Netflix Disney Plus VS (Te-ar putea surprinde)

Netflix Disney Plus VS (Te-ar putea surprinde)

De Michael Smolski, 2017-05-10 17:28:47 în Divertisment


Netflix este un lider absolut în ceea ce privește fluxul de lucruri, dar Disney lucrează în culise de mai mulți ani și toate eforturile sale se reunesc acum creând Disney Plus, posibil cel mai bun serviciu de streaming din lume, cu o dată de lansare stabilită pentru 12 noiembrie..

Dar Disney este de fapt ceva mai bun decât Netflix? Asta este despre această bătălie Disney Plus VS Netflix.

Disney deține Marvel

Marvel joacă un rol important în bătălia Disney VS Netflix. Înainte de Disney Plus, atât Disney cât și Netflix au beneficiat mult de parteneriatul lor. Pe de o parte, Netflix a avut filme pe care oamenii le-au iubit și au fost, de asemenea, capabile să creeze seriale originale bazate în universul Marvel, pe care oamenii le-au iubit, precum Daredevil. În timp ce de cealaltă parte, Disney câștiga o sumă imensă de bani din vânzarea drepturilor asupra conținutului pe care îl deținea și îl deține.

Acum, întrucât acordul Disney cu Netflix expiră în vara anului 2019, Netflix va pierde o parte esențială a conținutului pe care încă îl are și cel mai probabil nu va reveni niciodată la acces la acesta. Și va fi un succes extraordinar pentru Netflix.

Fără îndoială, Marvel oferă una dintre cele mai apreciate și cunoscute seriale de filme în acest moment. Și câștigurile la box office vorbesc despre asta. Avengers: Endgame în sine a făcut peste 1,2 miliarde de dolari în primul său weekend.

Să poți avea acces la filme precum Avengers: Endgame datorită Disney care deține Marvel va fi un punct de vânzare imens pentru mulți. Asa va fi si faptul ca emisiunile Marvel TV vor reveni. (Disney și Netflix au avut dezacorduri creative și o serie de spectacole Marvel au fost anulate.)

Disney deține Lucasfilm

Probabil că vedeți acum modelele din această luptă Disney Plus VS Netflix.

Netflix plătește pentru drepturile de afișare a conținutului. Disney cumpără companii care creează conținut.

Toată lumea știe Star Wars și milioane de fani au fost încântați să audă că se întoarce. Și se pare că Disney are planuri pe termen lung legate de Star Wars și Disney Plus, având în vedere că se află într-un proces de creare a unui serial Star Wars spin-off.

Disney deține 20th Century Fox, și Well...

Aceasta este cea mai recentă achiziție Disney și cea care îl pune de fapt pe Disney în fața bătăliei Disney Plus VS Netflix.

În lumea de streaming, în multe moduri, este vorba despre cantitate. Disney Plus? Cu Marvel, Disney și Lucasfilm combinate, puteți vedea imediat că fiecare titlu pe care Disney îl deține este o producție mare, dar serviciile combinate nu oferă suficient conținut.

De aceea această achiziție a 20th Century Fox a fost incredibil de importantă. Fără asta, Disney Plus nici cu conținutul Marvel și Star Wars nu ar fi în stare să concureze cu Netflix. Pretul? 71,3 miliarde de dolari.

Probabil că se pare foarte mulți bani, dar acesta este genul de cheltuieli care face ca luptă Disney Plus VS Netflix să fie o luptă în primul rând.

S-ar putea să pară multe, dar Disney nu caută succes pe termen scurt și, atunci când luați în considerare conținutul pe care Disney l-a obținut cu această afacere, chiar nu este mult. Achiziția aduce și National Geographic și Fox la Disney. Acestea sunt spectacole precum Family Guy și Simpsons. Și filme precum Avatar cu Avatar 2,3,4 și 5 vor veni în următorii 8 ani. Și sute de filme și emisiuni TV care sunt deja cunoscute în întreaga planetă.

Filmele Avatar vor face miliarde, iar biblioteca FOX aduce emisiile TV de la care Disney Plus ar fi lipsit altfel, ceea ce face un motiv pentru care oamenii se pot alătura.

Netflix face o muncă incredibilă cu emisiunile lor TV originale

Deși Netflix este evaluat cam la același preț ca Disney, asta nu înseamnă că Netflix își poate permite să facă cheltuieli precum Disney. Cu acest lucru, doar pentru că nu își poate permite să cumpere companii pentru 71,3 miliarde de dolari, nu înseamnă că nu este capabil să producă conținut excelent. Seriale precum Stranger Things, 13 Reasons Why, House of Cards și multe altele au fost și sunt spectacole incredibile.

Și de când Netflix a fost în jocul de streaming atât de mult, are o varietate foarte mare de conținut atât original, cât și nu original, care se adresează unui public mai larg decât produsele celor de la Fox.

Disney Plus VS Netflix depinde de locul în care vă aflați

La început, Disney Plus vine doar în SUA. Acest lucru nu se datorează faptului că Disney nu a cumpărat drepturi asupra conținutului din alte țări, deoarece deține acum conținutul, ci pentru că face un pas simultan. Te poți aștepta ca Disney Plus să se lanseze în Marea Britanie cel mai probabil în 2020, cu multe alte țări urmând la scurt timp, dar deocamdată, Netflix are avantajul că este disponibil peste tot. Problema cu Netflix? Că nu toate țările au același conținut.

Și de aici vine un serviciu VPN. Cu PrivateVPN puteți viziona Disney Plus în afara SUA conectându-vă la serverul american drept. Utilizând PrivateVPN, puteți debloca, de asemenea, cele mai multe regiuni Netflix posibile, cu PrivateVPN care sprijină cele mai multe regiuni Netflix de pe piață. Fără VPN, acum, Netflix este câștigătorul în bătălia Netflix Disney Plus VS, deoarece la sfârșitul zilei nu contează cât de grozave sunt filmele sau emisiunile TV dacă oamenii nu le pot viziona.

Dar serviciile VPN sunt foarte ușor de utilizat. Puteți obține cele mai bune rezultate din ambele utilizând unul! Este foarte simplu să îl încerci!

Disney deține multe alte platforme

Cu Disney care deține părți din Hulu și ESPN +, Disney Plus costând doar 6,99 USD pe lună, Disney ar putea oferi un pachet de tranzacții format din cele 3 platforme care să permită și mai multe emisiuni TV și, de asemenea, să introducă sport pe internet la un preț de Netflix sau doar puțin mai mare ceea ce o face o opțiune foarte atrăgătoare pentru mulți.

Acest lucru face Amazon cu Amazon Prime atunci când oferă utilizatorilor Amazon Prime o serie de servicii diferite dintr-un pachet.

Disney Plus vs Netflix - Cine este Câștigătorul?

V-am spus că acest lucru vă poate surprinde! În prezent, se pare că Disney Plus ar putea fi cel mai mare concurent pe care l-a avut Netflix vreodată. Și va fi doar jumătate din prețul Netflix. Desigur, încă nu este exact, iar televiziunile la care funcționează ar putea ajunge la o medie, dar nu putem nega biblioteca masivă de filme bine respectate și arată că va avea când va lansa.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me