Un VPN vă menține în siguranță atunci când faceți torrenting?

Un VPN vă menține în siguranță atunci când faceți torrenting?

De Michael Smolski, 2015-08-15 11:23:39 în Divertisment


Un VPN vă păstrează în siguranță când torrentați? Răspuns scurt? Nu este un da. Nu tot timpul. Există câțiva factori care influențează dacă un VPN vă păstrează în siguranță atunci când torrentați. Unele servicii sunt mai bune pentru aceasta, altele sunt mai rele. Și dacă intenționați să faceți torenting, indiferent de motivul pe care îl aveți, trebuie să știți câteva lucruri despre torrenting și să stați în siguranță în timp ce îl faceți.

Torrenting it yourself nu este ilegal

„Tu torent, ești ilegal.”

Una dintre frazele de argou folosite pentru a descrie torentul.

Cu exceptia, torrenting-ul în sine nu este ilegal.

Torrentingul este doar un instrument de descărcare.

Ce descărcați totuși? Aceasta este marea întrebare.

Dacă descărcați ceva pentru care trebuie să plătiți pentru a putea accesa, acest lucru este mai mult decât probabil ilegal. Apoi, torentarea este ilegală. Nu pentru că te chinui, ci pentru că descarci ceva ilegal.

Și dacă descărcați ceva ilegal, furnizorul dvs. de internet știe despre el...

De asemenea, ar putea face ceva în acest sens.

Timpul pentru povești.

Înainte ca Spotify să fie un lucru mare, oamenii descărcau muzică.

Aveam un CD al unui artist care îmi plăcea. Cu excepția, CD-urile au fost inutile pentru ascultarea pe telefon.

Ce am facut? Am decis să descarc o melodie.

Câteva săptămâni mai târziu, în casa mea a apărut o scrisoare despre asta.

În scrisoare, se preciza că furnizorul nu monitorizează activitățile altor persoane.

Dacă nu monitorizați activitățile, atunci cum știți?

Un VPN?

Un VPN este menit să vă păstreze în siguranță atunci când torrentați.

Un VPN vă menține în siguranță când torrentează?

Ei bine, există câțiva factori pe care trebuie să-i analizați mai întâi, neincluzând acest lucru, cum ar fi schimbarea adresei IP, care este o necesitate și vine cu toate serviciile VPN.

În primul rând, o VPN trebuie să aibă o criptare puternică.

Toate serviciile VPN vin cu un fel de criptare, dar nu este suficient. Aveți nevoie de criptare puternică, altfel o VPN nu vă va păstra în siguranță atunci când faceți torrenturi. PrivateVPN oferă criptare 2048 biți cu AES-256. Acesta este cel mai înalt nivel de criptare de pe piață. Totuși, asta nu este suficient de unul singur.

O caracteristică importantă este și Protecția împotriva scurgerilor IPv6. Dacă vă întrebați dacă un VPN vă păstrează în siguranță atunci când torrentați, este sigur. Până când nu mai funcționează. Și uneori un VPN va înceta să funcționeze. Poate aveți un computer prost sau sunteți temporar deconectat de la internet.

Protecția împotriva scurgerilor IPv6 vă deconectează de la internet, al doilea VPN-ul dvs. nu funcționează. Acest lucru este vital pentru a fi în siguranță. Nu poți fi protejat aproape întotdeauna atunci când faci torent. Trebuie să fii mereu protejat. O secundă este suficientă pentru a primi o scrisoare de la un furnizor de internet.

Un VPN vă păstrează în siguranță atunci când sunteți torrent doar cu acestea? Nu.

Există o mare problemă cu companiile VPN de fiecare dată când guvernul a făcut presiuni. O mulțime de furnizori VPN, în special cei liberi, susțin că nu păstrează jurnalele care fac în mod esențial ceea ce faci în urmă. HideMyAss este un exemplu în acest sens.

Dacă jurnalele sunt păstrate, o VPN nu vă va păstra în siguranță atunci când torrentați.

PrivateVPN?

Nu putem. Suntem o companie suedeză. Și încălcăm legea suedeză dacă o facem. Chiar dacă am fi răi și am vrut să mintim spunând că nu suntem în timp ce facem, nu putem, și asta vă păstrează în siguranță.

Un VPN vă menține în siguranță atunci când faceți un proces torrenting?

Dacă aveți o protecție împotriva scurgerilor și nu există jurnaluri și, desigur, criptarea și schimbarea unei adrese IP, veți fi în siguranță atunci când torrentați. Eșuați unul dintre acestea sau decideți să dezactivați un VPN după ce ați terminat descărcarea ceva în timp ce aveți încă clientul torrent pornit și s-ar putea să aveți probleme.

Cât de gravă va fi această problemă? Aceasta depinde de furnizorul de internet.

Cum să începeți cu PrivateVPN care oferă toate acestea? Prin crearea unui cont la noi. Butonul Cumpărați în partea de sus este ceea ce aveți nevoie. Apasa pe el. Configurați-vă contul prin înregistrarea noastră de 30 de secunde. Descărcați clientul nostru. Conectați. Și rămâneți în siguranță atunci când vă torent.

Din 2009, am deservit peste 44.000 de utilizatori și am oferit 100% anonimat fără o singură încălcare a datelor.

Scris de Michael Smolski.

A Disclaimer

PrivateVPN nu crede în piraterie. Cu toate acestea, consideră că confidențialitatea ar trebui să fie un drept de bază pe internet. Și asta oferă.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me