Torrenting este în siguranță și cum să vă protejeze atunci când faceți torent

Torrenting este în siguranță și cum să vă protejeze atunci când faceți torent

De Michael Smolski, 16-03-2019 10:16:16 în Divertisment


Faptul căutați dacă torrenting-ul este sigur, cel mai probabil înseamnă că ceea ce veți descărca nu este sigur.

Dacă vă întrebați, este sigur, este legal și sigur. Problemele încep când începeți să descărcați conținut ilegal. Nu numai că nu sunteți protejat și puteți ajunge la probleme cu legea și furnizorul dvs. de internet atunci când faceți torrenting, dar torrenting vă poate dăuna în mai multe moduri. Mai multe despre asta mai jos.

Riscurile care apar cu torentarea din cauza căreia căutați cum să vă protejați când faceți un torent

Există 2 probleme majore în ceea ce privește torrenting-ul în siguranță.

Primul? Te expui guvernului tău și furnizorului de internet care nu te „urmărește”.

Vei avea probleme? Depinde de ce descărcați și din ce țară îl descărcați. Vom parcurge cum să vă protejați atunci când vă chinuiți de această parte a lucrurilor din această postare, dar înainte de a face acest lucru, să vorbim despre al doilea risc.

Al doilea risc? Descărcați ceva cu viruși plantați în fișierele pe care le descărcați.

Dacă decideți să descărcați ceva ilegal pe care PrivateVPN nu îl încurajează în niciun fel, vă expuneți riscului de a descărca ceva care va încurca dispozitivul dvs., fie prin deteriorarea sistemului sau încetinirea acestuia.. Acesta este prețul pe care îl plătiți atunci când sunteți disperat să descărcați ceva gratuit. Oamenii care pun lucruri pe care să le descarce pe internet, știu că sunteți disperați, iar unii nu au nicio problemă să pună la dispoziție un software minier ascuns, care să-i minteze pe placul Bitcoin pentru ei, de pe dispozitivul dvs. Și de asta, nu vă putem proteja.

Cum să vă protejați când faceți un torent

Cu un VPN.

Așa.

Gândește-te la un VPN ca un strat de protecție pentru tot ceea ce faci prin internet. Un strat de protecție care criptează tot ceea ce faci pe internet, făcându-l să nu poată fi urmărit pentru toți ceilalți, în cazul tău, permițându-ți să descarci tot ce vrei, fără ca nimeni să știe nimic despre asta.

Este la fel de simplu ca criptarea? din nefericire nu.

Ceea ce contează adesea mai mult decât criptarea este serviciul pe care îl utilizați și funcțiile cu care vine.

Unde este serviciul VPN pe care intenționați să îl utilizați?

Credeți că un serviciu VPN are grijă de dvs. atunci când cineva din guvernul în care se află îl întreabă despre jurnalele dvs.? Mai ales sub presiune? Dacă efectuați unele căutări Google, veți primi răspunsurile destul de repede.

Mai mult de câteva companii VPN stochează jurnalele de utilizare care conțin informații care vă pot expune.

Există, de asemenea, o grămadă care a spus că nu stochează jurnalele, apoi au fost expuse pentru aceasta.

Aceasta este situația în care este mai bine să ai încredere în legile țării decât în ​​cuvintele unei companii. PrivateVPN? Are sediul în Suedia. Țara cu legi stricte de confidențialitate care ne împiedică să stocăm jurnalele care ar putea fi folosite pentru a vă expune, dacă am avea interes în jurnalele dvs. în primul rând.

Nu spunem că PrivateVPN este singura dvs. opțiune în acest domeniu, dar dacă doriți să vă protejați în timpul torrentului, asigurați-vă că serviciul VPN se bazează într-o țară cu legi puternice privind confidențialitatea.

Serviciul dvs. VPN trebuie să aibă funcții care să prevină scurgerile dacă doriți să vă protejați în timpul turneului

Puteți avea cea mai bună criptare de pe planetă, puteți utiliza un serviciu VPN care nu stochează jurnalele, dar dacă doriți să vă protejați când torrentați, serviciul VPN pe care îl utilizați trebuie să vă poată proteja împotriva scurgerilor.

Avioanele sunt cele mai sigure mijloace de transport de pe planetă, dar încă se prăbușesc. Indiferent de cât de mare este VPN-ul pe care îl utilizați, dacă doriți să vă protejați în timpul torrentului, cel mai sigur VPN este unul care are și funcții care vă vor proteja.

In aceasta instanta?

Protecția împotriva scurgerilor IPv6 împreună cu protecția scurgerilor DNS.

Aceste două vor preveni eventualele scurgeri de IP și DNS care pot avea loc, și rezultă că toată protecția aplicată nu va fi de nimic.

Dar dacă serviciul dvs. VPN încetează să funcționeze? PrivateVPN are uptime de 99.98% fantastic, de exemplu, dar există întotdeauna această posibilitate .02%. Acolo intră Application Guard și Killswitch. Killswitch îți va ucide internetul dacă VPN încetează să funcționeze pentru a te împiedica să folosești internetul fără protecție, împiedicând astfel expunerea, între timp, Application Guard va opri orice aplicație pe care dorești să fii oprit în caz de expunere, cum ar fi clientul tău torrent..

Dacă doriți să vă protejați în timpul torrentului, aceste funcții sunt necesare, în caz contrar, vă puneți în pericol de expunere.

Acesta este modul de a vă proteja atunci când faceți un torent

Te întrebai dacă torrentul este în siguranță. Torrenting-ul de la sine este sigur și chiar legal. Problemele încep atunci când descărcați ilegal, atât din motive legale, cât și din motive de virus.

Acesta este motivul pentru care protecția împotriva fiecărui unghi este obligatorie. Nu este suficient să ai cea mai bună protecție la aproape fiecare unghi, dacă nu ești protejat în fiecare unghi, deoarece orice posibilitate de expunere poate face ca toate celelalte protecții să fie degeaba. De aceea PrivateVPN vine cu funcții care vă vor proteja de orice unghi în timp ce nu suportă pirateria, îi pasă de confidențialitate.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me