noștri adoră PrivateVPN pentru iPlayer!

+ Reducerile de viteză vor însemna streaming sau buffering de calitate scăzută?

Spre deosebire de multe servicii VPN, achiziționăm capacitatea noastră de internet direct de la furnizorii de tranzit IP. Acest lucru împreună cu serverele noastre de rețea de înaltă calitate (HQN) înseamnă că nu veți experimenta reduceri majore de viteză.

De fapt, multe ISP-uri folosesc Speed ​​Throttling pentru a încetini conexiunea în funcție de activitățile dvs. Folosirea unei VPN ocolește această încetinire, deoarece ISP-urile nu vă pot vedea activitățile, astfel încât unii utilizatori experimentează de fapt a crescut viteze de internet și streaming mai bun.

+ Pot viziona BBC iPlayer de pe orice dispozitiv?

Da, acceptăm cele mai populare dispozitive:

 • Laptop și desktop - utilizați aplicația PrivateVPN pentru Windows / Mac / Linux
 • Smartphone și tabletă - Utilizați aplicația PrivateVPN pentru iOS și Android
 • Pentru Apple TV - Folosiți VPN pe router

+ Contul meu iPlayer este într-adevăr sigur?

Tehnic, sistemele BBC vor fi păcălite să creadă că sunteți încă în Marea Britanie, astfel încât nu vor avea niciun motiv de suspiciune. Criptarea noastră de grad militar nu a fost niciodată compromisă de la lansarea în 2008. Pe scurt, da, contul dvs. este în siguranță.

+ Ce se întâmplă dacă mă răzgândesc și doresc o rambursare?

Avem o ofertă de garanție excelentă mai jos...

Urmăriți în siguranță BBC iPlayer oriunde în lume - Fără tamponare sau geoblocare

Aveți o garanție completă de returnare a banilor pentru 30 de zile!

Dacă PrivateVPN nu vă oferă acces imediat la iPlayer în străinătate, respectați-vă standardele de mare viteză și revendicările de deblocare, vă vom restitui fiecare ultim bănuț! Nu trebuie să vă decideți pentru final în acest moment. Încercați-ne fără riscuri...

Încercați pur și simplu PrivateVPN timp de 30 de zile și decideți dacă doriți să vă păstrați accesul la BBC iPlayer la final. Există absolut RISCUL ZERO.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me