Opriți ISP-urile și hackerii care vă conectează IP-ul și tot ce descărcați


Partajarea fișierelor în siguranță, fără a preda securitatea dvs. cu VPN-ul nostru extrem de sigur, foarte rapid pentru Torrenting

În cele din urmă, descărcați fișierele, fără teamă să pierdeți confidențialitatea. VPN-ul nostru torrent cel mai popular folosește criptarea de nivel militar pentru a vă păstra detaliile private, cum ar fi adresa IP și locația complet anonime și face ca descărcarea conținutului preferat să fie 100% sigură.

Nu doar ISP-ul tău te urmărește Torrent

Probabil că știți deja modul în care ISP vă spionează și înregistrează tot ceea ce faceți online. Aceasta include istoricul browserului dvs. (site-uri, căutări etc), achiziții, videoclipuri vizionate, imagini vizualizate și bineînțeles fișiere descărcate. Dar știați că sunteți urmăriți și de mii de oameni care vă pot vedea adresa IP doar prin Torrenting?

Aceasta înseamnă că, de fiecare dată când vă conectați la un „roi” în scopul partajării fișierelor, expuneți adresa dvs. IP la 10.000 de persoane necunoscute pe internet. Străini care pot avea intenție rău intenționată să vă intercepteze detaliile private, cum ar fi locația, traficul de internet și, prin urmare, informații mai sensibile, cum ar fi datele bancare etc..

Ei urmăresc îndeaproape și dacă acești cyberthieves bănuiesc că îți pot depista detaliile, o pot face în câteva ore, chiar minute în unele cazuri. De multe ori acești hackeri îți vor găsi numele și adresa doar pentru a te șantaja pentru a preda tot ceea ce vor, de obicei bani.

Și nu numai că descărcările dvs. pot accesa

În cazul în care ceva suspect este prezentat cu ISP-ul dvs. în timp ce vă urmărește, guvernul poate intra și urmări anii activității anterioare, inclusiv:

 • Fiecare pas din istoricul browserului
 • Ta e-mailuri private și tot conținutul lor
 • Online achiziții
 • Ta locatia curenta
 • Ați trimis și primit imagini și fișiere
 • și mult mai mult...

Nu vă riscați accesul guvernului la jurnalele de activitate sau să vă jucați siguranța financiară expunând IP-ul dvs. la Torrent Swarm...

Acesta este motivul pentru care am creat PrivateVPN

Chiar dacă nu faceți nimic suspect în internet, credem că confidențialitatea este un drept fundamental al omului și trebuie să faceți acest lucru. Acesta este motivul pentru care am creat cel mai sigur VPN pentru Torrenting de pe piață.

La PrivateVPN am furnizat 100% anonimat la peste 44.000 de utilizatori din 2008 fără o singură încălcare a datelor.

 • Torrent (și partajare de fișiere) fără a expune IP-ul dvs. real la nimeni
 • Torrent fără teama de a primi șantaj exigent
 • Utilizați orice wifi public fără a vă sacrifica confidențialitatea sau siguranța financiară
 • Ascundeți-vă identitatea, locația și activitatea de ISP-uri, guverne și hackeri
 • Torrent și fișier partajează fără teama de a fi interceptați
 • Trimite / primește fișiere, imagini, videoclipuri și mesaje cu confidențialitate 100%

și mult, mult mai mult...

Ce face PrivateVPN atât de puternic?

Politica ZERO de înregistrare a datelor

Legile noastre private de confidențialitate înseamnă că NU există registre de trafic înregistrate de către guverne. Spre deosebire de mulți alți furnizori VPN, nici noi nu știm ce faceți online.

6 conexiuni simultane

Suntem singurul furnizor VPN care s-a conectat la acesta 6 dispozitive diferite simultan, toate la adrese IP unice

Protecție împotriva scurgerilor IPv6

Deci, identitatea dvs. rămâne în siguranță, chiar dacă sunteți brusc deconectat de VPN

Lățime de bandă nelimitată & Viteză

Așadar, nu vă veți ocupa niciodată de videoclipuri de tamponare, descărcări lente sau intervale de timp din cauza rutării salturilor văzute cu alți furnizori

Criptare 2048 biți cu AES-256

cel mai inalt nivel de criptare pe piață, folosită chiar de militarii guvernamentali

Servere în 60 de țări

Obțineți acces la toate serverele noastre din 60 de țări cele mai populare pentru a accesa conținut geo-restricționat

Torrenting anonim / P2P prietenos

Vă permitem să utilizați orice trafic P2P în Marea Britanie. Cumpărăm capacitate de rețea de înaltă calitate direct de la furnizori de top IP Transit

Suport complet

Nu folosim reprezentanți independenți pentru clienți, vorbiți direct cu dezvoltatorii noștri pentru ajutor

Protocolul VPN include OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 și IPSec

Dacă preferați o aplicație VPN open-source, suntem încântați să vă oferim toate VPN-urile noastre

Garanție completă de returnare a banilor de 30 de zile!

