Serviciile VPN gratuite sunt sigure de utilizat în 2019 și la ce costuri?

Serviciile VPN gratuite sunt sigure de utilizat în 2019 și la orice cost?

De Michael Smolski, 07-01-2019 22:22:34 în serviciul VPN


Există o mulțime de servicii VPN gratuite gratuite, care vor pune unele întrebări despre existența serviciilor VPN plătite, dar mai sunt și altele ca tine, care reflectă, serviciile VPN gratuite sunt sigure de utilizat în 2019 și la ce costuri? Iată chestia, când ceva este gratuit, plătiți adesea cu moneda de confidențialitate.

Ei bine, nu este un început excelent pentru această postare, nu?

Dar aceasta este realitatea.

Nu înseamnă că nu ar trebui să utilizați o VPN gratuită, deoarece pentru unii ar putea fi încă o alegere excelentă, în funcție de costul pe care sunteți dispus să îl plătiți și de ceea ce aveți de fapt nevoie.

De multe ori, datele sunt mai valoroase decât abonamentul dvs. la cineva

Dacă vă întrebați că serviciile VPN gratuite sunt sigure de utilizat în 2019 și la ce costuri, partea de cost este foarte interesantă.

Se pare că datele dvs. pot valora aproximativ 240 de dolari pe an. Mult mai mult decât ați plăti pentru un abonament VPN anual. Desigur, datele utilizate pentru asta nu se bazează exact pe industria VPN, dar arată că datele sunt valoroase.

Dar serviciile VPN sunt menite să ofere confidențialitate, corect?

Da, dar când ceva este gratuit, plătiți adesea cu moneda de confidențialitate.

Facebook are un VPN numit Onavo. Poate ai auzit despre asta. Poate că nu. În orice caz, a colectat o mulțime de date. În cele din urmă, Apple a sfârșit eliminându-l din magazin. Este un serviciu gratuit și te protejează așa cum ar trebui o VPN, cu excepția faptului că plătești și pentru ceea ce primești, cu ceea ce primești.

Acesta este doar un serviciu VPN. Datele pot fi vândute către terți. Și ce se întâmplă dacă un guvern îl cumpără? Nu este etic, dar este posibil. Nu ar fi o surpriză pentru țări precum China să facă așa ceva.

Deci, serviciile VPN gratuite sunt sigure de utilizat în 2019 și datele care sunt colectate sunt chiar importante?

În majoritatea cazurilor, serviciile VPN gratuite sunt sigure de utilizat. Dar asta pentru că nimănui nu-i pasă de faptul că accesați ceva la care probabil nu ar trebui să accesați.

Problema este când cineva începe să aibă grijă sau să vă folosească datele împotriva dvs. Atunci serviciile VPN gratuite devin periculoase.

Dacă faceți ceva care ar putea fi considerat ilegal în țara în care vă aflați și cereți că serviciile VPN gratuite sunt sigure de utilizat, ar trebui să investiți într-un serviciu plătit înainte de a regreta.

Dar nu este vorba doar de a face lucruri ilegale. Este vorba despre păstrarea informațiilor care ar putea fi accesate sau se poate ști că acestea provin de la dvs., deoarece un serviciu are informații despre dvs. Vorbim despre informații despre clienți. Vorbim conversații private.

Nu este doar o întrebare despre Serviciile VPN gratuite care sunt sigure de utilizat în 2019

Problema de confidențialitate se extinde dincolo de serviciile gratuite. Chestia este că serviciile gratuite sunt mai expuse problemelor de confidențialitate, întrucât câștigă bani. Serviciile plătite, realizează venituri din abonamentele plătite, dar asta nu înseamnă că nu stochează date. În ultimii ani, au fost incidente legate de companii VPN care susțin că nu păstrează jurnalele care pot expune pe nimeni în timp ce au făcut-o.

Și în cele din urmă, în timp ce serviciile VPN gratuite colectează date, cel puțin Onavo le spune asta. Unele servicii plătite susțin că nu le sunt atunci când o fac. Și acesta este un pericol mare. Mergeți pentru un serviciu gratuit și vă mirați că serviciile VPN gratuite sunt sigure de utilizat în 2019, în speranța că această postare a fost incorectă sau primiți un serviciu plătit, care încă vă poate expune?

Ce se întâmplă dacă un serviciu nu vă poate stoca jurnalele?

Nu vă vom spune că PrivateVPN este cel mai perfect serviciu făcut vreodată, atunci nu vom mai avea nevoie să lansăm actualizări, ceea ce vă vom spune, însă, este că am fost aleși drept cel mai bun serviciu pentru servicii și valoare pentru clienți. Și această valoare este prezentată mai ales în secțiunea de divertisment, cu ajutorul nostru pentru cele mai multe locații Netflix, DAZN, Hulu, BBC și majoritatea celorlalte platforme de divertisment, ceea ce înseamnă că orice vrei să folosești, te poți bucura, indiferent de locul în care te afli., chiar dacă sunteți în China cu VPN-ul nostru Stealth, care funcționează chiar și pe Amazon Fire TV Stick!

Dar mai important pentru tine, deoarece citești acest post și cauți un serviciu pe deplin în siguranță, PrivateVPN este o companie suedeză, Suedia fiind în fața altor țări în ceea ce privește legile privind confidențialitatea. Nu dorim datele dvs., dar dacă am fi făcut-o, nici măcar nu le putem avea în mod legal. Și dacă este ceva de încredere, ar trebui să fie legea.


Deci, serviciile VPN gratuite sunt sigure de utilizat în 2019?

Majoritatea oamenilor vor fi în siguranță atunci când utilizează un serviciu VPN gratuit. Dacă totuși căutați acest lucru, este posibil să nu faceți ceva în regiunea sigură. Și dacă ești, atunci în timp ce o VPN gratuită ar putea fi suficientă pentru tine în ceea ce privește siguranța, deoarece majoritatea oamenilor nu le va păsa, nu vei putea folosi cea mai mare parte a internetului în țările în care are loc cenzura, ca să nu mai vorbim de asta veți lipsi de funcțiile de divertisment pe care le oferă un serviciu VPN.

În cele din urmă, confidențialitatea dvs. costă totuși și, deși probabil că nu-i pasă de cineva care știe ce site-uri ați accesat astăzi, veți avea grijă când cineva accesează ceva ce nu doriți să fie cunoscut de cineva..

Scris de Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me