PrivateVPN este bun? Lucruri de știut despre PrivateVPN

PrivateVPN este bun? Lucruri de știut despre PrivateVPN

De Michael Smolski, 13.02.2019 11:09:19 în serviciul VPN


Cu fiecare serviciu apar întrebări precum „este PrivateVPN bun?” În această postare, nu vom acoperi tot ce trebuie să știm despre PrivateVPN. Este imposibil să răspunzi la toate întrebările dintr-o singură postare, dar iată câteva dintre lucrurile obișnuite întrebate despre PrivateVPN pe care le vom explica, sperăm să te ajutăm să iei sau să nu iei o decizie cu privire la dacă PrivateVPN este bun, pentru nevoile tale specifice.

PrivateVPN funcționează cu Netflix?

PrivateVPN nu funcționează doar cu Netflix. Suporta cele mai multe regiuni Netflix de pe piață pe baza testelor efectuate de Comparitech constând din 5.000 de teste manuale. Dacă doriți să urmăriți American Netflix, UK Netflix, pfft, chiar coreean Netflix, PrivateVPN v-a acoperit cu suport pentru 21 de regiuni Netflix.

Dacă vă întrebați este PrivateVPN bun în ceea ce privește Netflix, în ceea ce privește sprijinul pentru regiune, nu va fi mai bun.

PrivateVPN funcționează cu DAZN?

Da, suntem una dintre singurele platforme care funcționează cu DAZN.

PrivateVPN funcționează cu Hulu, Amazon Prime, HBO și BBC iPlayer?

Încă o dată, da. PrivateVPN acceptă toate platformele majore și multe mici!

Dacă există un serviciu mic de care nu sunteți sigur, contactați serviciul nostru pentru clienți.

Cât de securizat este PrivateVPN?

PrivateVPN este bun pentru unii ar putea fi despre cât de bun PrivateVPN funcționează înțelept pentru divertisment, pentru alții, totul este despre securitate, iar în ceea ce privește securitatea, PrivateVPN vine cu criptare 2048 biți cu AES-256, cel mai înalt nivel de criptare pe piaţă.

Desigur, criptarea nu este singurul lucru care contează. PrivateVPN este dotat, de asemenea, cu Killswitch, Application Guard și IPv6 Leak Protection care vă permite să vă mențineți complet în siguranță atunci când utilizați un VPN.

PrivateVPN are sediul în Suedia, cu legi puternice privind confidențialitatea, ceea ce înseamnă că jurnalele nu sunt stocate, permițându-vă să vă păstrați complet protejat. Companiile VPN adoră să spună că nu stochează jurnalele, dar atunci se întâmplă ceva, guvernul cere date și boom, este acolo. Asta s-a întâmplat înainte. Din cauza legislației suedeze, PrivateVPN nu poate face acest lucru însemnând că sunteți pe deplin în siguranță.

PrivateVPN are VPN Stealth?

Da. Fie că este vorba de dispozitivul Apple, Android sau Amazon, ca să nu uitați de desktop, PrivateVPN are Stealth VPN.

Stealth VPN vă permite să ocoliți blocurile VPN în țări precum China. În esență, vă permite să combinați țările cu cenzura, pentru a nu fi descoperit. Foarte important să ai.

PrivateVPN funcționează pe Chromecast și Apple TV?

Pentru unii, PrivateVPN este bine să depindă pe deplin dacă funcționează pe platformele pe care le-ar putea folosi.

Dar nu, PrivateVPN nu funcționează cu Chromecast și Apple TV. Și nici alte servicii VPN.

Funcționează cu Fire TV Stick și alte dispozitive Amazon, totuși, dacă doriți să utilizați un VPN pe un ecran mare pentru a accesa like-urile DAZN sau Netflix-ul american, vă recomandăm cu încredere să îl obțineți dacă nu aveți deja Android TV pe televizorul dvs. PrivateVPN funcționează și cu asta.

PrivateVPN funcționează în China?

Da. Funcționează în China și în toate celelalte țări cu cenzura cu condiția să utilizați Stealth VPN. Trebuie să aveți clientul în prealabil, deși, altfel, este posibil să aveți o problemă la descărcare.

Unde se bazează PrivateVPN?

Așa cum am menționat deja, PrivateVPN are sediul în Suedia, unde există legi puternice de confidențialitate, ceea ce face utilizarea unui VPN mult mai sigur decât de la o companie din SUA sau Marea Britanie..

Este PrivateVPN Gratuit?

Nu. Dar dacă ar fi fost atunci, nu ați căuta dacă PrivateVPN este bun.

Problema cu serviciile VPN gratuite este că atunci când ceva este gratuit, plătiți cu moneda de confidențialitate. Onavo deținut de Facebook este un exemplu excelent în acest sens.

Dacă utilizați o VPN gratuită, cel mai probabil dați datele dvs., exact ceea ce este intenționat să vă protejeze. Serviciile VPN gratuite sunt de asemenea mult mai populare, ceea ce înseamnă că mai mulți utilizatori înseamnă o suprasarcină mai mare și chiar mai rău serverele care nu funcționează cu servicii la care doriți să accesați.

Așa că nu, PrivateVPN nu este gratuit, dar nu este chiar atât de scump să fie ales cel mai bun VPN bugetar de către oamenii care se întâlnesc frecvent.

Câți servere vine PrivateVPN?

Mulți oameni adoră să judece pe baza numerelor. Ei vor stabili că PrivateVPN este bun după câte servere are.

PrivateVPN? În prezent vine cu 59 de regiuni server. Există o mulțime de servicii acolo, care au multe altele.

Dar câți dintre ei lucrează cu serviciile pe care doriți să le utilizați? Este posibil ca PrivateVPN să nu aibă cele mai multe servere, dar îl privești greșit. În loc să te uiți la cine are cele mai multe servere, uită-te câte dintre aceste servere funcționează cu Netflix. PrivateVPN nu are cele mai multe servere, dar are, într-un fel, cele mai acceptate regiuni Netflix de pe piață.

Calitatea contează peste cantitate.

PrivateVPN este bun în ceea ce privește viteza?

Dacă Internetul sucește în prezent, internetul dvs. va suge în continuare atunci când utilizați PrivateVPN.

Însă PrivateVPN primește cea mai mare parte a capacității sale de internet de la furnizorii de tranzit IP direct și nu de site-urile gazdă. Permitând o conexiune mult mai rapidă atât în ​​ceea ce privește ping-ul, cât și în ceea ce privește viteza generală de descărcare, decât dacă ar avea capacitate de internet doar de pe site-urile de găzduire, care este o practică comună, deoarece este mai ieftin.

Cu PrivateVPN, internetul dvs. nu va fi mai rapid decât dacă furnizorul dvs. de internet vă restricționează pe anumite site-uri, dar nu va fi mai lent. Cam la fel. Un VPN este bun doar pentru divertisment, în măsura în care funcționează până la urmă.

Aceasta este toate elementele de bază ale tuturor celor pe care le-ai putea dori să știi despre PrivateVPN

Dacă ar fi să răspundem la fiecare mic detaliu sau la fiecare caracteristică cu care vine PrivateVPN, cel mai probabil ai ajunge să adormi. În schimb, am acoperit lucruri pentru a ști despre PrivateVPN pe care oamenii le-au solicitat.

Dacă ați aflat tot ce aveți nevoie pentru a începe, presupunem că știți cum să vă înscrieți și, dacă aveți mai multe întrebări, desigur, adresați-vă asistenței noastre pentru clienți!

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me