Dacă nu sunteți mulțumit de serviciul dvs. VPN, vă vom rambursa fiecare ban în termen de 30 de zile

Niciodată nu am avut o singură încălcare a datelor!

După ce criptați cu succes 15.000 Terabytes de date și protejarea informațiilor private ale utilizatorilor noștri, nu este de mirare că clienții noștri vor rămâne cu PrivateVPN ani de zile, chiar și după ce au încercat alți furnizori!

Vedeți ce au de spus utilizatorii noștri despre PrivateVPN:

Gary

★★★★★

PrivateVPN a fost cel mai bun vpn pe care l-am încercat.

Totul a fost simplu și ușor de configurat. Practic, instalați și mergeți. Am fost nevoit să schimb câteva setări din când în când, dar asta a fost cel mai probabil, deoarece IP-ul meu le-a schimbat. PrivateVPN a răspuns rapid la apelul meu de ajutor și a rezolvat problema cu un singur e-mail. Comutatorul de ucidere, care este vital pentru mine, funcționează perfect. Recomand cu incredere PrivateVPN

Citiți recenzia completă

Fred Meyer

★★★★★

Serviciu bun și răspuns rapid

"Serviciul pentru clienți este foarte bun. Ei încearcă să-și imagineze care este problema ta și îți dau soluția potrivită.
Problema mea a fost că după instalarea Facebook și Pinterest nu au mai descărcat poze. Am primit răspunsul pentru a alege un alt server și aceasta a fost soluția potrivită."

Citiți recenzia completă

Dave

★★★★★

Ajutor de la PVPN

"Nu pot greși ajutorul și backup-ul de la PVPN. Au răspuns rapid la orice probleme, nu că au existat multe. Pot recomanda de la un prieten despre PVPN și le-am transmis prietenilor.
Mulțumesc"

Citiți recenzia completă

Întrebările dvs. frecvente

+ De ce ar trebui să plătesc pentru un VPN Torrent pe un proxy gratuit?

În timp ce ambele vă permit să apară ca și cum ați naviga într-o altă locație, asemănările se termină acolo. Pentru început, Proxies maschează doar activitatea browserului dvs. de internet, nu și datele aplicației dvs. cum ar fi BitTorrent, servicii bancare, e-mail și alte programe software dependente de internet.

În al doilea rând, proxy-urile nu criptează datele dvs. între dvs. și server, astfel încât datele browserului și aplicației dvs. sunt încă deschise pentru hacking. De asemenea, serviciile proxy gratuite nu își pot permite servere de înaltă calitate, ceea ce înseamnă că viteza dvs. este redusă foarte mult, iar deconectările frecvente vor însemna că datele dvs., IP și locația vor fi scurse pentru oricine urmărește.

+ Îmi va întrerupe fluxul?

De la lansarea în 2008 am înregistrat un record record de 99,98%, motiv pentru care clienții noștri adoră PrivateVPN!

+ Viteza mea de internet va fi redusă la jumătate?

Spre deosebire de multe servicii VPN, achiziționăm capacitatea noastră de internet direct de la furnizorii de tranzit IP. Acest lucru împreună cu serverele noastre de rețea de înaltă calitate (HQN) înseamnă că nu veți experimenta reduceri majore de viteză.

În plus, multe ISP-uri folosesc Speed ​​Throttling pentru a încetini conexiunea în funcție de activitățile dvs. Folosirea unei VPN ocolește această încetinire, deoarece ISP-urile nu vă pot vedea activitățile, astfel încât unii utilizatori experimentează de fapt a crescut viteze de internet.

+ Computerul meu Windows este într-adevăr securizat cu PrivateVPN?

Cu legile de securitate suverane PrivateVPN, veți câștiga 100% anonimat din partea ISP-urilor, guvernelor și a criminalilor informatici. Criptarea noastră de nivel militar nu a fost niciodată compromisă de la lansarea în 2008. Pe scurt, da, sunteți securizat.

+ Ce se întâmplă dacă mă răzgândesc și doresc o rambursare?

Mă bucur că ai întrebat! Acest lucru ne aduce pe punctul nostru următor…

Opriți ISP-urile și hackerii care vă conectează IP-ul și tot ce descărcați

Aveți o garanție completă de returnare a banilor pentru 30 de zile!

Dacă serviciul nostru nu vă oferă acces la fiecare un singur titlu pe Netflix SUA, respectați-vă standardele de mare viteză și cererile de deblocare geografică și vă permite să vă relaxați cu liniște sufletească în timp ce vă bucurați de nopțile pline de divertisment, vă vom restitui fiecare ultim bănuț!

Nu trebuie să vă decideți pentru final în acest moment, dar trebuie să luați măsuri. Pur și simplu încercați PrivateVPN timp de 30 de zile și decideți dacă doriți să rămâneți anonimi și în siguranță la sfârșit, puteți. Există absolut RISCUL ZERO.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me